ağustos ayında tedaviye başlayıp eylül ayında transferi olacak bayanlar gelin konuşalım..

polyanna_30 polyanna_30 sağol canım güzel dileklerin için.yarın adetimin 17.günü ve hala iğne yaptırıyorum.zaten ilk tedavide opu aşamasına geçemedim bile.yarın tekrar gitcem bakalım doktor ne diyecek?güzel haberler veririz hep birlikte inşallah.

En buyugu 23 yada 26ydı sanırım ama 11 felanda vardı .senin kaç milim olmuş ilacın dozumu az acaba. Herşeyin hayırlısı cnm kontrolun ne zaman
yok benim doz az değilde sorun yumurtalarda zaten.benim en büyük bir tane var oda 23 di.zaten 23 olandan başka büyük yok diğerleri 17 ve 15 geriden gelen bir kaç küçük var onları kullancak sanırım doktorum.önce Allah a sonra doktora emanet ettik kendimizi.inşallah isteyen herkes güzel sonuçlar alır.ve bebişlerimiz sağlıkla gelir inş.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Toplamasi olcak arkadaşlarım hayirlusi olsun.sevindirik üzülme canım o yumurtalar büyüyecek merak etme sen gec olsun güç olmasın tugbaFB tugbaFB sıkma canını benim de onca yumrtadan 1 tane kaldimalesef.malesef.malesef.benimde üzülüyorum 1 tane yeter bize .1 tane olsun bizim olsunlar ama demi.demiyorum kalamaz embriyo nun kalitesi basılmış. Transferi nezaman yapacak .

Kalitesı ıyı olmadığından transfer yapmadılar yarın sabah haber verecekler bi değişme yoksa transfer yapmayacaklar bolunme arttıysa transferim olacak. Senin nasıl transferin yapıldı dimi

yok benim doz az değilde sorun yumurtalarda zaten.benim en büyük bir tane var oda 23 di.zaten 23 olandan başka büyük yok diğerleri 17 ve 15 geriden gelen bir kaç küçük var onları kullancak sanırım doktorum.önce Allah a sonra doktora emanet ettik kendimizi.inşallah isteyen herkes güzel sonuçlar alır.ve bebişlerimiz sağlıkla gelir inş.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Canim 17 ve 15 iyi gayet iyi aslında. Catlatma ignesi de büyütüyor zaten ama vardır doktorunun bildiği diyelim

Kalitesı ıyı olmadığından transfer yapmadılar yarın sabah haber verecekler bi değişme yoksa transfer yapmayacaklar bolunme arttıysa transferim olacak. Senin nasıl transferin yapıldı dimi
Evet canım dün yapıldı darisi başınıza inşallah. Ben de dondurtacam embriyo lar imi diodum kısmet işte. İnşallah yatın güzel haberler verirsin bize canim

Aminn canım isteyen herkese içinde de bizlere de versin Rabbim.RAbbim bizlere de annelik duygusunu yasatsin insallahhh.AMINN

Merhaba kader arkadaşlarım benim trasferim dün oldu
İşlem sırasında hastanede ve hastane çıkışında çok iyiydim fakat gece tarifi olmayan bir ağrı bir türlü uyutmadı
wc gittim çokta dikkatli gidip geldim ama aklıma acaba emriyolar düştümü şüphesi geldi böle bişeyin olup olmadığından bile emin dediğim ama hassas olunca insan herşeyi düşünüyo
normalde acıya dayanıklıyımdır ama hamilelik söz konusu olduğunda dahada endişem arttı
10 gün sonrayı beklemek bile zor Allah herkezin gönlünün muradını versin hayırlısı ile

sena13 sena13 hayırlı olsun.inşallah düşündüğün gibi olumsuz bişey olmamıştır.doktorunu arayıp sorsaydın normal mi diye.inşallah 10 gün sonra güzel haberi 9 ay sonrada bebeğini kucağına alırsın.10 günün 2 günü geçmiş bile:)kaç tane embriyo koydular sana?

kızlar herhalde en sona ben kaldım.bende inşallah cuma opu olcam çok heyecanlandım.tedavi olduğumu bugün anladım.gidip gelmekten ve iğne yaptırmaktan yorulmuştum.
inşallah önce siz verin güzel haberleri sonra ben vereyim.

