Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 5. Günüm canım ben de çok sabiilaniyorum. Sen nasıl hissediyorsun kendini ?
Valla bilmiyorum ya bazen oldu diyorum bazen de olmadı bu ay sanki diyorum kararsızım yani vücudumu çok dinlemek de istemiyorum hani belirti arayıp umutlanmak da istemiyorum ama daha erken de zaten bakalım nasip

Valla bilmiyorum ya bazen oldu diyorum bazen de olmadı bu ay sanki diyorum kararsızım yani vücudumu çok dinlemek de istemiyorum hani belirti arayıp umutlanmak da istemiyorum ama daha erken de zaten bakalım nasip
Ayni benn de sen gibiyim şuana iğnenin etkisi diye kulak aşıp umursamiyorum. Umarım güzel haberler alırız yaaaaa

İnşallah canım evet sözde kulak ardı etmiş oluyorum ama içimdeki beynimdeki ses hiç susmuyor da
Al benden de o kdr 3. Gün iğnenin test yaptım dedim diğer günler eğer hiç dayanamazsam en azından karşılaştırma yapacağım bir şey olsun dedim hergun burdayım okumaktan gözlerim kızardı bizim gibi bekleyenlerin yaşadıklarını okuyorum. Bazen çok umutlaniyorum bazen de umutlarım tukeniyor keşke sihirli bir değnek ile hemen öğrene bilseydik. Senin kasık ağrın akıntın ne durum da canım. Bnm kasik ağrım geçti şimdi ara ara batmalarim var göğüslerim hassaslasti hafif sanciyor. Akıntım da hafif var şuan.

Merhaba çatlatma iğnesi in 6. Günü iğnenin etkisi geçmiş arkadaşlar bu durum da değil mi!

Eklentiler

• IMG-20210826-WA0006.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 56
Aynen benim de öyle kasik ağrım azaldı akıntım devam ediyor alttan benim de ara ara batmalarim oluyor bide çok afedersin iki gün önce ilişki oldu o kadar çok ağrım oldu ki çok korktum inşallah kötü bişey olmamıştır test günüme kadar ilişki yapmayacam çünkü aşırı derecede ağrım oluyor göğüslerimin ucuda çok belirginleşmis bakalım bugün 9. Günüm benim de

Ayyy hadi hayırlısı inşallah bnde senin gibiyim bebislerimiz geliyordur insallahhh

kızlar benim olmadı bu ay da 12 ağustosta iğne vuruldum. ama malesef dün adet oldum. yarın tekrar klomene başlıyorum. inşallah sizlerden güzel haberler alırız

kızlar benim olmadı bu ay da 12 ağustosta iğne vuruldum. ama malesef dün adet oldum. yarın tekrar klomene başlıyorum. inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Ya hayırlısı kuzum demekki bebişin henüz hazır değil rabbim en kısa zamanda pozitif i gösterir inşallah üzülme sakın vardır bunda da bir hayır.

İnşallah canım mutlaka haberlesiriz
Canım nasılsın nasıl hissediyorsun kendini? Benim kasık ağrılarım hala devam ediyor bir sağ bir sol vuruyor. Arada da göğüs uclarim sızlıyor. Sanırım iğneden belim çok ağrıyor sanki affet olacakmisim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…