Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah test yaptım negatif çıktı. 😔 Daha 2 gün var olsa azcik bile çıkardı
Yaaa 😓 hayırlısı olsun cnm belki 14.15. gün pozitif olur belli mi olur olmazsa da sıkma canını hayırlısı olsun demekki biraz daha zamanı var cnm önümüzdeki ay deneriz ☺️🙈 bn şansımı önümüzdeki aya bıraktım adeti bekliyorum

Merhaba arkadaşlar, bende 24 ağustosta çatlama iğnesi oldum, tam 1hafta oldu, bugün kasıklarımda ve karnımın alt kısmında kesik kesik sızı var, biraz akıntım var ve alakası varmıdır bilmiyorum ama iştahım azaldı ağzımda tat yok, midem yanıyor. Inşallah hayırlı belirtilerdir bunlar, Rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah
İnşallah hayırlısı olsun cnm ama önemin içersinde de bthgc olduğu için bazen ilk hafta herkes hamile gibi hissediyor kendini önemli olan iğneden sonraki 14.15. gün. Umarım hamissindir

Yaaa 😓 hayırlısı olsun cnm belki 14.15. gün pozitif olur belli mi olur olmazsa da sıkma canını hayırlısı olsun demekki biraz daha zamanı var cnm önümüzdeki ay deneriz ☺️🙈 bn şansımı önümüzdeki aya bıraktım adeti bekliyorum
Aynen cnm enerjimizi toplayıp gelecek aya bakalım ☺️

Merhaba arkadaşlar. Bende 23 ağustosda çatlatma iğnesi oldum. Ovitrelle. 26 ağustos doktora gitdim ve yumurta çatlamışdı. 1tane vardı zaten. Şimdi test yapıyorum pozitiv çıkıyo. İğnenin etkisi hala devam edermi sizce?

Eklentiler

• D827EE2A-E60F-47D2-983A-BDFEA677CE2E.jpeg
    D827EE2A-E60F-47D2-983A-BDFEA677CE2E.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba arkadaşlar. Bende 23 ağustosda çatlatma iğnesi oldum. Ovitrelle. 26 ağustos doktora gitdim ve yumurta çatlamışdı. 1tane vardı zaten. Şimdi test yapıyorum pozitiv çıkıyo. İğnenin etkisi hala devam edermi sizce?
Canım iğneden 14.15 gün sonra net sonuç alınıyor inşallah iğne etkisi değil hamissindir

Canım merhaba . Bende 22 agostosta çatlatma iğnesi yaptim. Bu Sabah gebelik testi yaptım hiç etkisi kalmamış. Doktorum dediki iğneden en az 10 gün sonra test yapılır dedi.

Bak bu sabah ki testim. Reglime 1 gün var
IMG_20210903_080401.jpg

Canım iğneden 14.15 gün sonra net sonuç alınıyor inşallah iğne etkisi değil hamissindir
O zaman ben pek umutlanmıyım. Doktorada sormadım igneden kaç gün sonra test yapmak gerekir diye. İgne yapdıgım günü sayarsak 12ci günüm saymazsak 11ci gün henüz

Bende ama bat 10 eylül. İgneden dolayı erkenmi olur?
Canım ben 22 ağustosta iğne oldum. 30 ağustosta gebelik testi yaptım çok silik bir hayalet çizgi vardı.(iğnenin 9.gunu) Gebelik testini bugün yaptım hiç etkisi kalmamış. Regl im 28 günde bir oluyor bat 5 Eylül. Oyuzden bilemedim cnm. Belki ben de gebelik yoktur ondan silinmistr bilemedim.

X