Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mmmm bence bu kez adımını bekleme değerlendir derim ama tabiki yine de senin kararın. .. hmm bnm doktor niye çok dedi bilmiyorum tabiki ama inşallah ikimizinde bu ay sonuç pozitif olur
İnşallah canım ya bakalım geçti gitti artık değişiyor o gün vermeleri benim ilk çatlatma iğnesi yaptığımda 1 gün ilişki demişti 2. Çatlatma iğnesinde seninki gibiydi bu 3. Çatlatma iğnem bunda da 2 gün dedi işte bakalim nasip kısmet artık

Ben 13. Günü oldu catlamanin öyle kan verdim canım ama hiç ümidim kalmadı gebelik olsaydı ararlardi diyorum çünkü öğleden sonra ararız sonuç için dediler aramadilar

Kizlar bende 20 ağustosda oldum iğneyi ama bugün çok ağrım vardi kasiklarimda dayanamayacak kadar yinede ilişkide bulunmak gerekir mi acaba?

Peki senin diğerleri neden olmadı acaba. Bn de klomenle hamile kalmıştım düşük yaptım bu ikinci denemem ama bukez klomen + famera+ catlatmaignesi bakalım bu gün iğneden sonraki 3. Günüm

Merhaba bende normal şekilde deneyip sahip olamayanlardanım . Hikayem lise 2 den beri biraz sonra satacağım rahatsızlıklarımdan dolayı sürekli gittiğim kadın doğumcuda evlendiğim ilk ay "hemen çocuk yap olmayabilir çok kötü dedi karından bakmıştı ultrasonla. Guatr, insülin direnci , pko var. İlaçsız adet göremiyorum asla ilaçla bile leke leke geliyor bazen tek kutu ilaç bile yetmiyor. devletteki o doktorum öyle diyince hemen bildiğim bayadır aklımda olsan çok güvendiğim herkesin memnun kaldığı o doktora başladım. 1 sene kadardır evliyiz bu süreçte denedik olmadı hiçbir şekilde bu arada 22 yaşındayım.
Klomen kullandım .16 Ağustos sabah 12 gibi 1 tane ovitrelle vuruldum doktorum hemen vurul dedi. Yanında duphaston verdi sanırım düşük koruyucu olarak. 1 Eylül'de gel kanda gebelik bakalım dedi. 16 sı ilişki yasak 17-18-20-22-24 olarak verdi günleri .Yumurtalar için çok iyi dedi doktor ama bundan önce sürekli normal kistler oluyordu 5 cm kadarda hep onlarla uğraştık. Çok heyecanlıyım bu süreci sizlerle paylaşmak istedim gören herkeste yazsın bence çok faydalı oluyor. Bu arada hiçbirşekilde o güne kadar test falan yapmadım ve yapmayacağım merak ediyorum ama bekliycem.

Merhaba. Ben de dün çatlatma iğnesi vuruldum. 22mm yumurtam vardı doktor hemen iğne vurdu. Daha önce bir kere daha denemiştim yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüştü. Bel ağrım var kasık ağrım var ama henüz akıntı olmadı dua bekliyorum sizlerden hayırlı bir haber almak için. Teşekkür ederim şimdiden

yaa üzüldüm hayırlısı neyse öyle olsun hakkımızda bir dahaki ay olur. ben de hasta olcam galiba belim ağrıyor

Peki senin diğerleri neden olmadı acaba. Bn de klomenle hamile kalmıştım düşük yaptım bu ikinci denemem ama bukez klomen + famera+ catlatmaignesi bakalım bu gün iğneden sonraki 3. Günüm
Canım düşük sebepleri olarak şunları söyledi doktorum: birincisi genetik testi yaptık benimle ilgili olan çıktı pıhtılaşma sorunum yok çok şükür ama eşimle ilgili olan çıkmadı daha kromozom larla ilgili olan onu bekliyoruz. İkincisi ben tedaviye başlamadan önce rahim filmi çekmiştim hafif sağa dönük demişti gebeliğe engel değil demişti bu şekilde deneyelim bakalım olmazsa düzeltiriz histereskopi ile ve ikinci düşüğüm den sonra Haziran ayında histereskopi oldum üçüncüsü de sigara kullanıyorum ona bağladı işte bakalım hayırlısı bu sefer ne olacak yaşayıp göreceğiz artık

Ay bende çok sigara kullanıyorum doktoruma sorsum birşey demedi

Ay bende çok sigara kullanıyorum doktoruma sorsum birşey demedi
Valla ben o dönem 4 en fazla 5 tane içiyordum ona rağmen her gittigimde kızıyordu doktorum bildiğin takmıştı yani her gittiğimde istisnasız soruyordu bıraktın mi diye evet bende biliyorum zararlı zarar veriyor ama ha deyince de bırakılmıyor maalesef o lanet

Evet ya ha deyince gerçekten birakilmiyor. Ayrıca bnm arkadaşlarım var günde 1 bck paket içiyorlar nerdeyse ve 2 su de hamileliğini 8. Hafta da fln öğrendi o ana kadar da bilmdden içtiler sonuçta... Tamam biz tedavi görüyoruz bu yüzden her riski azaltmam iz gerek ama rabbim nasip edecekse de ediyor yani. Ne bileyim ya da sanırım bırakıp azaltamadigim için kendimce bu bahaneyle sıgınıyorum

Ya evet orası öyle bahane değil aslında olacağı varsa ne olursa olsun olur olmayacagi varsa da olmaz nasip kısmet biraz tabi dikkat de etmek gerekiyor off ne bilim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…