- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
kısmet önceki de öyleydi ama...benimkiler 5. güne gitmeyecek gibiydi transferi yaptilar, iyi senin 5. gün sansin daha yüksek olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmet önceki de öyleydi ama...benimkiler 5. güne gitmeyecek gibiydi transferi yaptilar, iyi senin 5. gün sansin daha yüksek olur![]()
medikal parkta pınar hanimdi benim de.Tüp bebek kararı verince bıraktım orayı. Aylin hanim mi sizinki?benim doktorum medikalparkta takip etti, işlemler hrs de yapildi. dedigin gibi insallah emeklerimizin sonucunu görürüz
Ohss gelişti vurulmaya başladım hala vuruluyorum malesef göbeğim her yerim morardı doğru teknikle de yapıyorum gene ve felaket yakıyorKan sulandirici igne kullananlar sizde morluklar içinde kalıyor musunuz. Her yanım morardı var mı buna bir çözüm acaba
Malesef durum bende de aynı her yolu denedim bindebir morarmiyor ne yapalim cekecez artikOhss gelişti vurulmaya başladım hala vuruluyorum malesef göbeğim her yerim morardı doğru teknikle de yapıyorum gene ve felaket yakıyor
Enjektör de hava bırakmayın hava veriyorsanız vücuda o da yapar morarma havasını alın tamamen enjektorun öyle çekin ilacıMalesef durum bende de aynı her yolu denedim bindebir morarmiyor ne yapalim cekecez artik
evet aylin hanim, siz hangi hastaneye gittinizmedikal parkta pınar hanimdi benim de.Tüp bebek kararı verince bıraktım orayı. Aylin hanim mi sizinki?
Ohss gelişti vurulmaya başladım hala vuruluyorum malesef göbeğim her yerim morardı doğru teknikle de yapıyorum gene ve felaket yakıyor
Enjektör de hava bırakmayın hava veriyorsanız vücuda o da yapar morarma havasını alın tamamen enjektorun öyle çekin ilacı
kizlar ben 0.2 milimlik hibor dün aksam başladim, göbeği sikarak, dik bir sekilde iğneyi batirdim sonra göbegi biraktim ilaci yaptim, havasini almadim ama havayi enjektön en üst kisminda biraktim. yani ilaçtan sonra en son hava geliyor ve ilaci kilitliyor, sonra da pamukla 2 dk bastirdim, ilaç yakiyor evet ama morarma olmadi. Yağ dokusuna yaptigimiz icin hava sikinti olmaz. Birde böyle deneyin sizde de işe yarayacak miMalesef durum bende de aynı her yolu denedim bindebir morarmiyor ne yapalim cekecez artik
Enjektörun içinde ılaç hazir olarak var malesef havasını alma gibi bir sansimiz yokEnjektör de hava bırakmayın hava veriyorsanız vücuda o da yapar morarma havasını alın tamamen enjektorun öyle çekin ilacı
Benim doktorum hrsdeki tarık aksu idi, diğer türlüsünü denemedim, ins denemk zorunda da kalmambenim doktorum medikalparkta takip etti, işlemler hrs de yapildi. dedigin gibi insallah emeklerimizin sonucunu görürüz
O bir taneden olur mu olur insallahhhh,benim de 11 vardi kala kala 2 tane kaldi.Iyi dusun iyi olsun insallah:)
Kızlar Trabzon'da yaptıran var mı
Kime gidiyorsun kaçıncı günündesin hadi ikimizede hayırlı olsunBen trabzonda yaptırıyorum cnm.
Kime gidiyorsun kaçıncı günündesin hadi ikimizede hayırlı olsun
benim. Hava kaldığından morarma olmuş demişti hemşire gonalf vururkenEnjektörun içinde ılaç hazir olarak var malesef havasını alma gibi bir sansimiz yok
Aynı doktora gidiyoruz ben yeni başladım sayılır sorun neydi sizin canım kaç yumurtan toplandı kaçıncı gündesin şuanAmin hepimiz için hayırlı olsun. Medicalpark da hasan bey doktorum. Yumurtalarım toplandı. Transferi bekliyorum.
Evet 9.denemem olacak...Hayirlisi
Kizlar transferim oldu bugündualarınızda yer almak dileği ile ...
![]()
Iyi geceler kizlar
Rahim duvari kalinligiyla ilgili dr bisey demedi bana @_elf_ sanirim tutunmayi kolaylastiriyo kalin olmasi oyle mi?
Bugun kontrolum vardi sagda 4 solda 4 yumurta saydi dr.um yani 8 tane iyi durumun dedi ama bilmiyorum
Kizlar birde opu oncesi cinsel perhiz icin dr.unuz birsey soyledi mi bana soylemedi de internete baktim 48-72 saat diyor ama
Kızlar benim 1 Ağustos'ta transferim oldu ve çok şükür bu gün değerim belli oldu 242
Arkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedimacil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun
neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem
hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim
![]()
inşallah sonucun pozitif olur.güzel haberlerini bekliyoruz...kizlar benim de bugün 2 embriyom transfer edildi, 12 günlük geri sayim başladı, dua edin![]()
Yok canım veni vidi hdyanesinde olduBenim ilk denemem. Daha önceki denemeleriniz Zeki beyde mi oldu?