Amin inşallah canım cümlemiz için naptın senin bugün kaçıncı günün benim 8. Günüm çok sabırsızlanıyorum ya bi an önce geçse şu günlerHakkımızda hayırlısı neyse o olsun tatlım.
Benim de 5. Günüm canım ben de çok sabiilaniyorum. Sen nasıl hissediyorsun kendini ?Amin inşallah canım cümlemiz için naptın senin bugün kaçıncı günün benim 8. Günüm çok sabırsızlanıyorum ya bi an önce geçse şu günler
Valla bilmiyorum ya bazen oldu diyorum bazen de olmadı bu ay sanki diyorum kararsızım yaniBenim de 5. Günüm canım ben de çok sabiilaniyorum. Sen nasıl hissediyorsun kendini ?
Ayni benn de sen gibiyim şuana iğnenin etkisi diye kulak aşıp umursamiyorum. Umarım güzel haberler alırız yaaaaaValla bilmiyorum ya bazen oldu diyorum bazen de olmadı bu ay sanki diyorum kararsızım yanivücudumu çok dinlemek de istemiyorum hani belirti arayıp umutlanmak da istemiyorum ama daha erken de zaten bakalım nasip
İnşallah canım evet sözde kulak ardı etmiş oluyorum ama içimdeki beynimdeki ses hiç susmuyor daAyni benn de sen gibiyim şuana iğnenin etkisi diye kulak aşıp umursamiyorum. Umarım güzel haberler alırız yaaaaa
Al benden de o kdr 3. Gün iğnenin test yaptım dedim diğer günler eğer hiç dayanamazsam en azından karşılaştırma yapacağım bir şey olsun dedimİnşallah canım evet sözde kulak ardı etmiş oluyorum ama içimdeki beynimdeki ses hiç susmuyor da
Peki nasıl hissediyorsun kendini????Benimde iğneyi olduğum gün ile birlikte 10.güne giriş yapmış bulunmaktayım
Benimki de geçmiş durumda ağrılar oluyor sağ kasıkta falan şuan başka bir şeyim yok gibi sen nasılsınMerhaba çatlatma iğnesi in 6. Günü iğnenin etkisi geçmiş arkadaşlar bu durum da değil mi!
Aynen benim de öyle kasik ağrım azaldı akıntım devam ediyor alttan benim de ara ara batmalarim oluyor bide çok afedersin iki gün önce ilişki oldu o kadar çok ağrım oldu ki çok korktum inşallah kötü bişey olmamıştır test günüme kadar ilişki yapmayacam çünkü aşırı derecede ağrım oluyor göğüslerimin ucuda çok belirginleşmis bakalım bugün 9. Günüm benim deAl benden de o kdr 3. Gün iğnenin test yaptım dedim diğer günler eğer hiç dayanamazsam en azından karşılaştırma yapacağım bir şey olsun dedimhergun burdayım okumaktan gözlerim kızardı bizim gibi bekleyenlerin yaşadıklarını okuyorum. Bazen çok umutlaniyorum bazen de umutlarım tukeniyor keşke sihirli bir değnek ile hemen öğrene bilseydik. Senin kasık ağrın akıntın ne durum da canım. Bnm kasik ağrım geçti şimdi ara ara batmalarim var göğüslerim hassaslasti hafif sanciyor. Akıntım da hafif var şuan.
Ayyy hadi hayırlısı inşallah bnde senin gibiyim bebislerimiz geliyordur insallahhhAynen benim de öyle kasik ağrım azaldı akıntım devam ediyor alttan benim de ara ara batmalarim oluyor bide çok afedersin iki gün önce ilişki oldu o kadar çok ağrım oldu ki çok korktum inşallah kötü bişey olmamıştır test günüme kadar ilişki yapmayacam çünkü aşırı derecede ağrım oluyor göğüslerimin ucuda çok belirginleşmis bakalım bugün 9. Günüm benim de
Bnde aynıyım cnmBenimki de geçmiş durumda ağrılar oluyor sağ kasıkta falan şuan başka bir şeyim yok gibi sen nasılsın
İnşallah canım inşallah bakalım hayırlısı sağlıklısıni nasip etsin RabbimAyyy hadi hayırlısı inşallah bnde senin gibiyim bebislerimiz geliyordur insallahhh
İnşallah canım inşallah bakalım hayırlısı sağlıklısıni nasip etsin Rabbimbende aşırı derecede yorgunluk da var valla
İnşallah canım mutlaka haberlesirizAyyyy hadi icim de bı heyecan sen benden 3 gün onde gidiyorsun durumundan beni hep haberdar et tamam mı
İnşallah bu sefer olur sıkma canını :)kızlar benim olmadı bu ay da 12 ağustosta iğne vuruldum. ama malesef dün adet oldum. yarın tekrar klomene başlıyorum. inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Ya hayırlısı kuzum demekki bebişin henüz hazır değil rabbim en kısa zamanda pozitif i gösterir inşallah üzülme sakın vardır bunda da bir hayır.kızlar benim olmadı bu ay da 12 ağustosta iğne vuruldum. ama malesef dün adet oldum. yarın tekrar klomene başlıyorum. inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Canım nasılsın nasıl hissediyorsun kendini? Benim kasık ağrılarım hala devam ediyor bir sağ bir sol vuruyor. Arada da göğüs uclarim sızlıyor. Sanırım iğnedenİnşallah canım mutlaka haberlesiriz