ağustos ayında tedaviye başlayıp eylül ayında transferi olacak bayanlar gelin konuşalım..

Canım benden 1 gün sonra transferin olmuş dun 10.günümdü pozitif sonucum yarin yenileyecem testi.sen de 12.gün bir daha baktir bence inşallah istediğin gibi olur her şey

sonra tekrar yenıledım canm aynı cıktı. sana da hayırlı olsun cok sevındım. rabbım kucagına almayı nasıp etsın.

farklı yaptıgın bır sey var mıydı transferden sonra neler yaptın

sonra tekrar yenıledım canm aynı cıktı. sana da hayırlı olsun cok sevındım. rabbım kucagına almayı nasıp etsın.

farklı yaptıgın bır sey var mıydı transferden sonra neler yaptın
Canım şimdi gördüm cok tesekkür ederim. Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inş.ilaçlarım dışında başka bir şey yapmadım canım

Benim de bugün transferimin 9. günü çok heyecanlıyım bu hızlı gebelik testlerinden alsam mi acaba diye yiyorum kendimi kızlar. Hiçbir belirti hissetmiyorum bu normal mi offf

Canım şimdi gördüm cok tesekkür ederim. Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inş.ilaçlarım dışında başka bir şey yapmadım canım
Merhaba ben de ilaçlar haricinde bir şey yapmadım. Peki hareketlerini kısıtladın mı yoksa oluruna mı bıraktın? Ben her hareketimden kendimi suçlar oldum

Merhaba ben de ilaçlar haricinde bir şey yapmadım. Peki hareketlerini kısıtladın mı yoksa oluruna mı bıraktın? Ben her hareketimden kendimi suçlar oldum
Dikkat ettim tabi canım agır hiçbir şey kaldırmadım yorucu bir şey yapmadım. Günlük hayatıma aynen devam ettim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…