Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben ayın 19 da catlatma ignesi oldum bugün 29 idrar testi yaptım tek çizgi cıktı erkenmi acaba bu durumu yasadinizmi şimdiden çok teşekkür ederim
Cnm daha erken iğneden sonra genelde 12. Günden sonra test yapıyor herkes ama tabi uygun olan adet. Geciktikten sonra bakmak ama işte biz sabredemiyrz

Bana da kimse yazmayacak galiba bari ikimiz yazisalim ki hep göz önünde olsun belki dikkatini çeken birileri daha çıkar

Cnm daha erken iğneden sonra genelde 12. Günden sonra test yapıyor herkes ama tabi uygun olan adet. Geciktikten sonra bakmak ama işte biz sabredemiyrz
Maalesef dayanamadım 12 yaşında bir kızım var yıllardır 2 çocuk için uğraşıyoruz her ay bir stres Allah isteyen herkese nasip etsin cvp için de teşekkürler sevgiler

Aynı belirtilerde bende de var 20 de oldum bende iğneyi hayirlisi beklemedeyiz

Merhaba bende catlatma iğnemı 23 agustosta oldum asırı derecede göğüs agrısı şişliği var dayanamıuorum acısına doknamıyorum bıle arada kasık batması oluyo sizdede oldu mu pozıtıf sonuc aldınız mı?

Benimde çatlama iğnesi olduğum günle birlikte sayarsak 13.günüm. Test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum

Canım daha 7 gün olmuş sonuç için çok erken ama iğnenin içinde bthgc hormonu olduğu için öyle hissettiriyor olabilir. Biraz sabret istersen kuzum insallahhh hamilesindir

Merhaba hanımlar bugün 14.günüm ilk idrarımla yaptım test negatif çıktı zaten 2 günde 1 bir yaptım bu süreçte ilaçtan dolayı bile o 2 çizgiyi göremedim
Ve bu güne kadar bütün belirtilerim vardı

Aa çok geçmiş olsun aşı olmuş muydunuz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…