amin. öğlen 12'de inşallah :) haydi sıraya opucular. evet lütfen dua bekliyorum kızlar. herkes birbiirine etsin.hanımlar dua etmeyi unutmayalım birbirimize.Allah hepimize hayırlısını versin.öyküelif yarın kaçta cnm opu senin?
inşallah ya. yok bana bir şey demedi. ben de merak ediyorum.sayfaya da beraber başladık opu günlerimiz de aynı bakalım transferler de aynı olcak mı canım.doktor büyük ihtimalle pazartesi yaparız transferi dei sana birşey dedi mi.*inşallah hamileyimmmm diye de aynı gün yazarız buradan.sonra da diğer kızlar yazsın.bu sayfa hamileyimm sözleriyle dolsun inşallahhh
amin. öğlen 12'de inşallah :) haydi sıraya opucular. evet lütfen dua bekliyorum kızlar. herkes birbiirine etsin.
benden crmone jel diye bir ilaç istediler yarın yatış yapıyorum ya opu için sizden de istediler mi bişey
valla sormadım cnm da reçetesini okudum progesteran tarzı gebeliğe hazırlık için falan yazıyor reçete de vaginal bi jel.nasıl ne zaman uygulanıyor bilmiyorum yaarın öğretirler artık.
Amin canım, heyecan yaptım bak şimdi. :) inşallah güzel haberlerle başlangıcı yaparım.oykuelif allah yardımcın olsun ilk sensin :)
evet. sizde sorun neydi?oykuelif anestezi alacak mısın canım
benim de 2 negatif aşılama var. sayı ve hareket az bizde. yaş 30.ben de sebepsiz infertilite .yaş 31 .2 negatif aşılama maleseff.
2.tedavim benim.ilkini haziranda yaptırdım ama yumurtalarım yeterince gelişmedi ben kendi isteğimle tedaviyi sonlandırdım.şimdi ankara medicana da tedavi oluyorum.inşallah canım evet bu hepimizin yaptığı hata kendimizi hep başkalarıyla kıyaslıyoruz oysaki herkesin durumu farklı.maalesef doktorumuza güvenmekten başka çare yok.onlar ne derse o.neredeydi cnm senin tedavin.ilk miydi
ben 17 ağustosta adet oldum ve hala ilaç aşamasındayım.polyanna_30 yapmaya çalışıyım cnm herkes ne aşamada oldugunu yazsın
Kaç gündür iğneleri vuruyorsun?ben 17 ağustosta adet oldum ve hala ilaç aşamasındayım.
17 ağustosta başladım.15 ağustosta adet oldumKaç gündür iğneleri vuruyorsun?