• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

Elta maşallah bebişinee :nazar: tosuncuk olmuş , e seninde o kadar kilo alman normal , sıkıntı yapma canım ya ,

merhaba arkadaşlar,
Doktor randevumuz iyi geçti. Kızım 810 gram olmuş, doktor normal dedi.
Test sonuçlarım da iyi. Kramplara karşı daha fazla süt, yoğurt... tüketeceğim.
Ama fazla kilo almışsın dedi doktor :çok üzgünüm:Eşim de kızdı tabi bana.
Bir iki hafta dikkat et yine böyle almaya devam edersen diyetisyenden randevu al dedi.
Yine söz verdim kendime artık makarna,tatlı gereksiz şeyler yemeyeceğim diye.

canım benim bosver bebegiin iyi olsunda..... canım ya senin dr kac kilo aldında fazla diyo.. bide toplamda kac kilo aldın....??? ben 12 kilodayımda kaydirigubbakcemile3

kızlar bir gün girmedim amma uzamış konuşma gözleri bozuk olan biri olaraktan bittim okumaktan:) bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz doktora gidenlerede gözünüz aydın diyim güzel haberler için bende bugün çok ütü yaptım sırtım çok ağrıyor bide benim çok varisim var ya ayaklarım çok ağrıyor sizde çıktımı hamilelikte olurmuşta ondan soruyorum....

merhaba kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler olsun uzun zamanoldu biliyorum bi türlü fırsat bulup yazamadım tanısamadım sızlerle ama bundan sonra daha sık girmeye calısıcam ınşallah , çünkü benimle birlikte kimler doğuracak hamilelik sürecimiz nasıl gececek vs... hepsini beraber yasamak istiyorum umarım hepiniz iyisinizdir sağlıklısınızdır tülaycım sana da merhaba :) onlinesın :)[/QUOT

Merhaba Hale, hoşgeldin.

Sibelcim, 11 kiloya doğru hızla ilerlemekteyim.
Büyük ihtimalle diyetisyene gideceğim yakında. Eşim çok hassas kilolar konusunda. Doktor da 3-4 kilo fazladan almışsın deyince...

Sibelcim, 11 kiloya doğru hızla ilerlemekteyim.
Büyük ihtimalle diyetisyene gideceğim yakında. Eşim çok hassas kilolar konusunda. Doktor da 3-4 kilo fazladan almışsın deyince...

CANIM GÜNAYDIN!!! BENDE 12 KİLO ALDIMMM...AYDA BENDE 3 4 KİLO ALIYORUM.. DAHADA YEMİYORUMMMM.. YESEM NE OLACAK BİLMİYORUM kaydirigubbakcemile3
BİDE SENİN İSİM NEYDİ???

günaydın kızlar.bişey sormak istiyorum.yemek yedikten sonra mide yanması.gögüs altı sıkışması oluyormu?hani insanın acı su çıkaracakmış gibi hissi olur.doktor bunun için bana şurup verdi.çok yemek yeme.sık ve az ye dedi.mide sıkışması oluyormuş.perşembe doktor şurup yazmıştı almamıştım.daha doğrusu unuttum.eşim kuaför olduğu için geç geliyor.onunla yemek yedikten sonra bi sıkışmam oldu.nöbetçi eczaneden şurup aldım.içtim rahatladım yaaa

günaydın kızlar şöyle bi gözgezdirdim de günün konusu alınan kilolar sanırım :) tecrübeli biri olarak ( nede olsa 2.hamileliğim ) 6.ve 7.aydan sonra cok hızlı kilo alınıyor uyarayım.şimdiye kadar 12 kilo alanlara sesleniyorum nerdeyse toplam kiloyu şimdiden tamamlamışsınız :) kızlar cok dikkat edin fazla kilo almak doktorunuzda söylemiştir zaten bebek içinde hiç iyi değil amannn dikkat diyorum .bana gelince 57 kiloyla başladım şuan 64 kiloyum 7 kilo aldım ama bu haftadan sonra cok hızlı kilo alacağımı bıliyorum .max 15 kiloyla tamamlamamız gerekiyor bunu unutmayın kızlar .hadi hepinize sağlıklı günler olsun .bursadan sevgiler...

halecim günaydın..... inanki hayatımda ilk defa kilo alıyorummm... ekmegi tamamen bıraktım.. yinede ayda 3 kilo alıyorum.. ben 20 kıloyla bitirirsem cok iyi...ne15 iiii i:delphin:

halecim günaydın..... inanki hayatımda ilk defa kilo alıyorummm... ekmegi tamamen bıraktım.. yinede ayda 3 kilo alıyorum.. ben 20 kıloyla bitirirsem cok iyi...ne15 iiii i:delphin:

