ağustos ayında tedaviye başlayıp eylül ayında transferi olacak bayanlar gelin konuşalım..

bana 2. kontrolde büyük ihtimal 5. gün embriyosu olabilir demişti ama şimdi nasıl olur bilmiyorum. ayy inşallah hepimizin birbirimize söyleyeceği güzel haberleri olur

inşallah ya. yok bana bir şey demedi. ben de merak ediyorum.

benden crmone jel diye bir ilaç istediler yarın yatış yapıyorum ya opu için sizden de istediler mi bişey

valla sormadım cnm da reçetesini okudum progesteran tarzı gebeliğe hazırlık için falan yazıyor reçete de vaginal bi jel.nasıl ne zaman uygulanıyor bilmiyorum yaarın öğretirler artık.

valla sormadım cnm da reçetesini okudum progesteran tarzı gebeliğe hazırlık için falan yazıyor reçete de vaginal bi jel.nasıl ne zaman uygulanıyor bilmiyorum yaarın öğretirler artık.

aynen daha çok şey öğreneceğiz :) ağrıların nasıl benim düne göre biraz hafifledi sanki

benim de hafifledi canım da bugün sabahtan beri afedersin su gibi bi akıntı var bende altıma yaptım sanıyorum.doktoru aradım ulaşamadım.acaba benim yumurtalar benden habersiz çatladı mı ?bilemedim hala devam ediyor hep ıslak iç çamaşıırım.

sebepsiz çok kötü yaa.üzerine gidileilecek nedeni bile bulamıyorlar o yuzden bazen umutsuzlanıyorum

2.tedavim benim.ilkini haziranda yaptırdım ama yumurtalarım yeterince gelişmedi ben kendi isteğimle tedaviyi sonlandırdım.şimdi ankara medicana da tedavi oluyorum.

kızlar çatlatma iğnesinden sonraki durumlarınızı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz .Rabbim herkese hayırlı yerde hayırlı şekilde hayırlı evlatlar nasip etsin ve bizlere.
bu arada bende 31 yaşındayım sanırım bu konunun yaş ortalaması da 30larda.ben gittiğim hastanede en genç kendimi gördüm.yaşımız avantajımız doktorlara göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…