Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Rahat ol Allah büyük ol dediyse olacaktır, ins bu sefer güzel sonucu alırsın
Kimin de belirti olmuyor zaten bende sadece hafif kasık ağrısı oldu oda devamlı değil göğüslerim hassaslaştı ama benim adet döneminde de öyle olur. Başka hiç birşey yoktu ve günümde tahlil yaptım gebeyim darısı sana seninde olumlu olacak inşallah

Bende şimdi kontrolden geldım herşey iyi gidıyor çok şükür yumurtalar erken çatlamasın die cetrotide verdı dr 2 gün kullanıcam 13 mm olmuşlar muhtemelen ctesı toplarız dedı
Kaçıncı gündesiniz benimde 10mm olmuş Pazartesi'yi bulur ozaman opu işlemim

Kimin de belirti olmuyor zaten bende sadece hafif kasık ağrısı oldu oda devamlı değil göğüslerim hassaslaştı ama benim adet döneminde de öyle olur. Başka hiç birşey yoktu ve günümde tahlil yaptım gebeyim darısı sana seninde olumlu olacak inşallah
inşallah bu sefer hayırlı haberler alırız,farklı bi yöntem uyguladı doktor..mikroçip uyguladı.şansınızı yükseltir dedi.bakalım hayırlısı..

arkadaşlar benim bugün yumurta toplandı ama benim sancım var bu durum sizde oldu mu ? olduysa ne yaptınız

Bende şimdi kontrolden geldım herşey iyi gidıyor çok şükür yumurtalar erken çatlamasın die cetrotide verdı dr 2 gün kullanıcam 13 mm olmuşlar muhtemelen ctesı toplarız dedı
Ben de bugün cetrotide başladım canım kısmetse benimde cumartesi günü opu olacak perşembe günü tekrar kontrol var

arkadaşlar trasfer gününden itibaren oniki gün boyunca ali imran süresi 54. süresi hisep ile biten
başı da kullile humme ile başlayan duayı 12 gün boyunca okuyun bir de
731 defa ya halik
41 defa ya vacip
41 defa ya varis çekin bugün bir tane kadın söyledi bana allah dualarımızı kabul etsin inşallah

KIzlar opu oldum bugun saat 9m30da hala avrilarim gecmedi benim gibi olan var mi?? Cok agrim var ayaga zor kalkiyorum

Birde yarin arayacaklar beni 13.00ten sonra dollenip dollenmedigini soyleyecekler
insallah dollenirler diye dua da ediyorum.

arkadaşlar benim bugün yumurta toplandı ama benim sancım var bu durum sizde oldu mu ? olduysa ne yaptınız
benimde opu oldu bugun ve benimde karin bolgemde agrim var agri kesici ic dedi dr gecmezse icecegim bende
Senin transfer ne zaman canim??

benimde opu oldu bugun ve benimde karin bolgemde agrim var agri kesici ic dedi dr gecmezse icecegim bende
Senin transfer ne zaman canim??

Ben ağrı kesici aldım canım ama hâlâ geçmedi
Benim transfer bir sonraki aya kaldı progesteron tahlili yüksek çıktı 1.56

Back