Agustos anneleri hadi tanışalım

Elif seninle aynı hafta aynı gün içindeyiz doğum tarihin için ne diyor doktorun normal olursa 08/08 diyorlar ama benim normal olmuyacağı için bir hafta evvel olucak

Oyyyyy kurban olurum onların hareketlerine , Karnı tokken hareketli açken hareketsiz olur dedi doktor ama ben tam tersi sanıyordum , çünkü çok hareketli olduğu zamanlarda ya aç oluyorum yada masa başında yemek yerken.
Bu arada kızlar internetten araştırdım ama bulamıyorum bebeğin anne karnında daha fazla kilo alması için ne yapmak gerekiyor bileniniz varmı acaba ?

kızlar bide ben kolumu yaktım az önce.
kahvaltıdan sonra ocaği sileyim diye başına geçtim. ızgarası hala sıcakmış. soğumuştur diye önemsememiştim.
elimde bişey yok ama çapraz tuttuğum için kolum yandı. hemde çok fena. şı an kolumda işaret parmağı uzunluğunda yanık var çok acıyo çooook

hoşgeldin sibell,
nasılsın bugün?

tülay ben dondurmanın kilo aldırdığını duymuştum ama saçma geldi bana.
bende istiyorum bebişim kilo alsın ama bi yolu var mı bilmiyorum o yüzden önceki yediğimden daha çok yemeye çalışıyorum.
350 gr demişti doktor 2 hafta önce. çok zayıf geldi bana

Offfff derya geçmiş olsun , silverdin veya anestol varmı acaba evde acısını hemen alıyor. Yoksa buzluktan bişi çıkarıp ince bir kumaş parçasıyla sararark üzerine tut , üzülmesin berfin'cik annesine

of canım beniim gecmiş olsunnn... yanıkta cok acırrrr.... soguk suda beklet bariiii...

Ben ilk hamileliğimide aynı dönemde aynı tarihlerde geçirdiğimden eski ultrason görüntülerimizle karşılaştırma imkanım oluyor ve geçen hamileliğime göre kilomuz çok düşük hemde 200 gr kadar farklı üstelik bebeğim kilosunu yazan tüm ağustos annelerinden gerideyim , çok kafama takıyorum bunu

Offfff derya geçmiş olsun , silverdin veya anestol varmı acaba evde acısını hemen alıyor. Yoksa buzluktan bişi çıkarıp ince bir kumaş parçasıyla sararark üzerine tut , üzülmesin berfin'cik annesine

tülaycım günaydın .... ama benim bildigim kadarıyla krem kullanmaması gerekiyooo... dr bir sor sun mu acaba???

ablam ebe ona sordum oda tülayın söylediği kremleri önerdi.
evde yok ama iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş.amcam geliyomuş ona söyledim o alacak

Elif seninle aynı hafta aynı gün içindeyiz doğum tarihin için ne diyor doktorun normal olursa 08/08 diyorlar ama benim normal olmuyacağı için bir hafta evvel olucak

Henüz doğumu konuşmadık.
Bir sorun çıkmazsa normal doğum istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek.

Geçmiş olsun.
Hemen buz koysaydın. Evde güneş sonrası yanıkları için bir krem varsa çok iyi gelir.

Tülay, doktorun eğer normal diyorsa kilosunu fazla kafana takma bence.
Her bebek bir olmaz tabi ki. Yeter ki sağlıklı olsunlar ve zamanında dünyaya gelsinler. Kilo alırlar nasılsa doğduktan sonra.

kızlar ben ve ogluşum cok iyiyizz..... benim kuzucukta sabahları çok enerjık oluyorrr tekmeler taklalar.... sırnaşık şey onunla yasamak cokk güzelll.... kızlar işteyiim maglummm... cok yogun kacıyorum şimdilik... hepini bide bebişleri öpüyorummmmm....

Elif doktorum normal olduğunu söylüyor ama , dediğim gibi ben çok taktım kafaya sürekli geçen hamileliğimde ne yapmıştım ne yemiştim diye düşünüyorum gerçi 32 kiloyla tamamlamıştım o hamileliğimi ama şimdilerde sanırım 12 kiloyla tamamlarım gibi geliyo sanırım tek sebep bu

Geçen sefer sen çok kilo aldığın için belki bebeğin de gereksiz kilo almıştı. Geçen defaki kiloyla veya başkalarınınki ile karşılaştırma bence. ıkiniz de sağlıklı olun yeter.

slm kızlar bende agustos annesiyim ama bizim topiğimiz başka yerde neden siz ayrı bi başlık kurdunuzki orda hepberabr olmak varken..üstelik aynı şehirde olan arkadalarla buluşmalarımız ble var bence katılın bize..ne kadar çok kişi o kadar tecrube demek..hem güzel dostluklarımız var..siz davet ediyorum buyrun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…