- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 29
Merhaba ben de ayın 20sinde çatlatma iğnesi yaptırdım 21inde de aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum bakalimKızlar merhaba Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar olarak burada toplanalım mı süreci birlikte yaşayalım destek olalım birbirimize
İyi diyelim iyi olalım canım valla benim öyle çok kasik ağrım falan yok arada batmalarim oluyor ama rahatsız edecek gibi değil bel ağrısı var bende de göğüslerim şiş ve uçları çok belirgin olmuş dokunamiyorum hassaslasmis yani akıntım var bide çok fazla öyle işte ama bütün bunlara bakıp umutlanmak istemiyorum çünkü hem iğnenin etkisidir diye düşünüyorum hemde adet belirtisi de olabilir bakalım test aldım ama cesaret edemiyorum yapmayaCanım nasılsın nasıl hissediyorsun kendini? Benim kasık ağrılarım hala devam ediyor bir sağ bir sol vuruyor. Arada da göğüs uclarim sızlıyor. Sanırım iğnedenbelim çok ağrıyor sanki affet olacakmisim gibi
Hayırlısı olsun inşallah canım hepimiz beklemedeyiz burdan haberleselim inşallah hayırlı haberler verelim birbirimizeMerhaba ben de ayın 20sinde çatlatma iğnesi yaptırdım 21inde de aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum bakalim
Ayyy bnce sen hamissinİyi diyelim iyi olalım canım valla benim öyle çok kasik ağrım falan yok arada batmalarim oluyor ama rahatsız edecek gibi değil bel ağrısı var bende de göğüslerim şiş ve uçları çok belirgin olmuş dokunamiyorum hassaslasmis yani akıntım var bide çok fazla öyle işte ama bütün bunlara bakıp umutlanmak istemiyorum çünkü hem iğnenin etkisidir diye düşünüyorum hemde adet belirtisi de olabilir bakalım test aldım ama cesaret edemiyorum yapmaya
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla hepimize nasip etsin Rabbim. Mutlaka haberleselimHayırlısı olsun inşallah canım hepimiz beklemedeyiz burdan haberleselim inşallah hayırlı haberler verelim birbirimize
Sağol canım güzel dileğin için inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin burdaki herkese hayırlısıyla inşallah dediğin gibidirAyyy bnce sen hamissiniçime öyle doğuyor bence 12. Gün yap
Amin inşallah canım hayırlısıyla nasip bakalımİnşallah canım inşallah hayırlısıyla hepimize nasip etsin Rabbim. Mutlaka haberleselim
Ya zaten 17sinde akşam 8de yaptıysan iğneyi 36 saat sonrası 19una geliyor yani doktorun söylediği doğru. Yumurta hücresi de 48 saate kadar canli durabiliuor diye biliyorum o yüzden senin için en doğru zaman 19-20. Yanlış mı hesapladım bilmiyorum ama17 Ağustos saat 20.00 de çatlatma iğnesi yapacağım 19 Ağustos ve 20 Ağustos'ta da ilişki önerdi işte bende 36 saat sonra diye biliyorum ama doktor öyle söyledi
Öyle öyle tabi 36 saat sonrasında öneriyolar genelde ortalama 36 saat sonra çatlıyor benimkisi de 36 saat sonra 19 Ağustos sabah saat 8 e denk geliyordu biz sabah değil de 18 Ağustos gece 2 / 3 gibi ilişki oldu yani yine 30 küsür saate denk geldiYa zaten 17sinde akşam 8de yaptıysan iğneyi 36 saat sonrası 19una geliyor yani doktorun söylediği doğru. Yumurta hücresi de 48 saate kadar canli durabiliuor diye biliyorum o yüzden senin için en doğru zaman 19-20. Yanlış mı hesapladım bilmiyorum ama
Değerlendirme zamaniniz iyi zaten iki hücre de hemen ölmüyor belli saatler canlı kalıyor. Hadi hayırlı haberlerle inşallah canımÖyle öyle tabi 36 saat sonrasında öneriyolar genelde ortalama 36 saat sonra çatlıyor benimkisi de 36 saat sonra 19 Ağustos sabah saat 8 e denk geliyordu biz sabah değil de 18 Ağustos gece 2 / 3 gibi ilişki oldu yani yine 30 küsür saate denk geldi
öyle tabi hayırlısı hakkımızda elimizden geleni yapıyoruz gerisini rabbim bilirYa hayırlısı kuzum demekki bebişin henüz hazır değil rabbim en kısa zamanda pozitif i gösterir inşallah üzülme sakın vardır bunda da bir hayır.
Amİn inşallah canım cümlemiz için inşallahDeğerlendirme zamaniniz iyi zaten iki hücre de hemen ölmüyor belli saatler canlı kalıyor. Hadi hayırlı haberlerle inşallah canım
Hala devam ediyor akıntım kesik süt beyazi gibiSağol canım güzel dileğin için inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin burdaki herkese hayırlısıyla inşallah dediğin gibidirsende akıntı durumu nasıl
Bnm Dr. Bna 3 ten fazlası kist riskini arttırıyor demişti bı de bn gün de bir tane içmiştim. Bu ay son klomen kullandım hemde bn bu ay famera+klomen+ çatlatma iğnesi vurundum. Hayırlısı bklm cnm ama her doktor hastasının durumuna göre mudehale ediyr cnm duruma gere icine sinmezse başka bı doktora daha gorusursun.öyle tabi hayırlısı hakkımızda elimizden geleni yapıyoruz gerisini rabbim bilirbir de bu klomeni kaç ay kullanacağız peki benim dr 6 ay dedi çok değil mi?? gectigimiz ay gunde 2 kullandim başka dr da. bugun gittiğim de günde 1 verdi gerekirse arttırırız dedi her ay.
Aynen benim de öyle yaHala devam ediyor akıntım kesik süt beyazi gibi
kaç aydır kullanıyorsun klomeni? bana 6 ay dedi ama o kadar kullanmak istemiyorumBnm Dr. Bna 3 ten fazlası kist riskini arttırıyor demişti bı de bn gün de bir tane içmiştim. Bu ay son klomen kullandım hemde bn bu ay famera+klomen+ çatlatma iğnesi vurundum. Hayırlısı bklm cnm ama her doktor hastasının durumuna göre mudehale ediyr cnm duruma gere icine sinmezse başka bı doktora daha gorusursun.
Ben kullandım canım 18 inde de çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim şuankızlar aranızda klomen kullanan var mı