selamlar ben inşallah yarın iğnelere başlıyorum bu süreçte yanımda olacak bilgi alışverişinde bulanabileceğim kişiler arıyorum.şimdiden çok teşekkürler
canım izmir ege üniv. hast.sine gidiyorum.ben de az önce hayırlısıyla ilk iğnemi yaptım.inşallah birbirimize güzel haberler de veririz yaaa.daha önce 2 aşılama yaptırdım ben.sonuç negatif malesef.inşallah bu son olur.sebepsiz infertilite .sen hiç aşılama falan oldun mu sen hangi hastanedesin.bana puregon verdi 6 gün 225ünite vurulcam.son 3 günde puregonla beraber orlagutan die bi iğne var bir de folik assit 25 inde kontrol var.sen de durumlar nasıl canım..
Insallah cnm ben de 19 ağustosta başladım bi arkadaşla 18 sırayla nujdeli haberleri veririz insallahhh.ne durumdasin suan bnm salı kontrol bilmiyorum kaç yumurta var inşallah bolbol olur yumoslari hepimizin.
merhaba arkadaşlar kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum sonunda bugün üye oldum ve muhabbetlere katılmayı düşünüyorum.
bende bu ay 17 ağustosta tedaviye başladım inşallah güzel haberler paylaşırız buralarda hep beraber.
merhaba kızlar benimde tedavimin 7. günü çarşamba opu olcak sanırım..Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim. Bende ayın 22 sinde tedaviye başladım. İnşallah uğurlu bir sayfa olurda herkes hamilelik haberlerini arka arkaya verir. İğnelerime başladım 2 gün oldu. Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah.
Bahçeci Fulya da başladım canım ilk denememiz bakalım hayırlısı inşallah. Sizin neresihoşgeldin aramıza hayırlı olsun :) inşallah sırayla güzel haberler veririz birbirimize hangi hastanede başlıyosun
Bende çıkmazsa üzülürüm diye beklerim heralde ama nasıl beklerim Allah biliyo içim içimi yer kendimi biliyorum.hoş geldin cnm aramıza.bu aradatugbaFB çok sevindim cnm.ne güzel bir aşamayı daha atlattın.toplama günün belli.bakalım bana ne dicekler yarın.belki aynı gün olur toplama günlerimiz.kızlar siz hayırlısıyla tansfer olunca kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsunuz.ben 12gün dayanamam yaparım gibi geliyor
tabi canım bayağı fark aramızda koskoca bir gün:)) bugün 2.kez yumurta takibi için gittim 3-4 yumurta olabilir dedi doktor.yumurta toplama ne zaman olur bilmiyorum am acelem yok benim ilk tedavimde yumurtalarım yeterince büyümedi.tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldım.önemli olan sonucu güzel ve hayırlı olsun inşallah. sen nereye gidiyorsun? ilk tedavi mi?sen bizden önce başlamışın bende 18 inde başladım :) durumların nasıl opu ne zaman olacak
benim doktorum opu nun ne zaman olacağını söylemedi.ama bir hafta daha devam edebiliriz dedi.bugün gittim perşembe tekrar çağırdıallahım yardımcın olsun benimde cuma günü olacak opu hangi hastanede yaptırıyosun