- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 248
In
Yaaa ay inşallah. Allah soyletiyordurAllah razı olsun mutlu oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
In
Yaaa ay inşallah. Allah soyletiyordurAllah razı olsun mutlu oldum
Rahatla .. rahme tutunma ilk iki saat içinde oluyormuş bunu da bi Prof söyledi bugün . Herşey nasip kısmet çok da şey yapmamak lazımYa sormayin hoca hapsirirken bile kontrollü olsun dedi beni de hergün hapsirik tutmasin mi :) rahatlasam mi ne![]()
Aynen gülün kızlaro zaman gelsin bol kahkahalar
tekrardan yedi numarayi izliyorum:)Aynen gülün kızlarben dün gece güldür güldür izledim kaç saat
![]()
Fsh im 12 cikmisti amh baktirdim 1,5 cikti oda ama gebelik olmuyor.. Bazibyerlerde e2 50 alti degilse tedavi baslatilmiyormus dogru mu acabasadece e2 mi yüksek çikmiş. fsh adetin 2. günü kaç?
benim testlere baktim canim simdi fsh 10 çikmisti biraz daha yüksek doz ilaç başlamisti değer böyle diye. e2 42ydi ona birsey dememisti ama elimdeki labaratuar referanslarinda adet döneminde 19 ile 144 arasi normal gözüküyor.yasim 27, bu arada stress etme benim hormonlar stresten aglamaktan bozuk ciliyordu. sizin yaş kaçFsh im 12 cikmisti amh baktirdim 1,5 cikti oda ama gebelik olmuyor.. Bazibyerlerde e2 50 alti degilse tedavi baslatilmiyormus dogru mu acaba
benim doktorum medikalparkta takip etti, işlemler hrs de yapildi. dedigin gibi insallah emeklerimizin sonucunu görürüzMerhaba ben de 7 ağustosta hrsde yaptirdim hangi hoca :) ins güzel sonuçlar aliriz
Benim fsh a guvenmedi dr yumurtalar var dedi ama hic ciddi bir takip yapmadi.benimde canim yetti istanbula gitcez dedim. Yoksa olmicak bu is buralarda..amhde kritik cikinca tup bebek dicek sanirim istanbuldaki dr da cunku bu degerler ilacla duzelicek degerler degilmis.. Rezevr degismez sonucta.tup bebek icin e2 seviyesi onemliymis sanirim umarim ertelemez ya gucum kalmadi.. Baska izin alamambenim testlere baktim canim simdi fsh 10 çikmisti biraz daha yüksek doz ilaç başlamisti değer böyle diye. e2 42ydi ona birsey dememisti ama elimdeki labaratuar referanslarinda adet döneminde 19 ile 144 arasi normal gözüküyor.yasim 27, bu arada stress etme benim hormonlar stresten aglamaktan bozuk ciliyordu. sizin yaş kaç
Telefonla görüşün İstanbul'da gitmek istediğiniz yer ile detaylı bilgi alınBenim fsh a guvenmedi dr yumurtalar var dedi ama hic ciddi bir takip yapmadi.benimde canim yetti istanbula gitcez dedim. Yoksa olmicak bu is buralarda..amhde kritik cikinca tup bebek dicek sanirim istanbuldaki dr da cunku bu degerler ilacla duzelicek degerler degilmis.. Rezevr degismez sonucta.tup bebek icin e2 seviyesi onemliymis sanirim umarim ertelemez ya gucum kalmadi.. Baska izin alamam
canim bizde de öyle detayli testler yapilmadi aslinda. sadece adetin 2. günü hormonlarina bakip ilaçlari basladi. Sonra hep ultrason takibi ara ara kan aldi. Nerdesiniz bilmiyorum ama ankara ve istanbulu bir arastirin bakalim hangisi size uygun olursa. transfere kadar kisa protokol olursa 15-16 gün sürebilir bunu da hesaba katarak sećim yapinBenim fsh a guvenmedi dr yumurtalar var dedi ama hic ciddi bir takip yapmadi.benimde canim yetti istanbula gitcez dedim. Yoksa olmicak bu is buralarda..amhde kritik cikinca tup bebek dicek sanirim istanbuldaki dr da cunku bu degerler ilacla duzelicek degerler degilmis.. Rezevr degismez sonucta.tup bebek icin e2 seviyesi onemliymis sanirim umarim ertelemez ya gucum kalmadi.. Baska izin alamam
Gprustum bir merkezde karar verdimTelefonla görüşün İstanbul'da gitmek istediğiniz yer ile detaylı bilgi alın
iste kisa protokole gore gidis donus biletlerimizi aldik ama bakalim ne dicek dr. Birde adetin ikinci gunu e2 kac cikmisti sizin ? Beni korkutan bu e2 degericanim bizde de öyle detayli testler yapilmadi aslinda. sadece adetin 2. günü hormonlarina bakip ilaçlari basladi. Sonra hep ultrason takibi ara ara kan aldi. Nerdesiniz bilmiyorum ama ankara ve istanbulu bir arastirin bakalim hangisi size uygun olursa. transfere kadar kisa protokol olursa 15-16 gün sürebilir bunu da hesaba katarak sećim yapin
Merhaba; bende 9 ağustosa aldım. Bugün istedikleri tahlilleri yaptırdım. Bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
Hayırlısı olur inşallah canım başka şehirde yaptırmak zor oluyor benim e2 28çıkmışGprustum bir merkezde karar verdim
Selam kızlar bende Çarşamba basladım iğnelere yarın kontrol var dr muhtemelen ctesı yumurtalar toplanır dedı günler geçmıyo
Amin cnm hepimizin inşİnşallah her şey güzel olur canım inşallah
Umudum- canim bir liste yapsak ilk mesaja herkes yazsa opu sunu kacinci deneme oldugunu falan??
Merhaba ; ben tedaviye başladım hemen. Randevum reglimin 3. Gününe gelmişti ve zaman kaybetmek istemedim hemen başladım. İğnelerimin 5. Günündeyim. Önce gönül hanım muayene etti daha sonra semra hanım geldi ve çikolata kistlerimden dolayı tüp bebeğin en doğru karar olduğunu söyledi. Daha önce görüştüğüm yerlerde aynı şeyleri söylemişti memorial bana daha güvenli geldiği için orda başladım.Merhaba. Nasıl geçti randevunuz ?