ağustos ayında tedaviye başlayıp eylül ayında transferi olacak bayanlar gelin konuşalım..

Yarın yumurta toplama için erkenden hastaneye gidicem
ben aniden bu işe girdim ve internette sorularıma cvp ararken bu formu bulup takip takip etmeye başladım
aklımda bir sürü soruyla gişdiyorum hastaneye dr herşey yolunda deyince soracaklarımı unutuyorum
şimdide aklıda rahim duvar kalınlığı sorusu oluştu
birde progesteron test sonucum iyimi kötümü o var tabi
sabaha kadar düşün dur artık

Benm dondurulmuşlarım var...şuan rahim duvarının kalınlaşmasınını bekliyoruz...doktorum en geç eylülde transferin olacağını söyledi ama hayırlısı
merak ettiğim bir şey sorabilir miyim sana bu ayda yumurta büyütmek için ilaç kullanıyor musun?yoksa sadece transfer için mi gidiyorsun doktora.benim transferin sonraki aya kalma ihtimali var onun için soruyorum.

inşallah tedavin gibi aniden hamile kalırsın hayırlısı ile.tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun.

merak ettiğim bir şey sorabilir miyim sana bu ayda yumurta büyütmek için ilaç kullanıyor musun?yoksa sadece transfer için mi gidiyorsun doktora.benim transferin sonraki aya kalma ihtimali var onun için soruyorum.

Şuan sadece rahim hazırlanıyor yumurta için ilaç kullanmıyorum zaten dondurulmuşu deneyeceğim..

inşallah tedavin gibi aniden hamile kalırsın hayırlısı ile.tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun.

ani derken 2 yıllık evliyim bundan öncede yumurta geliştime tedavisi olmuştum olumsuzdu
daha sonra kendiliğinde gelişen bir hamilelik oldu ve 2 aylıkken düşük yaptım
o dr senin bu dr benim gezdim durdum en son gittiğim dr daha fazla vakit kaybetmeyin dedi ve başladık

Opu olan arkadaslara oncellikle hayirli olsun benimde bugun kontrolum vardi pazartesi tekrar kontrole gidicem ve buyuk bi ihtimalle carsambada opu olcam rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hepimize

Kızlar ne durumdasin iz kimse yazmamis .benim toplamadan sonra çok ağrım oldu.oldu . şimdi iyiyim yarın transferim var dualarinizi eksik etmeyin.etmeyin.hayirlisi olsun hepimiz icin

Kızlar ne durumdasin iz kimse yazmamis .benim toplamadan sonra çok ağrım oldu.oldu . şimdi iyiyim yarın transferim var dualarinizi eksik etmeyin.etmeyin.hayirlisi olsun hepimiz icin
o zaman sağlıklı embriyoların var demektir aşamalardan birini atlattın.darısı diğer aşamalara hayırlısıyla.ben daha opu olamadım yumurtalarım yavaş büyüyor.zaten sıkıntı ordan kaynaklanıyor.yarın tekrar doktora kontrolüm var.

Giriş yapamıyorum kac gundur merak içindeyim ne durumdasınız . Ben cuma günü opu oldum çok fazla yumurta olduğundan ağrım fazlaydı bugün transfer için gittim ama transferi yapmadılar belki çarşamba günü yapacaklar o kdar yumurtadan 1gelişmiş embriyom var inşallah sizde güzel haberler vardır

tugbaFB sakın üzülme herşeyde vardır bir hayır.ben bugün adetimin 16.günü olmama rağmen hala opu olamadım.yumurtalarım milim milim büyüyor.o haliyle 3 veya 4 yumurta diyor doktor. ama bu işin olması için bir yumurta bile yeter .inşallah sonucun iyi olur.forumda başka grupları okuyorum şimdi çoğunun yazdıklarının altında hamilelik haftası yazıyor darısı bize inşallah.
bu arada sana bişey sorabilir miyim?yumurtaların ne kadar büyüklükte iken toplandı çok merak ediyorum.

Kac tane yumurtan toplandi cnm

En buyugu 23 yada 26ydı sanırım ama 11 felanda vardı .senin kaç milim olmuş ilacın dozumu az acaba. Herşeyin hayırlısı cnm kontrolun ne zaman

28 tane toplandı 17 tanesini kullanmışlar 1 tane embrıyo var elimizde
Hayırlısı olsun canım üzülme sen rabbim ona ömür versin. 5 tanede embriyo olsa sana yine bi tane konulacak öle düşün. Kısmetse yarında benim opum var bakalım bizde ne olcak. Dua istiyorum sizden Allah yardımcımız olsun. İğneler boyunca gayet iyi olmaya çalıştım. Ancak gece son çatlatma iğnemi vurunca gözyaşlarımı tutamadım. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.

canım hiç üzülme rabbim bi yoluna koymustur onemlı olan cok yumurta degıl kalıtelı bolunebılen yumurta olması.

benım gecen sefer 17 yumurta toplandı 11 ı dollendı ve 3 u bolundu sadece. ve dondurulacakta kalmadı hıc.

o yuzden bolunebılmesı tutunması herseyden onemlı sıkma canını. cok yorulduk cok yıprandık kızlar. benımde persembe yumurta toplama pazartesı transfer olur gıbıme gelıo.

yuzduk yuzduk kuyruguna geldık az kaldı stresle kendınızı olumsuz etkıleyemyın. zaten ılac yuklemelerınden duygusal olarak allak bullagız sonu cok guzel olacak rabbım en guzel mukafatı verecek evlat hasretımızı dındırecek oyle dusunun

Amin canım inşallah evet bu aşamada dik durmak bizim için çok önemli hadi kızlar biz birer anne adayıyız bebişlerimiz vücudumuza girdiğinde güçsüz zayıf kırılgan kadınlar görmesin. Annem beni o kadar seviyo ve istiyoki ben burda kalmalıyım desin.

Amin cnm haklısın inşallah o bugün güzel bolunmusturde yarın transfer yaparlar yoksa yıne iğne falan sil bastan .. Bende yumurta toplamadan sonra çok uzulmustum sankı yavrularımı bırakıp gelıyomusum gıbı hısssedıp ağladım..allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarım seninle ınsallah güzel haberler verırsin

Toplamasi olcak arkadaşlarım hayirlusi olsun.sevindirik üzülme canım o yumurtalar büyüyecek merak etme sen gec olsun güç olmasın tugbaFB sıkma canını benim de onca yumrtadan 1 tane kaldimalesef.malesef.malesef.benimde üzülüyorum 1 tane yeter bize .1 tane olsun bizim olsunlar ama demi.demiyorum kalamaz embriyo nun kalitesi basılmış. Transferi nezaman yapacak .

Anammm telefondan yazdım kaç kere tekrarlamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…