• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

ya kızlar ben sigarayı bırakamıyorum bi türlü:43::43::43: içtikten sonrada pişmanlık duyuyorum ya hamile kalamazsam bu illet yüzünden diye:43::43::43::43: azaltıcam dedikçe stres yapıp daha çok içiyorum buaralar..benim gibi pis tiryaki varmı hamile kalmadan önce bırakamayanlar hamiş olduğunu öğrenince rahatlıkla bırakabildinizmi:58::58::58::58::58:

ben eskişehirdeyim..

angel sigarayı bir an önce bırak yazık kendine de bebişe de..ayrıca evet şuan doğurmak üzere olan bi tanıdığım var ismi lazım deel:27: minnoşunun karnında oldugunu öğrenir öğrenmez attı cüğarayı bi daha da içmicek :63:

bennn geldimmm kızlar ama kimsecikler yok keçiboynuzu pekmezi aldıkkkk
içiyoruz kocişle beraber yanlız soğan suyu kürü zor olucak bugün başlıcaktım
ama başlayamadım ya bu arada sistit için bildiğim bi ilaç var çok iyi geliyor
bir günde iyileşiyorsun isteyen varsa adını özelden msj atabilirim :66::66:

:nazar: AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ:nazar:

NO l BAT l DURUM l
1 l celine 85 l 12 ağustos l çalışmalar için beklemede
2 l deece l 23 temmuz l hem bekliyor hem çalışıyor
3 l angel 25 l 3 ağustos l çalışmalara devam
4 l mavusbebek l 30 temmuz l beklemede
5 l ferdat85 l 2 ağustos l çalışmalara devam

:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

ben eskişehirdeyim..

angel sigarayı bir an önce bırak yazık kendine de bebişe de..ayrıca evet şuan doğurmak üzere olan bi tanıdığım var ismi lazım deel:27: minnoşunun karnında oldugunu öğrenir öğrenmez attı cüğarayı bi daha da içmicek :63:

yaa öle zararı çok zıkkımın ama deniyorum üzüldüğüm an deli gibi arıyorum :27::27::27::27::27:dumanı üstünde dill gözümde tütiiyyy :52::52::52::52::52::52::52:
allahın izniyle bebiş haberini alim cigarayü anında atcam yere olmadı üstünede bascam zıplıcamm :60::60::60::60::60::60:

slm kimse takılmıyo burda herkeşler bi arkadaşa bakıp çıkıyo sanırsam :52::52::52::52:
pekmezini mi aldın hadi hayırlısı bakalım ben 2. kavanozu almadım adam şeker hastası olcak diye korkuyom :60::60::60::60::60:gerçi fazla diil sabah akşam 2 kaşık yiyo bide 2 kaşık çiçek balı şişmanladı sankimm :52::52::52::52::52:
sistik için bana yazarmısın nedir merak ettim çok çekiyorum illet hastalıktan..

slm kimse takılmıyo burda herkeşler bi arkadaşa bakıp çıkıyo sanırsam :52::52::52::52:
pekmezini mi aldın hadi hayırlısı bakalım ben 2. kavanozu almadım adam şeker hastası olcak diye korkuyom :60::60::60::60::60:gerçi fazla diil sabah akşam 2 kaşık yiyo bide 2 kaşık çiçek balı şişmanladı sankimm :52::52::52::52::52:
sistik için bana yazarmısın nedir merak ettim çok çekiyorum illet hastalıktan..

canım özelden msj attım sana inşallah çabucak geçer valla benim bu ilacı içtiğim gün etkisini gösteriyo
rahatlarsın yani ayyy sen baya içirmişin kız adama inşallah faydasını görürsün arkadaşım bence pekmez
içiyosa bala gerek yok ya içirme çok fazla gelir enerji patlaması yaşıcak adamcağız:60::60::60: bence
sende soğan kürü uygulayıp hamile kalan çok var bende yapmayı düşünüyorum bu ay yarın başlıcam bakalım inşallah yapabilirim:27::27::66::66::66:

kızlar bizde yeni karar verdik...temmuz ayı için geç kalmışım ... beklenen adet tarihimden 1 hafta önce çalışmalara başladık ama yumurtlama dönemim geçtiği için temmuz ayından beklentim yok .ağustosta inşallah olur...

canım bana atar mısın?

