• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

hoşgeldin fıstık
sibelcim bence doğan ismi çok güzel. yanına isim aramana gerek yok.belki sırf kayınpederinin ismi olduğu için sevmiyorsundur.
benim eşimin iki ismi var, nefret ediyor. annelerine kızıp duruyor hala hangi akla hizmet iki isim koydunuz diye.

kötü talih.bizimkiler allahtan hiç karışmıyolar bu konuda.zaten bende fırsat vermiyorum.daha hamileliğim piyasada yokken kızımız olursa AZRA NAZ oğlumuz olursa TALHA BORA koyucaz dedik.şimdide kimse bişey diyemiyor.ama bizim bebişlerimiz değilmi hem niye karışıyorlarki.

ya ben hiç konusamadım... esim evlendigimizden beri hep oglum olursa dogan koyacam diyordu.... sonra 7 yıl olmadııııı... şimdi 7 yıl sonra olmus bebiş içinde tartısmaya girmek istemiyorummm..

Son düzenleme:
hoşgeldin fıstık
sibelcim bence doğan ismi çok güzel. yanına isim aramana gerek yok.belki sırf kayınpederinin ismi olduğu için sevmiyorsundur.
benim eşimin iki ismi var, nefret ediyor. annelerine kızıp duruyor hala hangi akla hizmet iki isim koydunuz diye.
1no2: 2 isimli insanları hep kınardımm... büyük konustum herhalde bide zaten kısa güzel bir isimde bulamıyorummmm...ne yapacagımı bilmiyorumm.. benneyaptımki

Son düzenleme:
ya canım isminide kendinide sevmiyorummmmm... :1no2: 2 isimli insanları hep kınardımm... büyük konustum herhalde bide zaten kısa güzel bir isimde bulamıyorummmm...ne yapacagımı bilmiyorumm.. ama ogluma dogan diye seslenmek istemiyorummm... benneyaptımki

ay canım benim.sende haklısın ama 7 yıl aradan sonra isim içinde tartışmaya gitme bencede.bide zaten eşin istiyomuş varsın doğan olsun.doğan ismi kötü bi isim değil canım.benim kaynanamda rüyasında hasan koyalım demiş güya.bende dedimki malesef benim kızım oluyo hasan masan yok dedim:)

ay canım benim.sende haklısın ama 7 yıl aradan sonra isim içinde tartışmaya gitme bencede.bide zaten eşin istiyomuş varsın doğan olsun.doğan ismi kötü bi isim değil canım.benim kaynanamda rüyasında hasan koyalım demiş güya.bende dedimki malesef benim kızım oluyo hasan masan yok dedim:)

:roflol:

Son düzenleme:
ısim konusunda bizde henüz karar varmış değiliz , size sormak istediğim bir şey var , ölen birinin ismini yenidoğanda yaşatmayı düşünme fikri sizce nasıl?

merhaba kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler olsun uzun zamanoldu biliyorum bi türlü fırsat bulup yazamadım tanısamadım sızlerle ama bundan sonra daha sık girmeye calısıcam ınşallah , çünkü benimle birlikte kimler doğuracak hamilelik sürecimiz nasıl gececek vs... hepsini beraber yasamak istiyorum umarım hepiniz iyisinizdir sağlıklısınızdır tülaycım sana da merhaba :) onlinesın :)

İsim konusunda bizde henüz karar varmış değiliz , size sormak istediğim bir şey var , ölen birinin ismini yenidoğanda yaşatmayı düşünme fikri sizce nasıl?

soruna yorum yapmakistedim canım,gayet normal bi düşünce bence bi sakıncası yok ve uzun yıllardır da bizim insanımız bunu yapıyor zaten .senin de böyle bi düşüncenmi var canım ?? umarım ölenin yoktur herşeyden önce de !!!

İsim konusunda bizde henüz karar varmış değiliz , size sormak istediğim bir şey var , ölen birinin ismini yenidoğanda yaşatmayı düşünme fikri sizce nasıl?

yokk tülaycım ya mecburuyetin yoksa koyma ... o yeni bir yasama gelen yeni bir canlı... eskilerin yükünü vermemek lazımm...

