• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Sonucum geldi 12. gün beta hcg şükür :dua:
8.gün 57
10.gün 160
12.gün 436
Rabbim inşallah bütün isteyen dileyen kaderdaslarima bu sonucu gösterir.Ama benimki gibi sürünceme olmayanindan (tsh yüksekliği) inşallah.:KK66:
Sırada tsh bekleyişi olacak iki hafta dokuz dogururum artık :confused:
Hayırlı olsun canım çok sevindim pozitif sonuç almana inşallah tsh hormonunda düzene girer normal olsa bile hamilelikte değişiyormuş çoğu kişide sıkma canını.
Seninde hatırladığım kadarıyla çikolata kistin vardı bana umut oldun :dua: çarşamba günü 8. Günüm bende kan vericem

Hayırlı olsun canım çok sevindim pozitif sonuç almana inşallah tsh hormonunda düzene girer normal olsa bile hamilelikte değişiyormuş çoğu kişide sıkma canını.
Seninde hatırladığım kadarıyla çikolata kistin vardı bana umut oldun :dua: çarşamba günü 8. Günüm bende kan vericem
Bende yok yok arkadaşım :KK48: sol yumurtalıkta 5 cm çikolata kisti bilen bilir ne menem bişey olduğunu. 2.5 cm miyom arti kan pıhtılaşması arti ters rahim ilkinin negatif olmasında sebep arti tsh, yavaş yavaş da yaşım dahil olmaya başlıyor.

Sonucum geldi 12. gün beta hcg şükür :dua:
8.gün 57
10.gün 160
12.gün 436
Rabbim inşallah bütün isteyen dileyen kaderdaslarima bu sonucu gösterir.Ama benimki gibi sürünceme olmayanindan (tsh yüksekliği) inşallah.:KK66:
Sırada tsh bekleyişi olacak iki hafta dokuz dogururum artık :confused:
canım gözün aydın tebrik ederim. Çok sevindim. Darısı başımıza inşallah

Çıkar inşallah doktorlara göre erken.Ama ben de bugünü bekleyeydim tshda daha da geç kalmış olacaktım.
tsh.ta ne skntisi oluyor canim gecmis olsun. Endi hastahanem degil farkli bi yere geldim ben dr. Verme cikmaz falan demedi bende verdim bekliyorum bakalim ama negatif cikarsa kendimi uzmucem 12. Gunu beklicem

Bende yok yok arkadaşım :KK48: sol yumurtalıkta 5 cm çikolata kisti bilen bilir ne menem bişey olduğunu. 2.5 cm miyom arti kan pıhtılaşması arti ters rahim ilkinin negatif olmasında sebep arti tsh, yavaş yavaş da yaşım dahil olmaya başlıyor.
Canım işte Allah nasip edecek olduktan sonra herşey boş bak maşallah sana. Sağlıcakla bebeğini alırsın inşallah kucağına benimde sadece 4.5 cm çikolata kistim var tek sorun bu ve sonucu çok merak ediyorum bana 5. Gün tek embriyo transfer edildi

Bu süreç insanın ömründen ömür götürüyor resmen.. Stresten sürekli karnım ağrır, midem bulanır zaten.. 11.gün dayanamayıp test yaptırdım. Yani dün.. Değer 45 çıktı. Tüp bebek merkezinde ki doktor çok yüksek bir değer değil ama biz 30'un üzerini olumlu kabul ediyoruz. Önemli olan 2 gün sonra değerin 2 kat artacak mı bekleyelim görelim. Biz her ihtimale karşı 14.gün test yaptırtıyoruz dedi.Normalde yarın baktırmam lazım ama merkez 28i test günü verdi diye eşim ısrarla p.tesi baktıralım diyor. Beklemek çok yoruyor insanı.. Hamile miyim, değil miyim, sağlıklı mı kimyasal mı diye düşünmekten sevinemedim hiç...

Ayy canım çok sevindim çok şükür Rabbim bebeğini hayırlısyla sana bağışlasn inşaallah

Ayy Can'ım benim geçmiş olsun ya. Yeni okudum. Allah korusun seni ve bebeğini.

Gözün aydın arkadaşım.Geçmiş olsun.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun kesem bu gün 12 mm oldu 1 hafta geriden takip ediyoruz malesef birde kalp atımını duymadan hiç birşey demem diyor doktorum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Kizlar betaya baktirdim simdi 32.25 cikti
3.gun embriyosu 9.gunum normal mi sizce?

Hayırlı olsun canım.. Benim de 11.gün 45 çıktı değerim. Doktorum 30'un üzerini hamile kabul ediyoruz. Önemli olan değerin 2 günde bir 2 katına çıkması dedi. Yani 2 gün sonra 60'ın üzerinde olması lazım değerinin.. Açıkçası ben de senin gibi ne hissedeceğimi bilemedim. Ne sevinebiliyorum, ne üzülebiliyorum. Sonuçta değerim 0 değil ve bebeğim tutunmaya çalışıyor deyip ilaçlarımı düzenli kullanmaya ve kendimi yormamaya çalışıyorum. Ağır kaldırma sakın.. Progestan kullanıyor musun?

merhaba arkadaşlar,size birşeu sormak istiyorum.ben dün OPU oldum,bügünde arayıp kaçı döllendi kaçı kaliteli falan diye bilgi verdiler laboratuvardan.p.tesi doktor ile görüşüp transfer için arayacaklarmış.şimdi sorum şu,dölllenmenin oldugu gün birinci gün olarak mı sayılıyor?yani benim eğer 5.gün transferi olursa,cuma OPU olup döllemişler aynı gün,salı günü mü transfer olacakk? :KK43:

Back