• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

bende 12 kilo almışım.tosun gibi oldum.boş ver yeyin gitsin.son 2 ay ne kadar iyi beslenirsek bebişlerde okadar iyi doğar.
 
Artık çalışmak istemiyorum , öylesine şiş ki ayaklarım bileklerim yok olmuş

Daha evimi temizlemem gerek , bebeğim için alışveriş yapıp kıyafetlerini yıkayıp ütelemem gerek , hangi hastenede doğum yapıcağıma karar vermem gerek , çok gerginim hiç bişeye yetişemiyeceğimi sanıyorum kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun
 
aynen bende.bu cuma raporumu yazıcak doktorum.ama ben ay sonuna kaar çalışcam bi aksilik çıkmaz ise.benimde evim karman çorman.hafta sonu ablam gelcek toparlamaya.dün baya alış veriş yaptım.ufak tefeklerimiz kaldı.doğumum gittiğim hastanede doktorum yapıcak.
 
offff biraz önce patronum yanına çağırdı beni.ay sonuna karadenize gitmeyi düşünüyormuş.bana temmuzun 10una kadar çalış kızım kimseye emanet edemem burayı dedi.yerime eleman alındı ama yinede kal dedi.bende tamam dedim.böyle giderse doğuma burdan gidicem heralde.
 
Artık çalışmak istemiyorum , öylesine şiş ki ayaklarım bileklerim yok olmuş

Daha evimi temizlemem gerek , bebeğim için alışveriş yapıp kıyafetlerini yıkayıp ütelemem gerek , hangi hastenede doğum yapıcağıma karar vermem gerek , çok gerginim hiç bişeye yetişemiyeceğimi sanıyorum kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE

bende artık calışmak istemiyorummmmmmmmm....... resmen gün sayıyorummm... kaldı 20..... biran önce bende izne ayrılmak ve oglusumun eksiklerini halletmek istiyorummm.... daha dogrusu daha ortada hiç bir sey yokkk... zaman yok ki alişverişe .... allah yardım cımız olsun.... calısmak cok zoooorrrrr.. 30 haziran benım son... sen nezaman ayrılacaksın??
 
offff biraz önce patronum yanına çağırdı beni.ay sonuna karadenize gitmeyi düşünüyormuş.bana temmuzun 10una kadar çalış kızım kimseye emanet edemem burayı dedi.yerime eleman alındı ama yinede kal dedi.bende tamam dedim.böyle giderse doğuma burdan gidicem heralde.

offff ya en cok korkrugum seyyyy... benim kide bazaen saka yapıyorr.. daha doguma cok var bırazdaha calısırsın diyeee... mümkün degil benim için... daha kuzumun hiç bir seyi hazır degilll... bide hamileligin tadına cıkarmak istiyorum evde.. bakalım hayuırlısı....
 
Patronum Çok ıyı babam gıbı burda.Öyle deyınce kıramadım tamam dedım.
 
Back