Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Ben ağrı kesici aldım canım ama hâlâ geçmedi
Benim transfer bir sonraki aya kaldı progesteron tahlili yüksek çıktı 1.56
canim hangi ara ogrendin bir dahaki aya kaldigini?? Progesteron kac cikmali ki? Moralini bozma hic insallah en iyisi olacak canim. Dua edelim

geçmiş olsun ev icinde yürürsen gaz sikayeti azalir biraz, ama kasik agrisi oluyor. Kaç yumurta oldu?
evet biraz daha azaldi ama yinede iki buklum yuruyorum bakalim yarina nasil olcam. 12 yumurta olmus yarin arayacaklar kaci dollendi diye. Senin durumun nasil? Kacinci denemen? Hangi asamadasin?

evet biraz daha azaldi ama yinede iki buklum yuruyorum bakalim yarina nasil olcam. 12 yumurta olmus yarin arayacaklar kaci dollendi diye. Senin durumun nasil? Kacinci denemen? Hangi asamadasin?
ben opunun ertesi gün ise gitmistim, adet ağrisi gibi az bir ağri kaliyor. ilk denemem dün 3. gün embriyosu transfer edildi

canim hangi ara ogrendin bir dahaki aya kaldigini?? Progesteron kac cikmali ki? Moralini bozma hic insallah en iyisi olacak canim. Dua edelim

canım cumartesi dr kontrol etti yumurtaları pazartesi toplama dedi ama cumartesi progesteron a batırdı 1.50 in altında olması gerekiyormuş benim ki 1.56 olduğu için iptal oldu

ben opunun ertesi gün ise gitmistim, adet ağrisi gibi az bir ağri kaliyor. ilk denemem dün 3. gün embriyosu transfer edildi
Bakalim benim biraz kabizlik sorunum var snairim yarina gecer insallah. Yani transferin ilk gunu bitti bugun desene inslalah tutunur sana bebisin
canım cumartesi dr kontrol etti yumurtaları pazartesi toplama dedi ama cumartesi progesteron a batırdı 1.50 in altında olması gerekiyormuş benim ki 1.56 olduğu için iptal oldu
anladim canim Allah yardimvin olsun.

aynı bende senin gibiyim iki büklüm
gecer insallah canim agri kesici almis miydin? Djnlen bol bol yat benim biraz hafifledi

Bakalim benim biraz kabizlik sorunum var snairim yarina gecer insallah. Yani transferin ilk gunu bitti bugun desene inslalah tutunur sana bebisin
anladim canim Allah yardimvin olsun.

gecer insallah canim agri kesici almis miydin? Djnlen bol bol yat benim biraz hafifledi

aldım canım ağrı kesici dinleniyorum ama yine de ağrıyor

Kizlar transferden sonra kan testine kadar kullanilmasi gereken bir ilac yada dr kontrolu gerektirecek bir sey var mi? Yani dr.a gidiyor muyuz o 12 gun boyunca yada herhangi bir tedavi gerekiyor mu?

Kizlar transferden sonra kan testine kadar kullanilmasi gereken bir ilac yada dr kontrolu gerektirecek bir sey var mi? Yani dr.a gidiyor muyuz o 12 gun boyunca yada herhangi bir tedavi gerekiyor mu?
Cevap yazan oldu mu bilmiyorum ama bana doktorum crinone adlı vajinal jel ve kan sulandirici iğne oksapar, progestan iğne arti bir de estrofem hap verdi.Öncekinde de kullanmıştım şimdi de kullanicam inşallah.On iki gün boyunca aksi bir durum olmazsa doktor kontrolü gerekmiyor.Kan testi pozitifse o zaman gün veriliyor genelde ona göre gidiyosun.

Kızlar selam,
Bende bu ay tüpe başlıyorum. Doktorum Erbil Yağmur. Şansa bakın reglim gecikti ama yine de doktor bana Tarlusal ile beraber Orgalutran iğne ve bir de şu östrojen bantlarından verdi. Onları kullandım rahimi hazırlayacağım dedi. Bugün yarın regl olursam başlanacak diğer iğnelere. Bir sorum var. Bayram tatiline denk gelirse Opu. Yada opu sonrası bir komplikasyon olursa millet tatilde olacak diye korkuyorum. Yumurta oluşturma kaç gün sürüyor? Lütfen cevap kızlar..
Bünyeden bünyeye değişiyor arkadaşım.Tedavide kullanılan ilaç dozlarina göre bile değişiyor.Önceki benim on gündü bu on bir gün oldu.

Cevap yazan oldu mu bilmiyorum ama bana doktorum crinone adlı vajinal jel ve kan sulandirici iğne oksapar, progestan iğne arti bir de estrofem hap verdi.Öncekinde de kullanmıştım şimdi de kullanicam inşallah.On iki gün boyunca aksi bir durum olmazsa doktor kontrolü gerekmiyor.Kan testi pozitifse o zaman gün veriliyor genelde ona göre gidiyosun.
anlafim canim benimde kullandigim ilaclar varda ama biz tatil plani yaptik 4.gun oraya gidecegiz hastahaneye gidilmesi gerekiyor mu diye merak ettim cevabin icin tesekkurler

bugün 7. günüm ama bende herhangi bi belirti yok malesef..kendim de belirti aramamaya çalışıyorum ama olmuyor..bu 3. denemem yine olumsuz haber almaktan çok korkuyorum :KK43:
Benim de ikinci denemem arkadaşım.Ama bu sefer daha bi sakinim nedense ilki öldürmüştü beni stresten :olamaz: Çok kendini dinleme biliyorum insan sonuca odaklanıyor.Bu sefer ben kendime söz verdim son güne kadar beklicem test için.Olmazsa kader deyip devam edicem. Maşallah azaltmissin günleri :nazar:Darısı bana

Back