Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize inşallah :)

2-5 gün arası cinsel perhiz olması gerekiyor....

Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere olsun inşallah :)

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah:))
İnşallah canım , sana da kolaylıklar dilerim umarım herşey güzel geçer

Kızlar selam,
Bende bu ay tüpe başlıyorum. Doktorum Erbil Yağmur. Şansa bakın reglim gecikti ama yine de doktor bana Tarlusal ile beraber Orgalutran iğne ve bir de şu östrojen bantlarından verdi. Onları kullandım rahimi hazırlayacağım dedi. Bugün yarın regl olursam başlanacak diğer iğnelere. Bir sorum var. Bayram tatiline denk gelirse Opu. Yada opu sonrası bir komplikasyon olursa millet tatilde olacak diye korkuyorum. Yumurta oluşturma kaç gün sürüyor? Lütfen cevap kızlar..

Canım
kizlar ben 0.2 milimlik hibor dün aksam başladim, göbeği sikarak, dik bir sekilde iğneyi batirdim sonra göbegi biraktim ilaci yaptim, havasini almadim ama havayi enjektön en üst kisminda biraktim. yani ilaçtan sonra en son hava geliyor ve ilaci kilitliyor, sonra da pamukla 2 dk bastirdim, ilaç yakiyor evet ama morarma olmadi. Yağ dokusuna yaptigimiz icin hava sikinti olmaz. Birde böyle deneyin sizde de işe yarayacak mi
aynı teknikle yapıyorum bende ama ben ne yaparsam morarıyor bu arada ikinci testi yaptım iki katına arttık

Bende şimdi geldim kontrolden çarşamba opu var. 5 yumurtam gelismisti 2si gelismeyi birakmis geri kaldi 3 yumurta nolcak bilmiyorum yine bunalimlardayim kimselere çaktırmadan :/

Bende şimdi kontrolden geldım herşey iyi gidıyor çok şükür yumurtalar erken çatlamasın die cetrotide verdı dr 2 gün kullanıcam 13 mm olmuşlar muhtemelen ctesı toplarız dedı

Selam kızlar . Ben bu ay baslayamiyorum tedaviye . Yine diğer aya kaldı :(:cry: biraz moralim bozuldu ama hayırlısı diyecek başka birşey yok . Haftaya salı hitereskopi var . Burdan sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşallah :KK25:

Kızlar selam,
Bende bu ay tüpe başlıyorum. Doktorum Erbil Yağmur. Şansa bakın reglim gecikti ama yine de doktor bana Tarlusal ile beraber Orgalutran iğne ve bir de şu östrojen bantlarından verdi. Onları kullandım rahimi hazırlayacağım dedi. Bugün yarın regl olursam başlanacak diğer iğnelere. Bir sorum var. Bayram tatiline denk gelirse Opu. Yada opu sonrası bir komplikasyon olursa millet tatilde olacak diye korkuyorum. Yumurta oluşturma kaç gün sürüyor? Lütfen cevap kızlar..

ya bana cevap verecek kimse yok mu? :((

bugün 7. günüm ama bende herhangi bi belirti yok malesef..kendim de belirti aramamaya çalışıyorum ama olmuyor..bu 3. denemem yine olumsuz haber almaktan çok korkuyorum :KK43:

Back