günaydın canımm biliyorum çok zor kilo almamak ve ekmek yemeden doymak özellilkle :)) sadece dediğin gibi ekmek ve şeker i kesebilsek yeterli ,yoksa doktorlarımız diyetisyen yolunu gösteriyorlar .hamileliğin en sıkıcı yanı bu sanırım ama sevdiğim tüm yiyeceklerden tam da ne güzel sal gitsin nasılolsa kilo alıyorum ye demek varken kısıtlamalar gelmesi ... Ama herşey işte yani fedakarlıklar daha karnımızdayken bile bebeklerimiz için bu noktada başlıyor :)))

günaydın canımm biliyorum çok zor kilo almamak ve ekmek yemeden doymak özellilkle :)) sadece dediğin gibi ekmek ve şeker i kesebilsek yeterli ,yoksa doktorlarımız diyetisyen yolunu gösteriyorlar .hamileliğin en sıkıcı yanı bu sanırım ama sevdiğim tüm yiyeceklerden tam da ne güzel sal gitsin nasılolsa kilo alıyorum ye demek varken kısıtlamalar gelmesi ... Ama herşey işte yani fedakarlıklar daha karnımızdayken bile bebeklerimiz için bu noktada başlıyor :)))

ya canım sorma acım ...... ekmeksız doyamıyorum.. bide diyetisyene gitsem ne olur ..düşünemiyorumm ..bayılıp kalırım herhalde biryerde benneyaptımki..hayırlısı bakalım...

Kızlar ilk hamileliğimde aldığım kilo toplamını söylüyorum kimse bayılmasın , evet toplamda 32 kilo aldım. Filler gibi olmuştum resmen gören korkuyordu beni alkisalkisalkis :lepi:
Bu defa daha temkinli gidiyorum fazla kilolu hamile kaldım aslında ama yinede dikkat edince oluyormuş demekki. 25 haftalık oldum ve şu ana kadar toplamda 5 kilo aldım ama bu aydan sonra daha hızlı alacağımı biliyorum ama ekmek makarna pilav tatlı yemiyorum aç geziyorum ama ne yapıyım vermek daha zor oluyor ben bunu en iyi bilenlerdenim.

Kızlar ilk hamileliğimde aldığım kilo toplamını söylüyorum kimse bayılmasın , evet toplamda 32 kilo aldım. Filler gibi olmuştum resmen gören korkuyordu beni alkisalkisalkis :lepi:
Bu defa daha temkinli gidiyorum fazla kilolu hamile kaldım aslında ama yinede dikkat edince oluyormuş demekki. 25 haftalık oldum ve şu ana kadar toplamda 5 kilo aldım ama bu aydan sonra daha hızlı alacağımı biliyorum ama ekmek makarna pilav tatlı yemiyorum aç geziyorum ama ne yapıyım vermek daha zor oluyor ben bunu en iyi bilenlerdenim.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis azim diye buna derim bennn...tülaycım ben acemilik oldugundan ilk basta yanlıs yaptımmm... benim 1 arkadasım 2 kere düşük yaptı...dr dedigine göre cok zayıfffff ..... hiç beslen medigin için vucudunda güç yokk... dısardan gelen birseyi vucud kabul etmek istemiyorrrr hemen atıyorduu.... bende hamile oldugumu ögrendiğim günden sonra günde 1 l süttt... bal pekmez cevizz kaymak aklına kalorisi yüksek ne gelırse yedim senağlama 4 aylık hamileydim 7 kilo almıstımmm... simdi dikkat ediyorum ..bakalım ne olacak...

CANIM GÜNAYDIN!!! BENDE 12 KİLO ALDIMMM...AYDA BENDE 3 4 KİLO ALIYORUM.. DAHADA YEMİYORUMMMM.. YESEM NE OLACAK BİLMİYORUM kaydirigubbakcemile3
BİDE SENİN İSİM NEYDİ???

İsmim Elif
Kendimi tutabilsem 15 le tamamlayabilir miyim acaba? İnanasım gelmiyor.

iyi akşamlar herkese bende şu ana kadar 5 kilo aldım ben çok tatlı yemiyorum zaten normalde de yemezdim her gün 2 bardak süt yumurta ve peynir en çok tükettiklerim doktorumda bunların bebek için en yararlı şeyler olduğunu söyledi balık da yemeğe çalışıyorum öyle idare ediyorum benim ablam 10 kiloyle bitirdi hamileliğini ve şimdi eskisinden de zayıf tek hayalim öyle olmak yani offf offf....:smiley-cool:

Günaydın arkadaşlar,
Nasılsınız?
Ben öğleden sonra tetonoz aşının 2. dozunu olmaya gideceğim.

Günaydın Elif iyiyiz çok şükür benimde yarın şeker yüklemesi yapılıcak ama aşı maşı haberi yok gittiğim doktorların

selamlar tülay,
iyiyiz. kzım formunda maşallah tepikliyo sabahtan beri. özellikle sabah kahvaltıda çok hareketli oluyo.
neden bilmiyorum.
elif,
ne güzel aşılarını yaptırıyosun. ben korkudan yaptırmadım.

6 yıl önce yaptırmıştım

Back