- 5 Mart 2016
- 183
- 105
- 103
- 46
Zaten dondurup transfer etmek şansı daha da arttırıyormuşBen ağrı kesici aldım canım ama hâlâ geçmedi
Benim transfer bir sonraki aya kaldı progesteron tahlili yüksek çıktı 1.56
Progesteron tahlili ne demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten dondurup transfer etmek şansı daha da arttırıyormuşBen ağrı kesici aldım canım ama hâlâ geçmedi
canim hangi ara ogrendin bir dahaki aya kaldigini?? Progesteron kac cikmali ki? Moralini bozma hic insallah en iyisi olacak canim. Dua edelimBen ağrı kesici aldım canım ama hâlâ geçmedi
geçmiş olsun ev icinde yürürsen gaz sikayeti azalir biraz, ama kasik agrisi oluyor. Kaç yumurta oldu?benimde opu oldu bugun ve benimde karin bolgemde agrim var agri kesici ic dedi dr gecmezse icecegim bende
Senin transfer ne zaman canim??
evet biraz daha azaldi ama yinede iki buklum yuruyorum bakalim yarina nasil olcam. 12 yumurta olmus yarin arayacaklar kaci dollendi diye. Senin durumun nasil? Kacinci denemen? Hangi asamadasin?geçmiş olsun ev icinde yürürsen gaz sikayeti azalir biraz, ama kasik agrisi oluyor. Kaç yumurta oldu?
ben opunun ertesi gün ise gitmistim, adet ağrisi gibi az bir ağri kaliyor. ilk denemem dün 3. gün embriyosu transfer edildievet biraz daha azaldi ama yinede iki buklum yuruyorum bakalim yarina nasil olcam. 12 yumurta olmus yarin arayacaklar kaci dollendi diye. Senin durumun nasil? Kacinci denemen? Hangi asamadasin?
canim hangi ara ogrendin bir dahaki aya kaldigini?? Progesteron kac cikmali ki? Moralini bozma hic insallah en iyisi olacak canim. Dua edelim
evet biraz daha azaldi ama yinede iki buklum yuruyorum bakalim yarina nasil olcam. 12 yumurta olmus yarin arayacaklar kaci dollendi diye. Senin durumun nasil? Kacinci denemen? Hangi asamadasin?
Progestoran nedir neden iptal oldu acabacanım cumartesi dr kontrol etti yumurtaları pazartesi toplama dedi ama cumartesi progesteron a batırdı 1.50 in altında olması gerekiyormuş benim ki 1.56 olduğu için iptal oldu
Bakalim benim biraz kabizlik sorunum var snairim yarina gecer insallah. Yani transferin ilk gunu bitti bugun desene inslalah tutunur sana bebisinben opunun ertesi gün ise gitmistim, adet ağrisi gibi az bir ağri kaliyor. ilk denemem dün 3. gün embriyosu transfer edildi
anladim canim Allah yardimvin olsun.canım cumartesi dr kontrol etti yumurtaları pazartesi toplama dedi ama cumartesi progesteron a batırdı 1.50 in altında olması gerekiyormuş benim ki 1.56 olduğu için iptal oldu
gecer insallah canim agri kesici almis miydin? Djnlen bol bol yat benim biraz hafiflediaynı bende senin gibiyim iki büklüm
Progestoran nedir neden iptal oldu acaba
Bakalim benim biraz kabizlik sorunum var snairim yarina gecer insallah. Yani transferin ilk gunu bitti bugun desene inslalah tutunur sana bebisin
anladim canim Allah yardimvin olsun.
gecer insallah canim agri kesici almis miydin? Djnlen bol bol yat benim biraz hafifledi
Kizlar icinizde progestan kullanan var mi? Ne ise yariyor bilen var mi??
Wala allah yardımcımız olsuninan bende bilmiyorum ne olduğunu sadece bildiğim şey bazen vücut ilaçlardan dolayı böyle tepki verirmiş
yapacak bisey yok artik katlanicaz ben arada kalktim dolastim ama yinede agri var bakalim yarin ne olacak sana iyi istirahatleraldım canım ağrı kesici dinleniyorum ama yine de ağrıyor
ufuk hastanesine gidiyorum ben deevet aylin hanim, siz hangi hastaneye gittiniz
Cevap yazan oldu mu bilmiyorum ama bana doktorum crinone adlı vajinal jel ve kan sulandirici iğne oksapar, progestan iğne arti bir de estrofem hap verdi.Öncekinde de kullanmıştım şimdi de kullanicam inşallah.On iki gün boyunca aksi bir durum olmazsa doktor kontrolü gerekmiyor.Kan testi pozitifse o zaman gün veriliyor genelde ona göre gidiyosun.Kizlar transferden sonra kan testine kadar kullanilmasi gereken bir ilac yada dr kontrolu gerektirecek bir sey var mi? Yani dr.a gidiyor muyuz o 12 gun boyunca yada herhangi bir tedavi gerekiyor mu?
Bünyeden bünyeye değişiyor arkadaşım.Tedavide kullanılan ilaç dozlarina göre bile değişiyor.Önceki benim on gündü bu on bir gün oldu.Kızlar selam,
Bende bu ay tüpe başlıyorum. Doktorum Erbil Yağmur. Şansa bakın reglim gecikti ama yine de doktor bana Tarlusal ile beraber Orgalutran iğne ve bir de şu östrojen bantlarından verdi. Onları kullandım rahimi hazırlayacağım dedi. Bugün yarın regl olursam başlanacak diğer iğnelere. Bir sorum var. Bayram tatiline denk gelirse Opu. Yada opu sonrası bir komplikasyon olursa millet tatilde olacak diye korkuyorum. Yumurta oluşturma kaç gün sürüyor? Lütfen cevap kızlar..
anlafim canim benimde kullandigim ilaclar varda ama biz tatil plani yaptik 4.gun oraya gidecegiz hastahaneye gidilmesi gerekiyor mu diye merak ettim cevabin icin tesekkurlerCevap yazan oldu mu bilmiyorum ama bana doktorum crinone adlı vajinal jel ve kan sulandirici iğne oksapar, progestan iğne arti bir de estrofem hap verdi.Öncekinde de kullanmıştım şimdi de kullanicam inşallah.On iki gün boyunca aksi bir durum olmazsa doktor kontrolü gerekmiyor.Kan testi pozitifse o zaman gün veriliyor genelde ona göre gidiyosun.
Benim de ikinci denemem arkadaşım.Ama bu sefer daha bi sakinim nedense ilki öldürmüştü beni strestenbugün 7. günüm ama bende herhangi bi belirti yok malesef..kendim de belirti aramamaya çalışıyorum ama olmuyor..bu 3. denemem yine olumsuz haber almaktan çok korkuyorum![]()