İnşallah canım ya bakalım geçti gitti artık değişiyor o gün vermeleri benim ilk çatlatma iğnesi yaptığımda 1 gün ilişki demişti 2. Çatlatma iğnesinde seninki gibiydi bu 3. Çatlatma iğnem bunda da 2 gün dedi işte bakalim nasip kısmet artıkMmmm bence bu kez adımını bekleme değerlendir derim ama tabiki yine de senin kararın. .. hmm bnm doktor niye çok dedi bilmiyorum tabiki ama inşallah ikimizinde bu ay sonuç pozitif olur
Ben 13. Günü oldu catlamanin öyle kan verdim canım ama hiç ümidim kalmadı gebelik olsaydı ararlardi diyorum çünkü öğleden sonra ararız sonuç için dediler aramadilar1 saatte çıkıyor kan sonucu. hem idrar yoluna hem bhcg ye bakıyorlar
senden bir gün sonra olmuşum 12de ben de mi yarın kan versem bi taraftan batı bekliyim diyorum çarşamba belli olacak zaten herhangi belirti var mi
senden 1 gün sonra olmuşum iğneyi bat carsamba olmazsa bende o gün test yapcam
Negatif çıktı ama yarın sabah kantesti yapıcam haataneye gidip inşaalah pozitiftir hala adet olmadım 21 i en geç 22 sinde olurdumMerhaba testiniz nasıl çıktı acaba?
Peki senin diğerleri neden olmadı acaba. Bn de klomenle hamile kalmıştım düşük yaptım bu ikinci denemem ama bukez klomen + famera+ catlatmaignesi bakalım bu gün iğneden sonraki 3. Günümİnşallah canım ya bakalım geçti gitti artık değişiyor o gün vermeleri benim ilk çatlatma iğnesi yaptığımda 1 gün ilişki demişti 2. Çatlatma iğnesinde seninki gibiydi bu 3. Çatlatma iğnem bunda da 2 gün dedi işte bakalim nasip kısmet artık
Bence evetKizlar bende 20 ağustosda oldum iğneyi ama bugün çok ağrım vardi kasiklarimda dayanamayacak kadar yinede ilişkide bulunmak gerekir mi acaba?
var mi bir gelişme aradılar mıBen 13. Günü oldu catlamanin öyle kan verdim canım ama hiç ümidim kalmadı gebelik olsaydı ararlardi diyorum çünkü öğleden sonra ararız sonuç için dediler aramadilar
Maalesef değerim 2 çıktı e nabizdan gordumvar mi bir gelişme aradılar mı
Canım düşük sebepleri olarak şunları söyledi doktorum: birincisi genetik testi yaptık benimle ilgili olan çıktı pıhtılaşma sorunum yok çok şükür ama eşimle ilgili olan çıkmadı daha kromozom larla ilgili olan onu bekliyoruz. İkincisi ben tedaviye başlamadan önce rahim filmi çekmiştim hafif sağa dönük demişti gebeliğe engel değil demişti bu şekilde deneyelim bakalım olmazsa düzeltiriz histereskopi ile ve ikinci düşüğüm den sonra Haziran ayında histereskopi oldum üçüncüsü de sigara kullanıyorum ona bağladı işte bakalım hayırlısı bu sefer ne olacak yaşayıp göreceğiz artıkPeki senin diğerleri neden olmadı acaba. Bn de klomenle hamile kalmıştım düşük yaptım bu ikinci denemem ama bukez klomen + famera+ catlatmaignesi bakalım bu gün iğneden sonraki 3. Günüm
Ay bende çok sigara kullanıyorum doktoruma sorsum birşey demediCanım düşük sebepleri olarak şunları söyledi doktorum: birincisi genetik testi yaptık benimle ilgili olan çıktı pıhtılaşma sorunum yok çok şükür ama eşimle ilgili olan çıkmadı daha kromozom larla ilgili olan onu bekliyoruz. İkincisi ben tedaviye başlamadan önce rahim filmi çekmiştim hafif sağa dönük demişti gebeliğe engel değil demişti bu şekilde deneyelim bakalım olmazsa düzeltiriz histereskopi ile ve ikinci düşüğüm den sonra Haziran ayında histereskopi oldum üçüncüsü de sigara kullanıyorum ona bağladı işte bakalım hayırlısı bu sefer ne olacak yaşayıp göreceğiz artık
Valla ben o dönem 4 en fazla 5 tane içiyordum ona rağmen her gittigimde kızıyordu doktorum bildiğin takmıştı yani her gittiğimde istisnasız soruyordu bıraktın mi diye evet bende biliyorum zararlı zarar veriyor ama ha deyince de bırakılmıyor maalesef o lanetAy bende çok sigara kullanıyorum doktoruma sorsum birşey demedi
Evet ya ha deyince gerçekten birakilmiyor. Ayrıca bnm arkadaşlarım var günde 1 bck paket içiyorlar nerdeyse ve 2 su de hamileliğini 8. Hafta da fln öğrendi o ana kadar da bilmdden içtiler sonuçta... Tamam biz tedavi görüyoruz bu yüzden her riski azaltmam iz gerek ama rabbim nasip edecekse de ediyor yani. Ne bileyim ya da sanırım bırakıp azaltamadigim için kendimce bu bahaneyle sıgınıyorumValla ben o dönem 4 en fazla 5 tane içiyordum ona rağmen her gittigimde kızıyordu doktorum bildiğin takmıştı yani her gittiğimde istisnasız soruyordu bıraktın mi diye evet bende biliyorum zararlı zarar veriyor ama ha deyince de bırakılmıyor maalesef o lanet
Ya evet orası öyle bahane değil aslında olacağı varsa ne olursa olsun olur olmayacagi varsa da olmaz nasip kısmet biraz tabi dikkat de etmek gerekiyor off ne bilim yaEvet ya ha deyince gerçekten birakilmiyor. Ayrıca bnm arkadaşlarım var günde 1 bck paket içiyorlar nerdeyse ve 2 su de hamileliğini 8. Hafta da fln öğrendi o ana kadar da bilmdden içtiler sonuçta... Tamam biz tedavi görüyoruz bu yüzden her riski azaltmam iz gerek ama rabbim nasip edecekse de ediyor yani. Ne bileyim ya da sanırım bırakıp azaltamadigim için kendimce bu bahaneyle sıgınıyorum
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tatlım.Ya evet orası öyle bahane değil aslında olacağı varsa ne olursa olsun olur olmayacagi varsa da olmaz nasip kısmet biraz tabi dikkat de etmek gerekiyor off ne bilim ya