• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Sağol Can'ım iyiyim çok şükür. En son geçen hafta gittim kontrole çok şükür yolundaydı her şey. Takipteyim sizi de :) hayırlı olsun transferin.
İnş çok yakın zamanda iyi haberlerini alacağız.

Ay inşallah kuzum dua et lütfen :dua:
Çok sevindim inşallah kucağına da hayırlı sağlıklı bir şekilde alırsın :dua:

Kızlarr test sonucum 120.1
Hamileyimm :anneadayı: inşallah devam eder cuma tekrar test
merhabalar. sızde 2.gun embrıyossusunuz benım gibi benımde tek yumurtam döllendi ve transfer edıldı. hamıle kalmıssınız ne guzel umut oldunuz bana masallah sıze... benım hıc belırtım yok bazı bzı karnım agrıo kadar hafıf batmalar sanıyelık. 7.günüm bugun.neler yaptınız sonucu öğrenene kadar neler yedınız ıctınız

Benimde 3.gün embriyosuydu hamile kaldım. Hücreymiş 2,3 embriyoymuş takılmayın.
Ben de hep sınırlardaydım. 2 defa yumurta toplama yapıldı bana, toplam 4 yumurta toplanabildi zor zar. Okadar üzülüyordum ki milletten 20 yumurta çıkıyor benden 2 diyordum. Sonra 1 i gitti 3 tanesi döllendi. 2 tanesi transfer oldu. 1 i tuttu.
Olacaksa oluyor.

merhabalar. sızde 2.gun embrıyossusunuz benım gibi benımde tek yumurtam döllendi ve transfer edıldı. hamıle kalmıssınız ne guzel umut oldunuz bana masallah sıze... benım hıc belırtım yok bazı bzı karnım agrıo kadar hafıf batmalar sanıyelık. 7.günüm bugun.neler yaptınız sonucu öğrenene kadar neler yedınız ıctınız
Sadece dua ettim dinlendim bol bol özel bişey yemedim sadece asitli içecek ve kafein içeren içecekleri içmedim sabır ve dua İnşaAllah rabbim emeğinin karşılığını verir tez zamanda kavuşrsun bebişine

Bu süreç insanın ömründen ömür götürüyor resmen.. Stresten sürekli karnım ağrır, midem bulanır zaten.. 11.gün dayanamayıp test yaptırdım. Yani dün.. Değer 45 çıktı. Tüp bebek merkezinde ki doktor çok yüksek bir değer değil ama biz 30'un üzerini olumlu kabul ediyoruz. Önemli olan 2 gün sonra değerin 2 kat artacak mı bekleyelim görelim. Biz her ihtimale karşı 14.gün test yaptırtıyoruz dedi.Normalde yarın baktırmam lazım ama merkez 28i test günü verdi diye eşim ısrarla p.tesi baktıralım diyor. Beklemek çok yoruyor insanı.. Hamile miyim, değil miyim, sağlıklı mı kimyasal mı diye düşünmekten sevinemedim hiç...
Merhaba ,dusukleriniz neden oldu bir de kimde tup bebek yapriniz?

Back