Hale hoşgeldin canım tatsız bir konu hakkında soru sormuşum boşver girmeyelim bu mevzulara sen nasılsın öncelikle bu topiği açtığın için teşekkürler sana
Bebeğin cinsiyeti nedir siz isim düşündünüzmü acaba?

Yok sibelcim herhangi bir mecburiyetim yok ne bileyim yinede aklımda var işte bişiler , doğan ismine gelince kulağa kötü yada çok eski gibi gelmiyor ama oğluşuna doğan ismiyle seslenmek istemiyorsan eğer iki isimden başka çaren yok. Hem o durumda sen doğan demek zorunda kalmazsın yinede çok takma kafana tatlım, 7 yılın üstüne gelen kıymetli bir bebek olucak oğlun. Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versinde varsın adı doğan olsun.

Yok sibelcim herhangi bir mecburiyetim yok ne bileyim yinede aklımda var işte bişiler , doğan ismine gelince kulağa kötü yada çok eski gibi gelmiyor ama oğluşuna doğan ismiyle seslenmek istemiyorsan eğer iki isimden başka çaren yok. Hem o durumda sen doğan demek zorunda kalmazsın yinede çok takma kafana tatlım, 7 yılın üstüne gelen kıymetli bir bebek olucak oğlun. Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versinde varsın adı doğan olsun.

amin canım ya... insan oglu nankör oluyor işte.. istedikce istiyorrrr... hep daha fazlası.. ne yapalım o benim oglumm..... eminim ismini bile güzellestirecektirr :emir_bebek: simdide evet diyor bana :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: daha ne isterim ki.. cok sükür... :Saruboceq: :nazar:

Hale hoşgeldin canım tatsız bir konu hakkında soru sormuşum boşver girmeyelim bu mevzulara sen nasılsın öncelikle bu topiği açtığın için teşekkürler sana
Bebeğin cinsiyeti nedir siz isim düşündünüzmü acaba?

hoşbulduk canım hoşbulduk, bebeğin cinsiyeti illaki belli olmuştur ama biz bitürlü öğrenemedik ne olduğunu çünkü göstermiyor kendini :)) doktorum ne yaptıysa göremedi hayırlısı artık.neyse mayısın 10 u gibi kontrolüm var belki ozaman öğrenebiliriz. benim 2.bebişim canım belki okumuşundur bi oğlum var 15 aylık ismi ada . 2.bebişimizinde isimleri hazır yani kızda olsa erkekte olsa hazır beklıyoruz .biranönce cinsiyetini öğrensekte ismiyle sevsek konuşsak istiyoruz biliyosun bu cok önemliymiş

kızlar benim mesai bitti... :sm_cool: evime gidiyorumm.. 1 gün daha bitti ...kaldı 116 günnnnnn...herkese iyi aksamlarrrr.....

Hale Allah bağışlasın Ada'yıda cinsiyetini göstermeyen nazlı utangaç bebeğinide sakıncası yoksa düşündüğünüz isimleri bizimle paylaşırmısın?

Sibel evet dediğin gibi şükürler olsun rabbime hepimiz için :Saruboceq: hayırlısıyla uzun ve sağlıklı ömürler tüm bebişlere

tabiki canım ne sakıncası olucak kız olarak bade su erkek olarak da aras ismini düşündük.Allah hepimizinkini bağışlasın tülaycım cıkıyorsun sanırım iyiakşamlar

merhaba arkadaşlar,
Doktor randevumuz iyi geçti. Kızım 810 gram olmuş, doktor normal dedi.
Test sonuçlarım da iyi. Kramplara karşı daha fazla süt, yoğurt... tüketeceğim.
Ama fazla kilo almışsın dedi doktor :çok üzgünüm:Eşim de kızdı tabi bana.
Bir iki hafta dikkat et yine böyle almaya devam edersen diyetisyenden randevu al dedi.
Yine söz verdim kendime artık makarna,tatlı gereksiz şeyler yemeyeceğim diye.

elta maşallah bebişine...
kiloları boşver doğumdan sonra atarsın sıkıntı yapma.
eşler hep öyle benimki beni görünce ne yapacak bilmiyorum :)

Back