Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bide ben kolumu yaktım az önce.
kahvaltıdan sonra ocaği sileyim diye başına geçtim. ızgarası hala sıcakmış. soğumuştur diye önemsememiştim.
elimde bişey yok ama çapraz tuttuğum için kolum yandı. hemde çok fena. şı an kolumda işaret parmağı uzunluğunda yanık var çok acıyo çooook
Offfff derya geçmiş olsun , silverdin veya anestol varmı acaba evde acısını hemen alıyor. Yoksa buzluktan bişi çıkarıp ince bir kumaş parçasıyla sararark üzerine tut , üzülmesin berfin'cik annesine
tülaycım günaydın .... ama benim bildigim kadarıyla krem kullanmaması gerekiyooo... dr bir sor sun mu acaba???
Elif seninle aynı hafta aynı gün içindeyiz doğum tarihin için ne diyor doktorun normal olursa 08/08 diyorlar ama benim normal olmuyacağı için bir hafta evvel olucak
kızlar bide ben kolumu yaktım az önce.
kahvaltıdan sonra ocaği sileyim diye başına geçtim. ızgarası hala sıcakmış. soğumuştur diye önemsememiştim.
elimde bişey yok ama çapraz tuttuğum için kolum yandı. hemde çok fena. şı an kolumda işaret parmağı uzunluğunda yanık var çok acıyo çooook
Ben ilk hamileliğimide aynı dönemde aynı tarihlerde geçirdiğimden eski ultrason görüntülerimizle karşılaştırma imkanım oluyor ve geçen hamileliğime göre kilomuz çok düşük hemde 200 gr kadar farklı üstelik bebeğim kilosunu yazan tüm ağustos annelerinden gerideyim , çok kafama takıyorum bunu