ağustos ayında tedaviye başlayıp eylül ayında transferi olacak bayanlar gelin konuşalım..

Merhaba arkadaşlar .
Rabbim hepinizin emeğinin karşılığını versin .
Ben 2 tüp bebek deneyimi yaşadım.
İlki 2010 yılında oldu , tuttu fakat gebelik ilerlemedi ve kürtaj oldum.
İkinci tedavim 2011 de oldu bu sefer devlet hastanesinde yaptırdım ve çok şükür bir oğlum oldu şuan 3 yaşında.
O tedavimden 3 emriyom kalmıştı , dondurdular . Şimdi kullanmak için regl olmayı bekliyorum . 1-2 güne olacağım ve doğru hastaneye.
Sanki ilk defa yaşayacakmışım gibi bu süreçleri öyle heyecanlıyım.

merhaba arkadaşlar bende ılk tup denememı 2015 subatta oldum maalesef negatf sonuç aldık. bu ay yenıden başladık ıgnelere bugun adetımın 5. gunu. e2 hormonum 125 cıkmıs bıraz dusukmus dozu artırdılar. sızın e2 degerlerınız kac cıktı.

bu süreçte kullandığınız vıtamınler var mı bız vıtamın+ arı sutu bal polen karışımı+ kecı boynuzu pekmezı+ folık asit ve arada e vıtamını kullanıyoruz.

yenıden yeserdı umutlar bakalım ıns sonu da güzel olur hepımız ıcın

bır de arkadaşlar transfer sonrası tutunma kac gun ıcerısınde oluyo bılıyo musunuz?
ben ılk günler yatmayı düşünüyorum kayınvalıdemın evı bos ama transfer sonrasında 5 gun sonra kaynanam gelıyo o gelınce de yanına gelen gıden cok oluyo. sızce kalan 5 gunu de otel demı kalsam evım ılcede ve 1 saat uzaklıkta yola çıksam evıme gıtsem bır sey olur mu?

merhaba arkadaşlar bende ılk tup denememı 2015 subatta oldum maalesef negatf sonuç aldık. bu ay yenıden başladık ıgnelere bugun adetımın 5. gunu. e2 hormonum 125 cıkmıs bıraz dusukmus dozu artırdılar. sızın e2 degerlerınız kac cıktı.

bu süreçte kullandığınız vıtamınler var mı bız vıtamın+ arı sutu bal polen karışımı+ kecı boynuzu pekmezı+ folık asit ve arada e vıtamını kullanıyoruz.

yenıden yeserdı umutlar bakalım ıns sonu da güzel olur hepımız ıcın
canım ben doktora sordum ne kullanmalıyım ek takviye olarak hiçbir şey kullanma folik asit dışında dedi.ama sen yine de doktoruna sor.kullandığın şeylerinde zararı olmaz faydası olur zaten.e2 değerimi bilmiyorum sonuç doktora gidiyor doktor da iyi diyor sadece rakam olarak söylemiyor ama düzelir o ilaçlarla merak etme.

bır de arkadaşlar transfer sonrası tutunma kac gun ıcerısınde oluyo bılıyo musunuz?
ben ılk günler yatmayı düşünüyorum kayınvalıdemın evı bos ama transfer sonrasında 5 gun sonra kaynanam gelıyo o gelınce de yanına gelen gıden cok oluyo. sızce kalan 5 gunu de otel demı kalsam evım ılcede ve 1 saat uzaklıkta yola çıksam evıme gıtsem bır sey olur mu?
canım ben de il dışında yaptırıyorum tedavimi.3 saat evime bi sıkıntı olmaz bence evine gidebilirsin daha rahat edersin.uzanma ağır iş yapma spor yapma diyolar sonra normal hayata devam tabii kendini yormadan ağır falan kaldırma.

ilk 3
canım ben de il dışında yaptırıyorum tedavimi.3 saat evime bi sıkıntı olmaz bence evine gidebilirsin daha rahat edersin.uzanma ağır iş yapma spor yapma diyolar sonra normal hayata devam tabii kendini yormadan ağır falan kaldırma.
gün dinlenin sonra normal hayat diolar tutunma konusunda da net bilgim yok herkes farklı birşey diyor.inşallah isteyen herkesin tutunur buradan gebeliklerimizi konuşacağımız günler de olur.

Kızlar ya ben bişey anlamadım yarın 3 . ultrason a gitcem ve 17 ağustosta başlamıştım tedaviye.benim opu günüm hala belli değil neden acaba? Siz benden sonra olmussunuz adet ama opu nuz belli:KK43:(

Kızlar ya ben bişey anlamadım yarın 3 . ultrason a gitcem ve 17 ağustosta başlamıştım tedaviye.benim opu günüm hala belli değil neden acaba? Siz benden sonra olmussunuz adet ama opu nuz belli:KK43:(
canım takılma sen opu gününe doktoruna güven yumurta gelişimine göre yeterli büyüklüğe ulaşınca belli olur günün.vardır doktorunun bildiği.hepimizin bünyesi kullandığı ilaçlar farklı.sana en uygun olanını doktorun seçmiştir zaten.hayırlı haberlerini bekliyorum.doktoruna sor yumurta buyukluklerini tahmini soyler o opu gününü.

selam canım ben de 17'sinde başladım. opu günü yumurta büyüklüğüne göre değişiyor.

bu kadar yatmana gerek yok bence. doktor sadee ilk gün dinlen, diğer günler ağır kaldırma kendini çok yorma dyor. onun dışında normal hayatına devam edebilirsin. hasta değilizki biz. her hamile kadar riskimiz.

Cevap için teşekkürler oykuelif ve polyanna.zaten önce Allah a sonra doktora guvenmekten başka çare yok. Mutlu sonla bitsin inşallah. Ama insan sabirsizlaniyor ve sürekli başkaları ile karsilastiriyor kendini. Hepimiz mutlu haberler veririz inşallah

Cevap için teşekkürler oykuelif ve polyanna.zaten önce Allah a sonra doktora guvenmekten başka çare yok. Mutlu sonla bitsin inşallah. Ama insan sabirsizlaniyor ve sürekli başkaları ile karsilastiriyor kendini. Hepimiz mutlu haberler veririz inşallah
inşallah canım evet bu hepimizin yaptığı hata kendimizi hep başkalarıyla kıyaslıyoruz oysaki herkesin durumu farklı.maalesef doktorumuza güvenmekten başka çare yok.onlar ne derse o.neredeydi cnm senin tedavin.ilk miydi

çok iyi anlıyorum canımseni. kıyas hepimiz yapıyoruz. sanki dünyada tekmişiz gibi geliyor bazen ama inşallah çok az kaldı. kıyaslamamıza gerek kalmayacak yakında :KK66:

ben cuma günü opu senin de cuma opu. öyküelif yarın opu olması lazım öyle demişti.diğer kızların belli değil daha

sayfaya da beraber başladık opu günlerimiz de aynı bakalım transferler de aynı olcak mı canım.doktor büyük ihtimalle pazartesi yaparız transferi dei sana birşey dedi mi.*inşallah hamileyimmmm diye de aynı gün yazarız buradan.sonra da diğer kızlar yazsın.bu sayfa hamileyimm sözleriyle dolsun inşallahhh

X