- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 27
-
- Konu Sahibi turuncu agac
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla ikiz üçüz doğuralımHsg cekıleli bir sene oldu ondada problem yok dediler pcoda degılım yani. İnşallah tüp bebege gerek kalmadan gebe kalırız
ANNE ADAYLARI | BAT | SONUÇ |
---|---|---|
K Kimdemi38 K Kimdemi38 K Kimdemi38 K Kimdemi38 | 2 Ağustos | |
| ||
| 6 Ağustos | |
| 12 Ağustos | |
| 16 Ağustos | |
| 19 Ağustos |
Selam canım ya ben sanki bgn senin konuyu okudum gibi gelio testin pozitif die karıştırdım mı ki acaba
Ayyy hadi inşallah o zaman ne zaman test yapıcaksın tekrar bata kaç gün varEvet konu açmıştım ama Henüz pozitif değil kuzum ama cikadabilir
Ayyy hadi inşallah o zaman ne zaman test yapıcaksın tekrar bata kaç gün var
Hadi ya benimde bat 20 temmuz ama olmadı sanırım bu ay içime öle doğuyo bide dayanamadm erken gebelik kesti yaptım 7 gün vardı tabi ki de negatifValla test sipariş ettim gelene kadar bana zırnık yokbat 20 temmuz canım
Hadi ya benimde bat 20 temmuz ama olmadı sanırım bu ay içime öle doğuyo bide dayanamadm erken gebelik kesti yaptım 7 gün vardı tabi ki de negatif
Ben ovulasyonla takip ediyorum değerlendirdik ama içimde bi umut yok geçen sene 6 7 ay denedik ovulasyon takipsiz ama olmadı sonra biraz borca girdik erteleyelim dedm seneye aralık ayında sadece bir kere ilişki oldu o zmn düşünmüyoduk ihtimal vermedm ama 3 gün gecikmeden sonra test yaptım pozitifi gördüm her ne kdr düşünmesek de çoookk sevindik malesef 15 inci haftada suyum geldiği için 17 haftada almak zorunda kaldılar 3 ay oldu doktorum 3. aydan sonra tekrar düşünebilirsin dedi rahim toparlanmadıysa gebelik zaten oluşmaz demişti 2 kere regl oldum bu toparlanma belirtisiymiş ama nasip rabbim ne zaman derse o zmn onu geri getiremem ama biraz olsun acım da diner diye daha çok istiyorum çok uzun yazdm kusurabakma28 Haziran'da adet bitmişti yani arkasına 4. Gün ilişki oldu. Hemen de kalkamadım ihtimal var yani
Canim cok uzuldum olmayan herseyde vardir bir hayir allahim sana hayirli saglikli evlatlar versin insallahBen ovulasyonla takip ediyorum değerlendirdik ama içimde bi umut yok geçen sene 6 7 ay denedik ovulasyon takipsiz ama olmadı sonra biraz borca girdik erteleyelim dedm seneye aralık ayında sadece bir kere ilişki oldu o zmn düşünmüyoduk ihtimal vermedm ama 3 gün gecikmeden sonra test yaptım pozitifi gördüm her ne kdr düşünmesek de çoookk sevindik malesef 15 inci haftada suyum geldiği için 17 haftada almak zorunda kaldılar 3 ay oldu doktorum 3. aydan sonra tekrar düşünebilirsin dedi rahim toparlanmadıysa gebelik zaten oluşmaz demişti 2 kere regl oldum bu toparlanma belirtisiymiş ama nasip rabbim ne zaman derse o zmn onu geri getiremem ama biraz olsun acım da diner diye daha çok istiyorum çok uzun yazdm kusurabakma
Merhaba canım benim bu ay biraz tuhaf hsg den dolayı gecikti iki gündür lekelenmem başladı. İlerleyen zamanda sana bat yazarımKızlar bat tarihinizi yazarsanız daha kolay yapabilirim sanırım
ANNE ADAYLARI BAT SONUÇ K Kimdemi38 2 Ağustos Eslem1234 turuncu agac 16 Ağustos
Malesef bende çok üzüldüm hemen yatışını yapmamız gerek demelerine rağmen kabul etmeyip 2 hafta suyu arttırabilen herşeyi denedm ama olmadı Rabbim hepimize hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallah bu ayCanim cok uzuldum olmayan herseyde vardir bir hayir allahim sana hayirli saglikli evlatlar versin insallahbende bos gebelik gecirdim nisan ayinda kürtaj oldum temmuz ayinda korunmayi biraktik bakalim.
Canım inşallah gerek kalmadan hamile olduğunu duyarız eğer korunmadıysan bu ayMerhaba canım benim bu ay biraz tuhaf hsg den dolayı gecikti iki gündür lekelenmem başladı. İlerleyen zamanda sana bat yazarım
ANNE ADAYLARI | BAT | SONUÇ |
---|---|---|
@K K Kimdemi38 @K K Kimdemi38 | 2 Ağustos | |
@E
| ||
@B
| 6 Ağustos | |
| 12 Ağustos | |
| 16 Ağustos | |
| 19 Ağustos | |
| 17 agustos | |
T thebluewine | 16 Ağustos |
bat 19 hayırlısı olsun inşallah daha temmuzu olmadık ama burayada girelim sessizcene herkese inşallah olur hepimizin kucağı dolar aminKızlar bat tarihinizi yazarsanız daha kolay yapabilirim sanırım
ANNE ADAYLARI BAT SONUÇ K Kimdemi38 2 Ağustos Eslem1234 turuncu agac 16 Ağustos
Ahhahaha canım bende erkenden test yapıp negatifi görenlerin başı olarak bulunuyorum sanırım bende olmadım ama ama negatifbat 19 hayırlısı olsun inşallah daha temmuzu olmadık ama burayada girelim sessizcene herkese inşallah olur hepimizin kucağı dolar amindiye diye yorumları okuyayım
Korunmadim ama test yaptım kan verdim malesef canım değilim. Hayırlısı artık ne diyimCanım inşallah gerek kalmadan hamile olduğunu duyarız eğer korunmadıysan bu ay
Aynen amin inşallah agustos ayınaKorunmadim ama test yaptım kan verdim malesef canım değilim. Hayırlısı artık ne diyim