- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Bende ayın 22 de saat 11 de iğne oldum 9 Eylül de gebelik testi yaptır kanda dedi ama bakalımKızlar merhaba Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar olarak burada toplanalım mı süreci birlikte yaşayalım destek olalım birbirimize
Artıyor sayımız maşallahBende ayın 22 de saat 11 de iğne oldum 9 Eylül de gebelik testi yaptır kanda dedi ama bakalım
Ayyy inşallah hepimiz alalım mutlu haberi artık nasip etsinArtıyor sayımız maşallahinşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Canını sıkma sakın aşılama eğer tuttuysa hamilelik bile olabilir ne hamile olup covid geçirenler gördüm ben hayırlısıyla şuna şükret covid hafif geçiriyorsan şükretAa çok geçmiş olsun aşı olmuş muydunuz peki
Yaptm negatif. Galiba yine olmadıAyyy nasıl sabrediyorusn ben çoktan yapmıştım
Ayyy hadi inşallah çıkar merak etme hamilesin benceEvet yaptım canım ama bişey çıkmadı maalesef kuruma çizgisi var çok az ama ben daha önce ki çatlatma iğnesi yaptığımda da çıkmıyordu kan verdiğimde çıkıyordu o yüzden moralimi bozmuyorum cuma günü kan vereceğim
İnşallah canım inşallah hepimiz hamileyizdirAyyy hadi inşallah çıkar merak etme hamilesin benceay ne heycanlandim ya sabırsızlıkla bekliyorum
Amin inşallah canımAyyy inşallah hepimiz alalım mutlu haberi artık nasip etsin
Canım gunaydinnnnnİnşallah canım inşallah hepimiz hamileyizdir
Mrb ben ayşe bende 9 ağustos çatlatma iğnesi oldum gün aşırı ilişkiye girdim sonra süt beyaz su gibi akıntım oldu doktorum gebelik testi yapmam için adetimin 3 gün geçmesi lazım dedi bugun 3 gün adetim geçti dün aksam evde gebelik testi yaptım malesef tek çizgi çıktı bugunde saglik ocagina gittim kan vermeye kan sırası bana gelmeden bitti yarına kaldım acaba idrar testleri doğruyu gösteriyomudur bu arada bende pokos var ondan kaynakli adet gecikmeside olabir offf neler gekiyo aklima anlatamamKızlar merhaba Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar olarak burada toplanalım mı süreci birlikte yaşayalım destek olalım birbirimize
Bende 18 agustos da oldm bu gün 14. Gün iğneden sonra negatif çıktı test. İnşallah vardır güzel haberler almanız dileği ileMrb ben ayşe bende 9 ağustos çatlatma iğnesi oldum gün aşırı ilişkiye girdim sonra süt beyaz su gibi akıntım oldu doktorum gebelik testi yapmam için adetimin 3 gün geçmesi lazım dedi bugun 3 gün adetim geçti dün aksam evde gebelik testi yaptım malesef tek çizgi çıktı bugunde saglik ocagina gittim kan vermeye kan sırası bana gelmeden bitti yarına kaldım acaba idrar testleri doğruyu gösteriyomudur bu arada bende pokos var ondan kaynakli adet gecikmeside olabir offf neler gekiyo aklima anlatamam
Canım merhaba bence en net kesin sonuç kan idrar testine benim güvenim yok açıkçası ben 2. Gebeliğimde yaşadım evdeki testim negatif çıktı kan verdim düşük de olsa değerim ama pozitifti o yüzden hiç canını sıkma kan ver kesinlikle bizimki pkolu larda da adet gecikmesiyle de maalesef anlamıyoruz yani şahsen ben ilaçsız adet görmüyorum o yüzden adetim geçti diye bir durum söz konusu değil benim için bende yarin kan vereceğim hayırlısıyla inşallah Rabbim gönlümüze göre versin inşallahMrb ben ayşe bende 9 ağustos çatlatma iğnesi oldum gün aşırı ilişkiye girdim sonra süt beyaz su gibi akıntım oldu doktorum gebelik testi yapmam için adetimin 3 gün geçmesi lazım dedi bugun 3 gün adetim geçti dün aksam evde gebelik testi yaptım malesef tek çizgi çıktı bugunde saglik ocagina gittim kan vermeye kan sırası bana gelmeden bitti yarına kaldım acaba idrar testleri doğruyu gösteriyomudur bu arada bende pokos var ondan kaynakli adet gecikmeside olabir offf neler gekiyo aklima anlatamam
Günaydın canım bişey yapmadım valla yarın kan vermeye gideceğim hayırlısıyla inşallah bakalım 15. Günüm olacak yarınCanım gunaydinnnnnne yaptın merak içerisindeyim.
Ayy hadi hayırlısı cnm bnd Ebu gün kaset test yaptım negatif. Ama tabi 10. GünümGünaydın canım bişey yapmadım valla yarın kan vermeye gideceğim hayırlısıyla inşallah bakalım 15. Günüm olacak yarın
Hadi inşallah hayırlısı olsunMerhaba arkadaslar bende 27 agustos da sabah 9 bucukta çatlatma iğnesi oldum ben 27 ile 28 aksam 9 10 arası ilişki oldu doktorum o saati söyledi 29 30 da gün aşırı denedim bakalım inşallah güzel sonuclar alırız
İnşallah ya rabbim isteyen herkse nasip etsin ben pokos olmama rağmen adetim düzenlidir bi kere daha kullanmistim catlatma ignesi 14 sonra hemen adet olmustum bu sefer adet olmiyinca kesin hamileyim sandim bakalim yarin kan vericem insallah hayirli haberimi yazarum burayaCanım merhaba bence en net kesin sonuç kan idrar testine benim güvenim yok açıkçası ben 2. Gebeliğimde yaşadım evdeki testim negatif çıktı kan verdim düşük de olsa değerim ama pozitifti o yüzden hiç canını sıkma kan ver kesinlikle bizimki pkolu larda da adet gecikmesiyle de maalesef anlamıyoruz yani şahsen ben ilaçsız adet görmüyorum o yüzden adetim geçti diye bir durum söz konusu değil benim için bende yarin kan vereceğim hayırlısıyla inşallah Rabbim gönlümüze göre versin inşallah