Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy hadi inşallah çıkar merak etme hamilesin bence ay ne heycanlandim ya sabırsızlıkla bekliyorum

Kızlar merhaba Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar olarak burada toplanalım mı süreci birlikte yaşayalım destek olalım birbirimize
Mrb ben ayşe bende 9 ağustos çatlatma iğnesi oldum gün aşırı ilişkiye girdim sonra süt beyaz su gibi akıntım oldu doktorum gebelik testi yapmam için adetimin 3 gün geçmesi lazım dedi bugun 3 gün adetim geçti dün aksam evde gebelik testi yaptım malesef tek çizgi çıktı bugunde saglik ocagina gittim kan vermeye kan sırası bana gelmeden bitti yarına kaldım acaba idrar testleri doğruyu gösteriyomudur bu arada bende pokos var ondan kaynakli adet gecikmeside olabir offf neler gekiyo aklima anlatamam

Bende 18 agustos da oldm bu gün 14. Gün iğneden sonra negatif çıktı test. İnşallah vardır güzel haberler almanız dileği ile

Canım merhaba bence en net kesin sonuç kan idrar testine benim güvenim yok açıkçası ben 2. Gebeliğimde yaşadım evdeki testim negatif çıktı kan verdim düşük de olsa değerim ama pozitifti o yüzden hiç canını sıkma kan ver kesinlikle bizimki pkolu larda da adet gecikmesiyle de maalesef anlamıyoruz yani şahsen ben ilaçsız adet görmüyorum o yüzden adetim geçti diye bir durum söz konusu değil benim için bende yarin kan vereceğim hayırlısıyla inşallah Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Canlar selam 23 ağustosta catlama ignemi oldum doktor 2 hafta sonra gebelik testi yaptır dedi gerci cumartesi günü takvimime göre adet olmam lazım hayırlısı bakalım

Merhaba arkadaslar bende 27 agustos da sabah 9 bucukta çatlatma iğnesi oldum ben 27 ile 28 aksam 9 10 arası ilişki oldu doktorum o saati söyledi 29 30 da gün aşırı denedim bakalım inşallah güzel sonuclar alırız

Hadi inşallah hayırlısı olsun

İnşallah ya rabbim isteyen herkse nasip etsin ben pokos olmama rağmen adetim düzenlidir bi kere daha kullanmistim catlatma ignesi 14 sonra hemen adet olmustum bu sefer adet olmiyinca kesin hamileyim sandim bakalim yarin kan vericem insallah hayirli haberimi yazarum buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…