Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ya rabbim isteyen herkse nasip etsin ben pokos olmama rağmen adetim düzenlidir bi kere daha kullanmistim catlatma ignesi 14 sonra hemen adet olmustum bu sefer adet olmiyinca kesin hamileyim sandim bakalim yarin kan vericem insallah hayirli haberimi yazarum buraya 🤲😊
İnşallah canım mutlaka haberleselim 🙏😍

Evet kızlar ayın 1 i yani bugün kontrolüm olacak çok heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kanda bakılacak sonucu yazarım buraya da inşallah 🥰🌹

İnşallah canım mutlaka haberleselim 🙏😍
Canım bu gün bnm iğnenin 11. Günüydü. Erken gebelik testi yaptım ne gatif çıktı. Zaten sanırım adet olucam. Belim ve kasıklarım ağrıyor akıntım fln yok. Goguslerde hiç bişey yok 😏.. sen ne yaptın bu gün kan tahlili verecektin.

Canım bu gün bnm iğnenin 11. Günüydü. Erken gebelik testi yaptım ne gatif çıktı. Zaten sanırım adet olucam. Belim ve kasıklarım ağrıyor akıntım fln yok. Goguslerde hiç bişey yok 😏.. sen ne yaptın bu gün kan tahlili verecektin.
Adet oldum ben canım dün lekeyle başladı sonra kanamayla devam etti bugün de sabah saat 8 den beri çok fazla ağrım ve kanamam var ben ilk defa böyle adet oluyorum ağrım olmazdı kanamam da çok olmazdı ama bu sefer ki çok farklı ya

Adet oldum ben canım dün lekeyle başladı sonra kanamayla devam etti bugün de sabah saat 8 den beri çok fazla ağrım ve kanamam var ben ilk defa böyle adet oluyorum ağrım olmazdı kanamam da çok olmazdı ama bu sefer ki çok farklı ya
Yaaaa hayırlısi olsun cnm artık başka aylara kaldı ikimizinde desene ben de adet olmadim ama olucam biliyorum. Burada okuduğum kadarıyla bu iğneden sonra bazen böyle ağrılı sancılı adet olanlar varmış. Kontrole gidecekmisin adetin 3. Günü

Canlar selam 23 ağustosta catlama ignemi oldum 🙏 doktor 2 hafta sonra gebelik testi yaptır dedi gerci cumartesi günü takvimime göre adet olmam lazım hayırlısı bakalım 👍
Canlar ya benim cumartesi takvimime göre regl tarihim suan hatta kasık ağrısı basladi bile muhtemelen olmadı 🤦🏼‍♀️ gebelik testi yaptırmaya bıktım resmen 🤦🏼‍♀️

Yaaaa hayırlısi olsun cnm artık başka aylara kaldı ikimizinde desene ben de adet olmadim ama olucam biliyorum. Burada okuduğum kadarıyla bu iğneden sonra bazen böyle ağrılı sancılı adet olanlar varmış. Kontrole gidecekmisin adetin 3. Günü

Canım noldu sonucun çıktı mı?
Maalesef negatif çıktı sonucum bu ilk denememdi şimdi adet olmayı bekliyorum rahim filmi çektirmek gerekiyormuş

Valla ben böyle bir adet yasamadim şimdiye kadar hem ağrılı hemde bol kanamalı hemşireye yazdım oda illa kan testi yap dedi gittim yaptım 1.38 çıktı hemşireye attım cevap bekliyorum işte . Gidersem yarın gitmem lazım doktor en son bana aşılama yapalım demişti bakalım belki aşılama yaparım belki bir kez daha yumurta takibi yaparım aynı yöntemle

Valla ben böyle bir adet yasamadim şimdiye kadar hem ağrılı hemde bol kanamalı hemşireye yazdım oda illa kan testi yap dedi gittim yaptım 1.38 çıktı hemşireye attım cevap bekliyorum işte . Gidersem yarın gitmem lazım doktor en son bana aşılama yapalım demişti bakalım belki aşılama yaparım belki bir kez daha yumurta takibi yaparım aynı yöntemle
Anladım cnm hayırlısı olsun ikimiz içinde bnde doktorumla görüştüm kan tahlili istedi cumartesi günü için. Bakalım. Demekki daha vaktimiz var cnim

X