:52::52::52::52::52::52:ismim lazım değil, benim o:27::27::27:
valla elinizi çabuk tutun, yaz sıcağıyla 38. haftayı görmüş biri olarak, serin serin havalarda şişirin göbüşlerinizi:emir_bebek:
ben eskişehirdeyim..

canım özelden msj attım sana inşallah çabucak geçer valla benim bu ilacı içtiğim gün etkisini gösteriyo
rahatlarsın yani ayyy sen baya içirmişin kız adama inşallah faydasını görürsün arkadaşım bence pekmez
içiyosa bala gerek yok ya içirme çok fazla gelir enerji patlaması yaşıcak adamcağız:60::60::60: bence
sende soğan kürü uygulayıp hamile kalan çok var bende yapmayı düşünüyorum bu ay yarın başlıcam bakalım inşallah yapabilirim:27::27::66::66::66:

yok yok bişey olmaz benim herife :52: :27::27::27::27:işten bi geliyo dökülüyo kafa bidünya eve geliyo yine bilg. başında işe bağlanıyo bide evden çalışıyo extra mesai:50::50::50:
bende kocamı balla pekmezle beslim dedim enerjisi olsun :23::23::23::21::21:
soğan kürünü duydumda içmeye başlayıp 2.yada 3. günü tekrar adet görenler varmış ben düzenimi bozmak istemediğim için tırstım biraz
:37::37::37::37: adetin 2. günü başlandığında extra bi adet çıkarıyomuki ilk kullanılan ay nezaman adet olunuyo onu hiç anlamadım.

kızlar bizde yeni karar verdik...temmuz ayı için geç kalmışım ... beklenen adet tarihimden 1 hafta önce çalışmalara başladık ama yumurtlama dönemim geçtiği için temmuz ayından beklentim yok .ağustosta inşallah olur...

hoşgeldin hadi bakalım hayırlısı...:52::52::52:.sıcakmıcak dinlemeden çalışmaca :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok yok bişey olmaz benim herife :52: :27::27::27::27:işten bi geliyo dökülüyo kafa bidünya eve geliyo yine bilg. başında işe bağlanıyo bide evden çalışıyo extra mesai:50::50::50:
bende kocamı balla pekmezle beslim dedim enerjisi olsun :23::23::23::21::21:
soğan kürünü duydumda içmeye başlayıp 2.yada 3. günü tekrar adet görenler varmış ben düzenimi bozmak istemediğim için tırstım biraz
:37::37::37::37: adetin 2. günü başlandığında extra bi adet çıkarıyomuki ilk kullanılan ay nezaman adet olunuyo onu hiç anlamadım.

ohhh iyi yapıyosun o zaman güzelim soğan kürüne ben başladım ama adetin 2. günü değil 7. günü başlıyorsun yani bittiği gün başlıyorsun
ben dün gece başladım bugün sabahta içtim bakalım gerisi gelir inşallah:10::10:

çatlıyazaaaaaaaaaam çok sıcak:4::4::4:

günaydınnnnn sibelcimmmm evet çok sıcakkkkk aynen bende çatlıyazammmmmm
ben dün gece soğan suyunu yaptım bu sabahta yaptım içtim tadı kötü değil söliyeyim
bildiğin ılık su gibi sadece soğan kokusu rahatsız ediyor bide piştiğinde soğan kokuyo her yer:37::37:

eylülde bi düşüğüm oldu...sonrasında korunma kist tedavisi derken temmuza kadar geldikkk.ama temmuzda olmadı 18 inde geldi yineee..busefer içimdeki ses ağustos da alcam dio o güzel haberii..olursa öle güzel olcakkii ben ilk hamilelik haberimide 23.08.2010 da öğrenmiştim...bat.18.08.2011 sanırım yine aynı günlerde alcam o güzel haberiii ...inşallahhhh...Allah'ım bende dahil olmak isteyen herkese nasip etsin bölesine güzel duyguyuuu......

Back