ben de 2. kez kullanmaya başladım. dr folik asit için bir şey söylemedi ama yinede aldım kullanıyorum. başka herhangi bir kullandığınız takviye bitkisel ürün var mı balık yağı vitamin vs.İnşAllah yaa Bnmde öyle oldu 1 senedir evliyim 3.klomen kullanısım klomenle berber inofolic kullandım bitti Hayırlısyla isteyen herkesin olur bizimdeee Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Bende 18 inde oldm iğnemi. Sanki sağ kasık ta hafif bi agrı var bazen yada bana öyle geliyor. Başka hiç belirtim yok. Nr xaman test yapacaksınız sizBen kullandım canım 18 inde de çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim şuan
Ben 2 ay klomen kollandim ilkinde olmadı. 2. De oldu düşük yaptım bu seferde famera klomen bir kullandim bekliyorumkaç aydır kullanıyorsun klomeni? bana 6 ay dedi ama o kadar kullanmak istemiyorum
Ben de kaşık agrıları oluyor ara ara ilk günler çok fazlaydı şuan yine iyi. Adetim gecikirse yapmayı düşünüyorum geçen ay da adetim 3 gün gecikti normalde hiç gecikmez hatta erken olurum o yüzden adetim gecikse bile 4-5 gün beklemeyi düşünüyorum sonra moralim bozuluyor negatifi görünceBende 18 inde oldm iğnemi. Sanki sağ kasık ta hafif bi agrı var bazen yada bana öyle geliyor. Başka hiç belirtim yok. Nr xaman test yapacaksınız siz
sen ne zman test yapmayı düşünüyorsun canımBende 18 inde oldm iğnemi. Sanki sağ kasık ta hafif bi agrı var bazen yada bana öyle geliyor. Başka hiç belirtim yok. Nr xaman test yapacaksınız siz
Test sipariş verdim pazartesi elimde olur diye düşünüyorum pazartesi yaparım. Salı fa yaparımsen ne zman test yapmayı düşünüyorsun canım
17 ve 18i değerlendirebildiniz mi peki belki olcağı olurBende ayın 16 si aşılama oldum 19 unda Corona olduğumu öğrendim bugün 13 .gün bel kasık ağrım çok çok sansizim bir senedir ara vermiştim tedaviye Corona yüzünden tedaviye başladığım ay coronaya yakalandım
Sadece 17sini değerlendirdim sonra hastalandim virüs oluncada malesef şimdiye kadar hiç olmadı17 ve 18i değerlendirebildiniz mi peki belki olcağı olur
Geçmiş olsun canım. Nasip değilmiş demekki hayırlısı buydu belki birdaha deneyin ama pes etmeyin inşallah birdahakine olur eğer şimdi olmadıysa tabi :)Sadece 17sini değerlendirdim sonra hastalandim virüs oluncada malesef şimdiye kadar hiç olmadı
Geçmiş olsun canım. Nasip değilmiş demekki hayırlısı buydu belki birdaha deneyin ama pes etmeyin inşallah birdahakine olur eğer şimdi olmadıysa tabi :)5
5 senelik evliyim 2 aşılamam olmazsa tüp bebek denicem bı kaç ay sonraGeçmiş olsun canım. Nasip değilmiş demekki hayırlısı buydu belki birdaha deneyin ama pes etmeyin inşallah birdahakine olur eğer şimdi olmadıysa tabi :)
İnşallah herşeyde bir hayır varAllah yardımcımız olsun :) İnşallah istediğimiz sonuçlara en kısa zamanda kavuşuruz
Canım nasılsın bnm ağrılarım fln herşey gitti şuan hiç bir şey hissetmiyorumAmin inşallah canım hayırlısıyla nasip bakalım
Valla canım benim de bilmiyorum ki ne var diyebilirim ne yok diyebilirim inanki akıntım var sadece belim ağrıyor o kadar bugün 12. Günüm test yapacağım dedim bugün yapamadım cesaret edemedimCanım nasılsın bnm ağrılarım fln herşey gitti şuan hiç bir şey hissetmiyorumne agdet olacak gibi ağrı sancı nede hamile kalacak gibi sanırım bnm bu ay bişey olmayacak sen de durumlar nasıl bu gün senin 11. Günün olması lazım hiç test fln yaptın mı ?
Merhaba ben ayın 19 da catlatma ignesi oldum bugün 29 idrar testi yaptım tek çizgi cıktı erkenmi acaba bu durumu yasadinizmi şimdiden çok teşekkür ederimKızlar merhaba Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar olarak burada toplanalım mı süreci birlikte yaşayalım destek olalım birbirimize
Ayyy hadi bana da haber ver cnmValla canım benim de bilmiyorum ki ne var diyebilirim ne yok diyebilirim inanki akıntım var sadece belim ağrıyor o kadar bugün 12. Günüm test yapacağım dedim bugün yapamadım cesaret edemedim