Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım yapmadım henüz zaten adet olacak gibiyim 2-3 gün daha geçsin olmasam yapıcam bu kadar bekledim 2-3 gün daha bekliyim
Anladım cnm duruma göre haberdar et merak ediyorum 🙈 inşallah adet olmazsın da hamilesindir. Artık birinden hamileyim demesini duymak istiyorum ya 🙈🌼

Ayy inşAllah canım 🙏🏻Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️ Sen ne zmn iğne oldun cnm
Aminnn 🙏🙏🙏Ben 21 ağustosta iğne oldum cnm. 10. Gün test yaptım negatif. Doktorum hafta sonu kan vermemi istedi. Ama bn adet olacağım sanırım çünkü hiç bir hamilelik belirtim yok tam aksine şuan adet belirtim var kasık ve karın ağrım var. Belime vuruyor. Ben genelde böyle olunca adet oluyorum. Bakalım hayırlısı ztn hiç kendimi hamile gibi de hissetmiyorum. Düşük yaptım bn 3 ay önce o zaman hamile olduğumu hemen anlamıştım test bile yapmadan hamileyim diye geziyordum ortada 😂 herkes bna bak üzülürsün sonra böyle deme dediler sonra test yaptım hamileydim taabi 5+2 de düşük yaptım. Ama bu kez zerre hissetmiyorum. Hamilelik fln.

Aminnn 🙏🙏🙏Ben 21 ağustosta iğne oldum cnm. 10. Gün test yaptım negatif. Doktorum hafta sonu kan vermemi istedi. Ama bn adet olacağım sanırım çünkü hiç bir hamilelik belirtim yok tam aksine şuan adet belirtim var kasık ve karın ağrım var. Belime vuruyor. Ben genelde böyle olunca adet oluyorum. Bakalım hayırlısı ztn hiç kendimi hamile gibi de hissetmiyorum. Düşük yaptım bn 3 ay önce o zaman hamile olduğumu hemen anlamıştım test bile yapmadan hamileyim diye geziyordum ortada 😂 herkes bna bak üzülürsün sonra böyle deme dediler sonra test yaptım hamileydim taabi 5+2 de düşük yaptım. Ama bu kez zerre hissetmiyorum. Hamilelik fln.
Yaaa kıyamam bnde martta bi kimyasal gebelik geçirdim adetim 5 gün geçmişti test yapmıştım pozitif 3 gün sonrada adet oldum
Bu arada biraz çnce dayanmayıp test yaptım negatif çıktı sanırım bnde adet olucam 😔

Yaaa kıyamam bnde martta bi kimyasal gebelik geçirdim adetim 5 gün geçmişti test yapmıştım pozitif 3 gün sonrada adet oldum
Bu arada biraz çnce dayanmayıp test yaptım negatif çıktı sanırım bnde adet olucam 😔
Yaaa sağlık olsun cnm ya inşallah tekrar kimyasal vs olmaz. Sen kaçıncı gün yapmıştın negatif gördüğün de bu gün mü yani şimdi mi ?

Yaaa sağlık olsun cnm ya inşallah tekrar kimyasal vs olmaz. Sen kaçıncı gün yapmıştın negatif gördüğün
Bugün 15. Günüm negatif çıktı
İnşAllah canım geçen kimyasal da kan testinde değerim 22 çıkmıştı iki gün sonda tekrarlarım 21 e düştü zsten adetle attım

Bugün 15. Günüm negatif çıktı
İnşAllah canım geçen kimyasal da kan testinde değerim 22 çıkmıştı iki gün sonda tekrarlarım 21 e düştü zsten adetle attım
Anladım cnm hayırlısı olsun belki bir daha ki ay olur ☺️ nasippp bu iş demekki daha zamanımız var.

8 haziranda çektirdim. İstanbulda bir klinikte (reklam olmasın) kendim Tekirdağda yaşıyorum.. anestezi verilmedi. c kollu cihazla çekildi. sadece bahsedildiği gibi 1 dk lık adet sancısı oldu. doktor hn baya ilgiliydi. internette yorumlara bakarak gittim ama pişman olmadım. Fiyatı da diğer görüntüleme merkezlerine göre çok uyguna geldi 500 lira ya yaptırdım. Burda özel hastanede anestezi ve pcr testi toplam fiyat 1400 lira vermişlerdi.

Kiz niye olmuyor acaba ya =/
Ay bı bilsem😂 hiç bı sıkıntı yok. Hatta bu ay klomen kullandım 2 yumurtam vardı. 5 eylulde regl bekliyorum inslaalh bu kez olur. Temmuz ayında hsg cektirdum. Bir tüp kapaliydi açtılar. Herşey şuan normal niye olmuyor anlamıyorum

X