Cnm daha erken iğneden sonra genelde 12. Günden sonra test yapıyor herkes ama tabi uygun olan adet. Geciktikten sonra bakmak ama işte biz sabredemiyrzMerhaba ben ayın 19 da catlatma ignesi oldum bugün 29 idrar testi yaptım tek çizgi cıktı erkenmi acaba bu durumu yasadinizmi şimdiden çok teşekkür ederim
Bana da kimse yazmayacak galiba bari ikimiz yazisalim ki hep göz önünde olsun belki dikkatini çeken birileri daha çıkar
Maalesef dayanamadım 12 yaşında bir kızım var yıllardır 2 çocuk için uğraşıyoruz her ay bir stres Allah isteyen herkese nasip etsin cvp için de teşekkürler sevgilerCnm daha erken iğneden sonra genelde 12. Günden sonra test yapıyor herkes ama tabi uygun olan adet. Geciktikten sonra bakmak ama işte biz sabredemiyrz
Aynı belirtilerde bende de varAl benden de o kdr 3. Gün iğnenin test yaptım dedim diğer günler eğer hiç dayanamazsam en azından karşılaştırma yapacağım bir şey olsun dedimhergun burdayım okumaktan gözlerim kızardı bizim gibi bekleyenlerin yaşadıklarını okuyorum. Bazen çok umutlaniyorum bazen de umutlarım tukeniyor keşke sihirli bir değnek ile hemen öğrene bilseydik. Senin kasık ağrın akıntın ne durum da canım. Bnm kasik ağrım geçti şimdi ara ara batmalarim var göğüslerim hassaslasti hafif sanciyor. Akıntım da hafif var şuan.
Aynen canım haber ederim mutlaka sana senin kaçıncı günündüAyyy hadi bana da haber ver cnm
Erken biraz canım bence ama yine de umutlandirmak istemiyorum sizi biraz daha bekleyin adet olana kadar umut vardırMerhaba ben ayın 19 da catlatma ignesi oldum bugün 29 idrar testi yaptım tek çizgi cıktı erkenmi acaba bu durumu yasadinizmi şimdiden çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim inşallah bir umut beklicemErken biraz canım bence ama yine de umutlandirmak istemiyorum sizi biraz daha bekleyin adet olana kadar umut vardır
Rica ederim ne demek aynen hepimiz bir umut bekliyoruzÇok teşekkür ederim inşallah bir umut beklicem
Ay hadi hayırlısıAynı belirtilerde bende de var20 de oldum bende iğneyi hayirlisi beklemedeyiz
Benim bu gün 8. Günum canım ama iğne vurundugum günü de sayarsak 9Aynen canım haber ederim mutlaka sana senin kaçıncı günündü
Anladım canım mutlakaBenim bu gün 8. Günum canım ama iğne vurundugum günü de sayarsak 9ay ztn mutlaka haber et.
Anladım canım mutlaka
Amin inşallah canım cümlemiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah sabah belki evde idrar testi yaparım yazarım buraya daAy hadi heycanliyim senden haber bekliyorum.... Hayırlısı ne ise o olsun inşallah...
Canimmm yaptın miiiii.Amin inşallah canım cümlemiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah sabah belki evde idrar testi yaparım yazarım buraya da
Canım daha 7 gün olmuş sonuç için çok erken ama iğnenin içinde bthgc hormonu olduğu için öyle hissettiriyor olabilir. Biraz sabret istersen kuzum insallahhh hamilesindirMerhaba bende catlatma iğnemı 23 agustosta oldum asırı derecede göğüs agrısı şişliği var dayanamıuorum acısına doknamıyorum bıle arada kasık batması oluyo sizdede oldu mu pozıtıf sonuc aldınız mı?
Evet yaptım canım ama bişey çıkmadı maalesef kuruma çizgisi var çok az ama ben daha önce ki çatlatma iğnesi yaptığımda da çıkmıyordu kan verdiğimde çıkıyordu o yüzden moralimi bozmuyorum cuma günü kan vereceğimCanimmm yaptın miiiii.
Aa çok geçmiş olsun aşı olmuş muydunuz pekiBende ayın 16 si aşılama oldum 19 unda Corona olduğumu öğrendim bugün 13 .gün bel kasık ağrım çok çok sansizim bir senedir ara vermiştim tedaviye Corona yüzünden tedaviye başladığım ay coronaya yakalandım