Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah yaa Bnmde öyle oldu 1 senedir evliyim 3.klomen kullanısım klomenle berber inofolic kullandım bitti Hayırlısyla isteyen herkesin olur bizimdeee Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
ben de 2. kez kullanmaya başladım. dr folik asit için bir şey söylemedi ama yinede aldım kullanıyorum. başka herhangi bir kullandığınız takviye bitkisel ürün var mı balık yağı vitamin vs.

Önceki ay da folik asit kullanmıştım 2 ay önce cLife diye bi macun vardı onu kullanmıştım etki göremedim martta ilk kez Klomen kullanıp hamile kalmıştım kimyasal gebelik geçirdim

Bende 18 inde oldm iğnemi. Sanki sağ kasık ta hafif bi agrı var bazen yada bana öyle geliyor. Başka hiç belirtim yok. Nr xaman test yapacaksınız siz
Ben de kaşık agrıları oluyor ara ara ilk günler çok fazlaydı şuan yine iyi. Adetim gecikirse yapmayı düşünüyorum geçen ay da adetim 3 gün gecikti normalde hiç gecikmez hatta erken olurum o yüzden adetim gecikse bile 4-5 gün beklemeyi düşünüyorum sonra moralim bozuluyor negatifi görünce

12.günün gecesi şuan gene akşam vakti test yaptım hiçbirşey yoktu az önce tuvalete gittim ve baya koyu beyaz yoğun bir akıntım vardı daha yeni gelmiş ve kızlar maalesef adet olcakmış gibi hissediyorum. Dua edin lütfen inşallah her isteyenin olsun inşallah doktora kontrole gittiğimde çıkar 🌹

Bende ayın 16 si aşılama oldum 19 unda Corona olduğumu öğrendim bugün 13 .gün bel kasık ağrım çok çok sansizim bir senedir ara vermiştim tedaviye Corona yüzünden tedaviye başladığım ay coronaya yakalandım

Geçmiş olsun canım. Nasip değilmiş demekki hayırlısı buydu belki birdaha deneyin ama pes etmeyin inşallah birdahakine olur eğer şimdi olmadıysa tabi :)5
Geçmiş olsun canım. Nasip değilmiş demekki hayırlısı buydu belki birdaha deneyin ama pes etmeyin inşallah birdahakine olur eğer şimdi olmadıysa tabi :)
5 senelik evliyim 2 aşılamam olmazsa tüp bebek denicem bı kaç ay sonra

Amin inşallah canım hayırlısıyla nasip bakalım 🙏😍🥰
Canım nasılsın bnm ağrılarım fln herşey gitti şuan hiç bir şey hissetmiyorum 🙈 ne agdet olacak gibi ağrı sancı nede hamile kalacak gibi 🙈 sanırım bnm bu ay bişey olmayacak 🙈 sen de durumlar nasıl bu gün senin 11. Günün olması lazım hiç test fln yaptın mı ?

Kızlar ben geçtiğimiz ay ilk defa klomen-çatlatma iğnesi kullandım. 14. günde kahverengi lekelenmem oldu sonraki gün az bişi kırmızı geldi dün de yine sildikçe kahverengi akıntı geldi. ilk defa bu kadar az oluyor ve kahverengi akıntılı. dün tekrar klomene başladım bugünde baş dönmesi oluyor bunlara ilaçlar mı sebep oluyor bu şekilde yaşayanınız oldu mu?

Canım nasılsın bnm ağrılarım fln herşey gitti şuan hiç bir şey hissetmiyorum 🙈 ne agdet olacak gibi ağrı sancı nede hamile kalacak gibi 🙈 sanırım bnm bu ay bişey olmayacak 🙈 sen de durumlar nasıl bu gün senin 11. Günün olması lazım hiç test fln yaptın mı ?
Valla canım benim de bilmiyorum ki ne var diyebilirim ne yok diyebilirim inanki akıntım var sadece belim ağrıyor o kadar bugün 12. Günüm test yapacağım dedim bugün yapamadım cesaret edemedim 😒😒

Kızlar merhaba Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar olarak burada toplanalım mı süreci birlikte yaşayalım destek olalım birbirimize 🥰😍
Merhaba ben ayın 19 da catlatma ignesi oldum bugün 29 idrar testi yaptım tek çizgi cıktı erkenmi acaba bu durumu yasadinizmi şimdiden çok teşekkür ederim

X