Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim canım maşallah , umarım herşey yolunda gider içimi ferah tutSonucum geldi 12. gün beta hcg şükür
8.gün 57
10.gün 160
12.gün 436
Rabbim inşallah bütün isteyen dileyen kaderdaslarima bu sonucu gösterir.Ama benimki gibi sürünceme olmayanindan (tsh yüksekliği) inşallah.
Sırada tsh bekleyişi olacak iki hafta dokuz dogururum artık![]()
Cuma sayılmıyor canım 5.gün embriyosu transferi olursan Çarşamba olurmerhaba arkadaşlar,size birşeu sormak istiyorum.ben dün OPU oldum,bügünde arayıp kaçı döllendi kaçı kaliteli falan diye bilgi verdiler laboratuvardan.p.tesi doktor ile görüşüp transfer için arayacaklarmış.şimdi sorum şu,dölllenmenin oldugu gün birinci gün olarak mı sayılıyor?yani benim eğer 5.gün transferi olursa,cuma OPU olup döllemişler aynı gün,salı günü mü transfer olacakk?![]()
İnşallah sağlıkla katlanır canımKizlar betaya baktirdim simdi 32.25 cikti
3.gun embriyosu 9.gunum normal mi sizce?
Ben opudan sonra 5. Gün adet olmuştumKızlar selam opu sonrası kaçıncı gün adet oldunuz? Tarlusal verdi dr bana..
Sonucum geldi 12. gün beta hcg şükür
8.gün 57
10.gün 160
12.gün 436
Rabbim inşallah bütün isteyen dileyen kaderdaslarima bu sonucu gösterir.Ama benimki gibi sürünceme olmayanindan (tsh yüksekliği) inşallah.
Sırada tsh bekleyişi olacak iki hafta dokuz dogururum artık![]()
Bu süreç insanın ömründen ömür götürüyor resmen.. Stresten sürekli karnım ağrır, midem bulanır zaten.. 11.gün dayanamayıp test yaptırdım. Yani dün.. Değer 45 çıktı. Tüp bebek merkezinde ki doktor çok yüksek bir değer değil ama biz 30'un üzerini olumlu kabul ediyoruz. Önemli olan 2 gün sonra değerin 2 kat artacak mı bekleyelim görelim. Biz her ihtimale karşı 14.gün test yaptırtıyoruz dedi.Normalde yarın baktırmam lazım ama merkez 28i test günü verdi diye eşim ısrarla p.tesi baktıralım diyor. Beklemek çok yoruyor insanı.. Hamile miyim, değil miyim, sağlıklı mı kimyasal mı diye düşünmekten sevinemedim hiç...
tebrik ederim arkadaşım. değerlin katlana katlana artsın inşallah. gözün aydınKizlar betaya baktirdim simdi 32.25 cikti
Ahh canim insallah insallahAy cok heyecanli insallah cikar canim
Artık bebisleri birini kucağına birini sırtına atar gezersin![]()
canim sagol insallah insallahInsallah artar degerin duzenli normal bence hem 3. Gun embriyosu gec tutunur diye biliyorum hadi bakalim insallah :)
Ay oyle mi diyosunuz insallah tum duam bu sagolasinHadi hayırlı olsun canım bencede güzel bi başlangıç inşallah değerin katlanarak artar önemli olan düzenli artması
sen ne zaman test yaptin canim? Hayirli olsun senin bebisinde. Asla agir kaldirmiyorum is yapmiyorum zaten tatildeyim yatiyorum hafif yuruyusler yapiyorum mola vererek.fitilini kullaniyorum progestanin.Hayırlı olsun canım.. Benim de 11.gün 45 çıktı değerim. Doktorum 30'un üzerini hamile kabul ediyoruz. Önemli olan değerin 2 günde bir 2 katına çıkması dedi. Yani 2 gün sonra 60'ın üzerinde olması lazım değerinin.. Açıkçası ben de senin gibi ne hissedeceğimi bilemedim. Ne sevinebiliyorum, ne üzülebiliyorum. Sonuçta değerim 0 değil ve bebeğim tutunmaya çalışıyor deyip ilaçlarımı düzenli kullanmaya ve kendimi yormamaya çalışıyorum. Ağır kaldırma sakın.. Progestan kullanıyor musun?