Cnm hadi gözün aydın inşallah sağlıklı güzel yumurtaların toplanır herşey yolunda ve guzel olur senin için

Cnm hadi gözün aydın inşallah sağlıklı güzel yumurtaların toplanır herşey yolunda ve guzel olur senin için
Amin canım sağol 16 yumurtam toplanmıştı bugün aradılar 9 tanesi uygunmuş ve 7 tanesi döllenmiş 3 gün sonra arayıp yine kalitesini ne durumda olduklarını falan bildircekler. Hayırlısı inşallah ne diyelim. 7 tanenin inşallah büyük bölümü hatta hepsi dondurulcak kıvama gelir. Tekrar o iğneleri yemek istemiyorum açıkcası:KK43:. Rabbim yardımcımız olsun

cnm bende guvenc beye gidiyorum.benim yumurtalarda c.tesi toplanicak.suan 8 tane var demişti dr..igneleri bende tekrar yemek istemiyorum.cok zor gunler.rabim yardimcimiz olsun..

Kızlar mrb.Ben de ağustosun 17sinde ilk iğne mi oldum ve 2 eylülde 15 tane olgun yumurta toplandı.Dun merkezden arayıp 15inin de dollendigini söylediler sanki hamile olduğumun müjdesini verdiler gibi geldi bir an oturup ağladım.:KK61:bu asama bile alt üst etti beni.dayanılmaz igneler, gün aşırı bazen her gün yapilan kan tahlilleri, en nefret ettiğim ve korktuğum vajinal muayene, opu sonrası dayanılmaz ağrı... ağlamamak için,bazen dayanamıyorum artik dememek için zor tuttum kendimi.dun o haber gelince hıçkıra hıçkıra ağladım ve kendime geldim.Allahım hicbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :KK200:

kızlar dun yumurtalar toplandı bugun sabah aradılar. 16 yumurtanın 14 u dollenmıs 10 tanesı bolunmeye baslamıs. salıya transfer dedıler hadı ıns cıktık yola sonu da guzel olur ıns

Merhaba kader arkadaşlarım benim trasferim dün oldu
İşlem sırasında hastanede ve hastane çıkışında çok iyiydim fakat gece tarifi olmayan bir ağrı bir türlü uyutmadı
wc gittim çokta dikkatli gidip geldim ama aklıma acaba emriyolar düştümü şüphesi geldi böle bişeyin olup olmadığından bile emin dediğim ama hassas olunca insan herşeyi düşünüyo
normalde acıya dayanıklıyımdır ama hamilelik söz konusu olduğunda dahada endişem arttı
10 gün sonrayı beklemek bile zor Allah herkezin gönlünün muradını versin hayırlısı ile

canım bılmıorum sana embrıyonun cıktısını resmını verdıler mı ama bana verdıklerınde bu 400 kat buyutulmusu demıslerdı. yanı embrıyolarınn dusmesı gbı bse soz konusu olmazmıs bende senın gıbı zannedıodum. o yuzden cok rahat ol.

sena13 sena13 hayırlı olsun.inşallah düşündüğün gibi olumsuz bişey olmamıştır.doktorunu arayıp sorsaydın normal mi diye.inşallah 10 gün sonra güzel haberi 9 ay sonrada bebeğini kucağına alırsın.10 günün 2 günü geçmiş bile:)kaç tane embriyo koydular sana?

AMİN İNŞALLAH UMAN İSTEYEN HERKESİN İÇİNDEDE BENİM MURADIMI VERSİN

X