Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inş hayırlı sonuçlar gelirBugün benim de on ikinci gün bakalım yine katlamış mi? Bugün zorla gittim diyebilirim kan testi için.tsh öğrenince hiç gidesim gelmedi.Bunaldim artık kan vermekten sonuç beklemekten maille iki saate gelir sonuç
Offf ya bana niye ikisi birden verildi ki o kadar Can'ım acıyor ki iğnelerden bir an önce sonuç belli olsun diye bekliyorum. Hapı da var üstelik bari onu verselerdi bana da.Arkadaşlar biraz önce doktoruma da msj atıp bu iğne olayını sordum. İğneyi jeli kullanamayan hastalara önerdiklerini ama etkinliğinin jel ile aynı olduğunu ve tedirgin olmamamı söyledi.
Can'ım onu bilmiyorum ben. Bana ikisini birden verdiler.Şimdi benim anlamadığım igne mi etkili jel fitil mi?
Can'ım yoktur rahat ol. İnan yaşadığımız her durum psikolojik ve ilaçların etkisi. Geçen ay kendimi dinliyordum göğüslerim nasıl sızlıyordu anlatamam iğnenin etkisi vs. Ama bu ay hastayım kendimi dinleme fırsatım Yok ağrıdan. Ve göğüslerimde tık yok. Hiç acımıyor.
Sen içini ferah tut. Bebişin seninle emin ol buna.
hepsi ilaç etkisi Can'ım. Bel ağrısı varsa kötüye değil iyiye yorumlanır genelde. :))
Emin ol iyi ki verilmemiş. İnan ki her yerim acıyor o iğnelerden. Vurulacak yer kalmadı üstelik. Şiş şiş her tarafım. Acaba vermeseydi daha mı iyiydi diyorum ama benim evvelden bir düşüğüm var. Ondan vermiş olabilirler.
Herkesin tedavi süreci farklı. Bana da kan sulandırıcı iğne verilmedi mesela. Bazılarına da o verilmiş.
Göbek 5 cm uzaklıkta yapıldığında tamamdır. Ben de hep karindan yapiyorum.Hiç iğne bakmasın acı duymuyorum enjekte ederken yavaş yavaş yapılması gerekiyo içeriğinden dolayi acı veriyor sanırım.
Banada hemsire cok ani batirdi o yuzden ilki çok acidi sonra kendim yaptim tam aksine hic acimadi hatta hemsirenin yaptigi yer mercimek kadar morardi ama benim yaptigim yer hic morarmadi bence kendin göbekten yapmalisinKesinlikle evet, Perşembe günü hemşire o kadar ani ve hızlı yaptı ki 2 gündür yaşadığım stresi anlatamam.
Şimdi benim anlamadığım igne mi etkili jel fitil mi?
Banada hemsire cok ani batirdi o yuzden ilki çok acidi sonra kendim yaptim tam aksine hic acimadi hatta hemsirenin yaptigi yer mercimek kadar morardi ama benim yaptigim yer hic morarmadi bence kendin göbekten yapmalisin
Oyle canım gercekten bu surecte kim ne dese acaba benimde oylemi diye kiyaslamaya giriyor insan bebiş stresinden ama gercekten insanin kendini tam anlamiyla rahat birakmasi imkansiz heralde bebişlerin hevesindenDaha etkili ya da değil diye düşünme çünkü tedavi geçmişin, yaşın, transfer edilen embriyo sayın vb hepsi göz önüne alınıp veriliyor. Rahat ol, seni en iyi doktorun tanıyor. Hiç merak etme en hayırlısı olacak. Unutma hem sen hem de bizler birbirimiz için en güzelini diliyoruz sürekli. Bundan daha güzel bir enerji olamaz emin ol
Insallah canim korkulacak bisey degil gercekten :)Kesinlikle katılıyorum insan kendini herkesten daha iyi biliyor. Umarım bizim bu yazdıklarımız da Clexane yapacak arkadaşlarımıza cesaret verir :)
İnşallah hayırlısıyla katlanır ve iyi sonuçlar alırsın canımBugün benim de on ikinci gün bakalım yine katlamış mi? Bugün zorla gittim diyebilirim kan testi için.tsh öğrenince hiç gidesim gelmedi.Bunaldim artık kan vermekten sonuç beklemekten maille iki saate gelir sonuç
inşallah bir an evvel güzel sonuçlar alırsında kurtulursun iğnelerden canım.Hadi inş hayırlı sonuçlar gelir
Offf ya bana niye ikisi birden verildi ki o kadar Can'ım acıyor ki iğnelerden bir an önce sonuç belli olsun diye bekliyorum. Hapı da var üstelik bari onu verselerdi bana da.
bana ikisininde aynı etkide olduğunu söyledi doktor canım. ama tabi kişiden kişiye belki tedavi farkı olabilirmiş.Şimdi benim anlamadığım igne mi etkili jel fitil mi?
bana ikisininde aynı etkide olduğunu söyledi doktor canım. ama tabi kişiden kişiye belki tedavi farkı olabilirmiş.Şimdi benim anlamadığım igne mi etkili jel fitil mi?
Canım cok sevindim darısı başımiza artıkSonucum geldi 12. gün beta hcg şükür
8.gün 57
10.gün 160
12.gün 436
Rabbim inşallah bütün isteyen dileyen kaderdaslarima bu sonucu gösterir.Ama benimki gibi sürünceme olmayanindan (tsh yüksekliği) inşallah.
Sırada tsh bekleyişi olacak iki hafta dokuz dogururum artık
canim seniin kacunci gun embriyosuydu?hayirli ugyrlu olsunSonucum geldi 12. gün beta hcg şükür
8.gün 57
10.gün 160
12.gün 436
Rabbim inşallah bütün isteyen dileyen kaderdaslarima bu sonucu gösterir.Ama benimki gibi sürünceme olmayanindan (tsh yüksekliği) inşallah.
Sırada tsh bekleyişi olacak iki hafta dokuz dogururum artık
Hayırlı olanından inşallah arkadaşımCanım cok sevindim darısı başımiza artık
5.gün blast embriyosucanim seniin kacunci gun embriyosuydu?hayirli ugyrlu olsun