canimmmmm sagol insallah ♡İnşallah sağlıkla katlanır canım![]()
ayy insallah Allah tum isteyenlere bu duyguyu tattirsin insallah sagolun canlarimtebrik ederim arkadaşım. değerlin katlana katlana artsın inşallah. gözün aydın
Folik asit sana zaten vermediler mı canım? Ben transferin başından itibaren kullaniyorumBen şimdi folik başlamalı mıyım acaba? Kandaki pozitif değeri gördüm.Doktorum yurt dışında arayamiyorum.Crinone, oksapar bir de estrofem kullanıyorum.![]()
Canım ben 7.gunden falan itibaren acayip kasik bel ağrılarını olmuştu ama şükür ki bebeğim benimleBenimde bugün 7. Günüm sadece belim ve sag tarafim agriyor uzandigimda cok bisey hissetmiyorum onun dışında ne diyorsunuz sizce olabilir mi![]()
Tarlusalla bir hafta sonra adet oluyorsun.bana da tarlusal verilmisti.bir hafta 10 gune demisti dr.yakinda adet olursunKızlar selam opu sonrası kaçıncı gün adet oldunuz? Tarlusal verdi dr bana..
Ahh canim insallah insallah
canim sagol insallah insallah
Aminnnnnnn
Ay oyle mi diyosunuz insallah tum duam bu sagolasin
sen ne zaman test yaptin canim? Hayirli olsun senin bebisinde. Asla agir kaldirmiyorum is yapmiyorum zaten tatildeyim yatiyorum hafif yuruyusler yapiyorum mola vererek.fitilini kullaniyorum progestanin.
canimmmmm sagol insallah ♡
ayy insallah Allah tum isteyenlere bu duyguyu tattirsin insallah sagolun canlarim
AminnnnnnAhh canim insallah insallah
canim sagol insallah insallah
Ay oyle mi diyosunuz insallah tum duam bu sagolasin
sen ne zaman test yaptin canim? Hayirli olsun senin bebisinde. Asla agir kaldirmiyorum is yapmiyorum zaten tatildeyim yatiyorum hafif yuruyusler yapiyorum mola vererek.fitilini kullaniyorum progestanin.
canimmmmm sagol insallah ♡
ayy insallah Allah tum isteyenlere bu duyguyu tattirsin insallah sagolun canlarim
Canim benimde bugün 7. Günüm arar ara belim agriyor kendimi kaptirmak da istemiyorum umutsuzluga da kapilmiyorum ama bel agrisi kötü bisey degil bence sende ne gibi belirtiler olduCanım ben 7.gunden falan itibaren acayip kasik bel ağrılarını olmuştu ama şükür ki bebeğim benimle
Ben kesin adet oldum gözüyle bakmaya başlamıştım belim kasiklarim aynı adet ağrısı gibi ağrıyordu valla.hatta dikkat etmemeye başlamıştım o derece yani.bide çok uyku hali vardı ilaçlardan sanıyordum ama değilmişCanim benimde bugün 7. Günüm arar ara belim agriyor kendimi kaptirmak da istemiyorum umutsuzluga da kapilmiyorum ama bel agrisi kötü bisey degil bence sende ne gibi belirtiler oldu
Benim de belim agriyor canım ya sağ kadigima da agri giriyor 7. Günüm sali günü test yapacagim umarim tutundugu icin agriyordur belim cunku normalde boyle olmam hicBen kesin adet oldum gözüyle bakmaya başlamıştım belim kasiklarim aynı adet ağrısı gibi ağrıyordu valla.hatta dikkat etmemeye başlamıştım o derece yani.bide çok uyku hali vardı ilaçlardan sanıyordum ama değilmiş
Kızlar selam opu sonrası kaçıncı gün adet oldunuz? Tarlusal verdi dr bana..
Şimdi başla dedi doktorum bugün itibari ile başladım bakalım.Folik asit sana zaten vermediler mı canım? Ben transferin başından itibaren kullaniyorum
Hayırlı olsun değerin arkadaşım.Kizlar betaya baktirdim simdi 32.25 cikti