- 19 Şubat 2016
- 88
- 50
- 38
- 36
Haklısın gonal f de kendin içine cekiyorsun havayı alma sansin var hibor da yok malesef ins kullanmak zorunda kalmazsinbenim. Hava kaldığından morarma olmuş demişti hemşire gonalf vururken
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın gonal f de kendin içine cekiyorsun havayı alma sansin var hibor da yok malesef ins kullanmak zorunda kalmazsinbenim. Hava kaldığından morarma olmuş demişti hemşire gonalf vururken
İnşallah canım , sana da kolaylıklar dilerim umarım herşey güzel geçerHayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize inşallah :)
2-5 gün arası cinsel perhiz olması gerekiyor....
Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere olsun inşallah :)
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah:))
aynı teknikle yapıyorum bende ama ben ne yaparsam morarıyor bu arada ikinci testi yaptım iki katına arttıkkizlar ben 0.2 milimlik hibor dün aksam başladim, göbeği sikarak, dik bir sekilde iğneyi batirdim sonra göbegi biraktim ilaci yaptim, havasini almadim ama havayi enjektön en üst kisminda biraktim. yani ilaçtan sonra en son hava geliyor ve ilaci kilitliyor, sonra da pamukla 2 dk bastirdim, ilaç yakiyor evet ama morarma olmadi. Yağ dokusuna yaptigimiz icin hava sikinti olmaz. Birde böyle deneyin sizde de işe yarayacak mi
Bende 5. Gun hicbirsey yok,gogusler hassas sadeceKizlar 7.günüm kahverengi akintilarim var sizde durumlar nasıl
Kızlar selam,
Bende bu ay tüpe başlıyorum. Doktorum Erbil Yağmur. Şansa bakın reglim gecikti ama yine de doktor bana Tarlusal ile beraber Orgalutran iğne ve bir de şu östrojen bantlarından verdi. Onları kullandım rahimi hazırlayacağım dedi. Bugün yarın regl olursam başlanacak diğer iğnelere. Bir sorum var. Bayram tatiline denk gelirse Opu. Yada opu sonrası bir komplikasyon olursa millet tatilde olacak diye korkuyorum. Yumurta oluşturma kaç gün sürüyor? Lütfen cevap kızlar..
ikiz mi geliyor yoksa :)Canım
aynı teknikle yapıyorum bende ama ben ne yaparsam morarıyor bu arada ikinci testi yaptım iki katına arttık
yumurta oluşturma, toplama ortalama 12 gün sürüyor, 3. ve ya 5. gün transfer yapiliyor. tatile de gelse nöbetçi kisiler olur. Doktorun özel degil mi telefonunu al. Tüp bebek hastalari cok özel her aramanda ilgileniyorlarya bana cevap verecek kimse yok mu?(
kızlar bende ağustos ayın da tüp bebek yaptıranlardanım :) bugün transferimin 7. günü :) heyecanla bekliyoruz bakalım..
inşallah Rabbim isteyen emek veren herkese güzel haberler almayı nasip etsin..İnşallah hayırlı haber alırsın canımmm![]()
inşallah Rabbim isteyen emek veren herkese güzel haberler almayı nasip etsin..
Benimde 3. Denemem 3. Günüm deyim inşallah güzel haberi alırız.bugün 7. günüm ama bende herhangi bi belirti yok malesef..kendim de belirti aramamaya çalışıyorum ama olmuyor..bu 3. denemem yine olumsuz haber almaktan çok korkuyorum![]()
Benimde 7.günüm ins hayırlı haberler alırızkızlar bende ağustos ayın da tüp bebek yaptıranlardanım :) bugün transferimin 7. günü :) heyecanla bekliyoruz bakalım..