ağustos ayında tedaviye başlayıp eylül ayında transferi olacak bayanlar gelin konuşalım..

tugbaFB

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
6.173
17.832
selamlar ben inşallah yarın iğnelere başlıyorum bu süreçte yanımda olacak bilgi alışverişinde bulanabileceğim kişiler arıyorum.şimdiden çok teşekkürler

Slm cnm ben de yarın doktorum gidiyorum ben de inşallah iğnelere başlayacagim yarin inşallah güzel bir tedavi süreci geçirip mutlu sona ulaşıriz

selamlar ben inşallah yarın iğnelere başlıyorum bu süreçte yanımda olacak bilgi alışverişinde bulanabileceğim kişiler arıyorum.şimdiden çok teşekkürler

slm cnm ben ilk iğnemi vuruldum bile :) sen hangi hastanede başlıyosun tedaviye

canım izmir ege üniv. hast.sine gidiyorum.ben de az önce hayırlısıyla ilk iğnemi yaptım.inşallah birbirimize güzel haberler de veririz yaaa.daha önce 2 aşılama yaptırdım ben.sonuç negatif malesef.inşallah bu son olur.sebepsiz infertilite .sen hiç aşılama falan oldun mu sen hangi hastanedesin.bana puregon verdi 6 gün 225ünite vurulcam.son 3 günde puregonla beraber orlagutan die bi iğne var bir de folik assit 25 inde kontrol var.sen de durumlar nasıl canım..

hadi bakalım hayırlı olsun ikimiz içinde :) ben hiç aşılama olmadım ve ilk tüp bebek denemem sperm sayısı ile ilgili bi problem bizimki..istanbul tüp bebekte yaptırıyorum tedavimi bugün 3.iğnemi vuracam banada 300 mg verdiler yarın kontrolüm var büyük ihtimal 28 inde OPU olacakmış öle işte bende durumlar böyle inşallah güzel haberler alırız.

Canım kontrole gittin mi merak ettim. inşallahhh güzel güzel yumoşların olmuştur.iyi haberle bekliyorum senden..

merhaba kızlar benimde tedavimin 7. günü çarşamba opu olcak sanırım..Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım tedavin hayırlı olsun.inşallah sırayla buradan hamileyiz diye de yazarız.gelişmelerden haberdar et emi.ilaç ne kullanıyorsun.yumoşlarının durumu ne ?benim ilk pek bilgim yok buradan okudukça öğreniyorum işte.

merhaba arkadaşlar kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum sonunda bugün üye oldum ve muhabbetlere katılmayı düşünüyorum.
bende bu ay 17 ağustosta tedaviye başladım inşallah güzel haberler paylaşırız buralarda hep beraber.

Insallah cnm ben de 19 ağustosta başladım bi arkadaşla 18 sırayla nujdeli haberleri veririz insallahhh.ne durumdasin suan bnm salı kontrol bilmiyorum kaç yumurta var inşallah bolbol olur yumoslari hepimizin.

Insallah cnm ben de 19 ağustosta başladım bi arkadaşla 18 sırayla nujdeli haberleri veririz insallahhh.ne durumdasin suan bnm salı kontrol bilmiyorum kaç yumurta var inşallah bolbol olur yumoslari hepimizin.

amin cnm inşallah, ben bugün gittim kontrole cuma günü OPU olacak yumoş sayın ve gelişimin iyi dediler inşallah sonucuda güzel olur hepimiz için

sen bizden önce başlamışın bende 18 inde başladım :) durumların nasıl opu ne zaman olacak

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim. Bende ayın 22 sinde tedaviye başladım. İnşallah uğurlu bir sayfa olurda herkes hamilelik haberlerini arka arkaya verir. İğnelerime başladım 2 gün oldu. Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah.

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun :) inşallah sırayla güzel haberler veririz birbirimize hangi hastanede başlıyosun

hoş geldin cnm aramıza.bu arada tugbaFB çok sevindim cnm.ne güzel bir aşamayı daha atlattın.toplama günün belli.bakalım bana ne dicekler yarın.belki aynı gün olur toplama günlerimiz.kızlar siz hayırlısıyla tansfer olunca kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsunuz.ben 12gün dayanamam yaparım gibi geliyor

Bende çıkmazsa üzülürüm diye beklerim heralde ama nasıl beklerim Allah biliyo içim içimi yer kendimi biliyorum.

sen bizden önce başlamışın bende 18 inde başladım :) durumların nasıl opu ne zaman olacak
tabi canım bayağı fark aramızda koskoca bir gün:)) bugün 2.kez yumurta takibi için gittim 3-4 yumurta olabilir dedi doktor.yumurta toplama ne zaman olur bilmiyorum am acelem yok benim ilk tedavimde yumurtalarım yeterince büyümedi.tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldım.önemli olan sonucu güzel ve hayırlı olsun inşallah. sen nereye gidiyorsun? ilk tedavi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…