Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım insallah güzel gecer surecin canım şimdiden hayirli olsun bebişlerSelamm ben de yeni geldim araniza . Bugün 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. 2 tane transfer iki tane dondurma oldu.
İnşallah sağlıkla kucağınada al.ve olumlu düşün hepKızlar hepinizden Allah razı olsun kesem bu gün 12 mm oldu 1 hafta geriden takip ediyoruz malesef birde kalp atımını duymadan hiç birşey demem diyor doktorum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
anladim canim ya oyle denk geldi balik, izgara kofte, et falan yedim ama hep iyice pisirttirdimPerşembe günü yaptılar, tek 2. gün embriyosu
Canım bende bugun yumurta verdim 6 tane biraz az gibi.nese ilaç listemi verdiler ve transfer 2 kasım dediler 2 ay var daha.şimdilik embriyo oluşmasını bekliyoruz 5 gun sona emriyo olursa donduracaklar.dondurulmuş embriyo ile şans daha yüksekmiş.ben bide miyom aldırdım belki ondan da bekliyorumdur.hatta bide ultrasonda gorunmeyen varmıs onuda aldık ama zor oldu dedi doktor.20 gun sona bidaha muayene etcek yenileyip yenilemedipine bakcak inşallah hayırlısıyla bidaha olmaz.beklemek cok zor.şimdilik embriyo haberi bekliyoruz.kızlar bende pazartesi günü artık transfer için tedavi sürecine giriyorum 45 gün sonra falan diyorlar ama çok uzun değil mi ya
Benimde öyle embriyo oluşursa dondurulacak.Canım bende bugun yumurta verdim 6 tane biraz az gibi.nese ilaç listemi verdiler ve transfer 2 kasım dediler 2 ay var daha.şimdilik embriyo oluşmasını bekliyoruz 5 gun sona emriyo olursa donduracaklar.dondurulmuş embriyo ile şans daha yüksekmiş.ben bide miyom aldırdım belki ondan da bekliyorumdur.hatta bide ultrasonda gorunmeyen varmıs onuda aldık ama zor oldu dedi doktor.20 gun sona bidaha muayene etcek yenileyip yenilemedipine bakcak inşallah hayırlısıyla bidaha olmaz.beklemek cok zor.şimdilik embriyo haberi bekliyoruz.
Transfer sonrasi yatmaya bağlı oldu.Sonrasında ise çok hafif.Canım peki bel ağrın oldu mu senin bu transferinde ?
bunun belirti olduğunu düşünmüyorum.benim ilkinde de kopacak gibi agrimistiTransfer sonrasi yatmaya bağlı oldu diye yorumladim .Sonrasında ise çok hafif.
merhaba masal galiba sende embriyoları dondurttun. senin transferin neden olmadı benim bugün rahimde sıvı var diye transferim iptal oldu.adet olunca ilaca başlayacağım sonraki adette rahmi hazırlayıp transferi öyle yapacaklarmış.yai yaklaşık sana dedikleri sürelere denk geliyor.
merhaba masal galiba sende embriyoları dondurttun. senin transferin neden olmadı benim bugün rahimde sıvı var diye transferim iptal oldu.adet olunca ilaca başlayacağım sonraki adette rahmi hazırlayıp transferi öyle yapacaklarmış.yai yaklaşık sana dedikleri sürelere denk geliyor.
Canım bende bugun yumurta verdim 6 tane biraz az gibi.nese ilaç listemi verdiler ve transfer 2 kasım dediler 2 ay var daha.şimdilik embriyo oluşmasını bekliyoruz 5 gun sona emriyo olursa donduracaklar.dondurulmuş embriyo ile şans daha yüksekmiş.ben bide miyom aldırdım belki ondan da bekliyorumdur.hatta bide ultrasonda gorunmeyen varmıs onuda aldık ama zor oldu dedi doktor.20 gun sona bidaha muayene etcek yenileyip yenilemedipine bakcak inşallah hayırlısıyla bidaha olmaz.beklemek cok zor.şimdilik embriyo haberi bekliyoruz.
Hayırlı olsun canımSelamm ben de yeni geldim araniza . Bugün 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. 2 tane transfer iki tane dondurma oldu.
inşallah pozitif sonuç alırsın...
anladim canim ya oyle denk geldi balik, izgara kofte, et falan yedim ama hep iyice pisirttirdim
onsallah yaramistir bebislerime.Bol bol protein almışsın, harika olmuş :)
Canım kan verdim 1 saat sonra alacağım çok heyecanlıyım yaaa.D desertrose2810 ne yaptın arkadasim bize güzel haberler ver insallah
Hayırlı haberlerini paylaşırsın canım inşallahCanım kan verdim 1 saat sonra alacağım çok heyecanlıyım yaaa.
Bende heyecanliyim biri test verecegim dedigi zaman kendimmis gibi heyecan yapiyorum hadi güzel haberler ver bize insallah :)Canım kan verdim 1 saat sonra alacağım çok heyecanlıyım yaaa.