Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kötü talih.bizimkiler allahtan hiç karışmıyolar bu konuda.zaten bende fırsat vermiyorum.daha hamileliğim piyasada yokken kızımız olursa AZRA NAZ oğlumuz olursa TALHA BORA koyucaz dedik.şimdide kimse bişey diyemiyor.ama bizim bebişlerimiz değilmi hem niye karışıyorlarki.
1no2: 2 isimli insanları hep kınardımm... büyük konustum herhalde bide zaten kısa güzel bir isimde bulamıyorummmm...ne yapacagımı bilmiyorumm.. benneyaptımkihoşgeldin fıstık
sibelcim bence doğan ismi çok güzel. yanına isim aramana gerek yok.belki sırf kayınpederinin ismi olduğu için sevmiyorsundur.
benim eşimin iki ismi var, nefret ediyor. annelerine kızıp duruyor hala hangi akla hizmet iki isim koydunuz diye.
ya canım isminide kendinide sevmiyorummmmm... :1no2: 2 isimli insanları hep kınardımm... büyük konustum herhalde bide zaten kısa güzel bir isimde bulamıyorummmm...ne yapacagımı bilmiyorumm.. ama ogluma dogan diye seslenmek istemiyorummm... benneyaptımki
ay canım benim.sende haklısın ama 7 yıl aradan sonra isim içinde tartışmaya gitme bencede.bide zaten eşin istiyomuş varsın doğan olsun.doğan ismi kötü bi isim değil canım.benim kaynanamda rüyasında hasan koyalım demiş güya.bende dedimki malesef benim kızım oluyo hasan masan yok dedim:)
benim kayınvalidemde rüyasında görmüş dogan gogan gel oglum diyomusss... demek ki genel yalan. :roflol:
İsim konusunda bizde henüz karar varmış değiliz , size sormak istediğim bir şey var , ölen birinin ismini yenidoğanda yaşatmayı düşünme fikri sizce nasıl?
İsim konusunda bizde henüz karar varmış değiliz , size sormak istediğim bir şey var , ölen birinin ismini yenidoğanda yaşatmayı düşünme fikri sizce nasıl?
Yok sibelcim herhangi bir mecburiyetim yok ne bileyim yinede aklımda var işte bişiler , doğan ismine gelince kulağa kötü yada çok eski gibi gelmiyor ama oğluşuna doğan ismiyle seslenmek istemiyorsan eğer iki isimden başka çaren yok. Hem o durumda sen doğan demek zorunda kalmazsın yinede çok takma kafana tatlım, 7 yılın üstüne gelen kıymetli bir bebek olucak oğlun. Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versinde varsın adı doğan olsun.
Hale hoşgeldin canım tatsız bir konu hakkında soru sormuşum boşver girmeyelim bu mevzulara sen nasılsın öncelikle bu topiği açtığın için teşekkürler sana
Bebeğin cinsiyeti nedir siz isim düşündünüzmü acaba?