• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Sonucum geldi 12. gün beta hcg şükür :dua:
8.gün 57
10.gün 160
12.gün 436
Rabbim inşallah bütün isteyen dileyen kaderdaslarima bu sonucu gösterir.Ama benimki gibi sürünceme olmayanindan (tsh yüksekliği) inşallah.:KK66:
Sırada tsh bekleyişi olacak iki hafta dokuz dogururum artık :confused:
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

İnşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur cani,içini ferah tut
İnşallah canım benim dua et cok hassasim bu ara testi nasil yaptiricam onu bile bilmiyorum :KK12: çok heyecanlıyım lekelenme fln da olmadı bende :işsiz: herkesin belirtisi farkli oldugundan kestiremiyorumda ne oldugunu bide ilk denemem insallah olmuştur ya :anneadayı::anne::KK200::KK200:

kızlar bende pazartesi günü artık transfer için tedavi sürecine giriyorum 45 gün sonra falan diyorlar ama çok uzun değil mi ya

İnşallah canım benim dua et cok hassasim bu ara testi nasil yaptiricam onu bile bilmiyorum :KK12: çok heyecanlıyım lekelenme fln da olmadı bende :işsiz: herkesin belirtisi farkli oldugundan kestiremiyorumda ne oldugunu bide ilk denemem insallah olmuştur ya :anneadayı::anne::KK200::KK200:
Leke yahut kahve akıntı bende de olmadı. Aksine ilkinde pembe akıntı olmuştu.

Bugün kan verdiysen eğer pazartesi tekrar ver canım
tamam oyle yapiim

48 saat baz alınıyor ya pazartesiyi bekle bence arkadaşım.
tamam canim

Kizlar bisey sorcam
Ben 3 gundur disarda yiyorum
Sebzeleri iyice yaikattiriyorum hatta yemiyorum
Etleri de iyice pisittiriyorum
Sizce bisey olir mu
Disarda yiyen var mi yani ne billiim bi gun bi aksam falan???

tamam oyle yapiim

tamam canim

Kizlar bisey sorcam
Ben 3 gundur disarda yiyorum
Sebzeleri iyice yaikattiriyorum hatta yemiyorum
Etleri de iyice pisittiriyorum
Sizce bisey olir mu
Disarda yiyen var mi yani ne billiim bi gun bi aksam falan???

Şu anda dışarıdayım :)))) ayrıca dün de hamburger sipariş ettik ohhhh yarasın arkadaşım vallaha çok iyi geldi bana :))))) incir aldım, onu da yiyorum kabızlığa karşı. Düzen tamam :halay:

Şu anda dışarıdayım :)))) ayrıca dün de hamburger sipariş ettik ohhhh yarasın arkadaşım vallaha çok iyi geldi bana :))))) incir aldım, onu da yiyorum kabızlığa karşı. Düzen tamam :halay:
kayisi da ye canim kabizliga birebir senin transferin olmamisti ama degil mi?

kızlar bende pazartesi günü artık transfer için tedavi sürecine giriyorum 45 gün sonra falan diyorlar ama çok uzun değil mi ya
merhaba masal galiba sende embriyoları dondurttun. senin transferin neden olmadı benim bugün rahimde sıvı var diye transferim iptal oldu.adet olunca ilaca başlayacağım sonraki adette rahmi hazırlayıp transferi öyle yapacaklarmış.yai yaklaşık sana dedikleri sürelere denk geliyor.

Back