Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Kan sulandirici igne kullananlar sizde morluklar içinde kalıyor musunuz. Her yanım morardı var mı buna bir çözüm acaba
Ohss gelişti vurulmaya başladım hala vuruluyorum malesef göbeğim her yerim morardı doğru teknikle de yapıyorum gene ve felaket yakıyor

Ohss gelişti vurulmaya başladım hala vuruluyorum malesef göbeğim her yerim morardı doğru teknikle de yapıyorum gene ve felaket yakıyor
Enjektör de hava bırakmayın hava veriyorsanız vücuda o da yapar morarma havasını alın tamamen enjektorun öyle çekin ilacı
Malesef durum bende de aynı her yolu denedim bindebir morarmiyor ne yapalim cekecez artik
kizlar ben 0.2 milimlik hibor dün aksam başladim, göbeği sikarak, dik bir sekilde iğneyi batirdim sonra göbegi biraktim ilaci yaptim, havasini almadim ama havayi enjektön en üst kisminda biraktim. yani ilaçtan sonra en son hava geliyor ve ilaci kilitliyor, sonra da pamukla 2 dk bastirdim, ilaç yakiyor evet ama morarma olmadi. Yağ dokusuna yaptigimiz icin hava sikinti olmaz. Birde böyle deneyin sizde de işe yarayacak mi

Kizlar transferim oldu bugün :KK200: dualarınızda yer almak dileği ile ... :nazar:

Hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize inşallah :)

Iyi geceler kizlar
Rahim duvari kalinligiyla ilgili dr bisey demedi bana @_elf_ sanirim tutunmayi kolaylastiriyo kalin olmasi oyle mi?
Bugun kontrolum vardi sagda 4 solda 4 yumurta saydi dr.um yani 8 tane iyi durumun dedi ama bilmiyorum
Kizlar birde opu oncesi cinsel perhiz icin dr.unuz birsey soyledi mi bana soylemedi de internete baktim 48-72 saat diyor ama

2-5 gün arası cinsel perhiz olması gerekiyor....

Kızlar benim 1 Ağustos'ta transferim oldu ve çok şükür bu gün değerim belli oldu 242

Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere olsun inşallah :)

Arkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedim:KK43: acil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun :KK43: neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem:KK61: hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim:KK61::KK42::KK42::KK42:

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah:))

Back