• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

:emir_bebek: iyiyiz canım .... hareketlıizzz.. bazen onuı cok özlüyorummm. agust gelsin diye du a ediyorummm.. bazende herdakika onunla olmak her hareketini hissetmenin tadına cıkarmak istiyorummm. hepimizdeki karısık duygular işte... BEN COKKKK MUTLUYUMMMM... Umarım herkes aynıdırrr... safir isim neydi seninnn???? bide sende durumlar nasıll... senin takvim yokkk.. haç haftadasınn...

bende geldim şekerim.iş yerinde olduğum için arada takılıyom.ama yazdıklarınızıda okumadan geçmiyorum

al bendende okadar.ama eve gidincede işim var canım ya.şimdi eve git.beyazlar yıkanmıştır.sabah gelirken makinayı açmıştım.onları çıkarıp asıcam.renkliler kurumuştu onları katlayıp yerine koyucam.eşimin gömlekleri var onları ütü yapıcam.iş bitermi hiç.ondan sonrada ufaktan bişeyler hazırlarım yemek gibi.eşim zaten geç geliyo.zamanım çok yani.ben 6 gibi çıkıyorum zaten.

normalde günde 1 paket falan içiyordum ..hamile oldugumu ögrendiğimden beri savas veriyorummm... ama tamamen bırakamadımmm.. günde 1 veya 2 tane içiyorummm... içim acıyooo :çok üzgünüm:

Sibel nolur 1-2 tane de olsa içme.
Senin gibi sigara bağımlısı bir sürü hamile bırakmış sigarayı.
Allah korusun ama bebeğinde sigaradan kaynaklı veya değil herhangi bir problem olsa kendini ömür boyu affedemezsin.
Her sigara yaktığında bebeğinin tazecik organlarını nasıl zehirleyebileceğini düşün ve hemen söndür sigaranı. ıçmezsen belki yine kötü hissedersin kendini ama uyuşturucu bağımlıları gibi kendini yerden yere atmazsın sonuçta. Bence sen bebeğin için tüm zorluğu göze alıp artık içmezsin.

Sibel nolur 1-2 tane de olsa içme.
Senin gibi sigara bağımlısı bir sürü hamile bırakmış sigarayı.
Allah korusun ama bebeğinde sigaradan kaynaklı veya değil herhangi bir problem olsa kendini ömür boyu affedemezsin.
Her sigara yaktığında bebeğinin tazecik organlarını nasıl zehirleyebileceğini düşün ve hemen söndür sigaranı. İçmezsen belki yine kötü hissedersin kendini ama uyuşturucu bağımlıları gibi kendini yerden yere atmazsın sonuçta. Bence sen bebeğin için tüm zorluğu göze alıp artık içmezsin.

elifcigim 2 gündür hiç içmiyorummm am cok kötüyümmm.... bakalım deniyorummm.. nekadar az içersem okadar kar...

elifcigim 2 gündür hiç içmiyorummm am cok kötüyümmm.... bakalım deniyorummm.. nekadar az içersem okadar kar...

Ha gayret Sibelcim.
Azı kafandan at bence, hiç içmeyeceğim de.
Biz istedik ve bebeklerimiz bize geldi. Onların seçme şansı olsa kendilerine zarar vermeyecek anneleri seçerlerdi. Onlara karşı büyük sorumluluklarımız var ve hamilelikten başlıyor.
Sana güveniyorum, oğluşun için yapabilirsin.

hamile kalmadan önce günde yarım paket içiyodum.şimdi içmiyorum denecek kadar az.bende 2-3den fazla içimiyorum.işyerinde artık içmeyi bıraktım eve gidince 1 tane okadar.doktor hiç içme diyor ama çok tiryaki annelere 4 den fazlasını izin vermiyor.

Arkadaşlar sizin de karnınızda sertleşmeler olmaya başladı mı?
Doktora sordum, yalancı kasılmalar onlar dedi.
Saatte 4 kere veya daha fazla olursa doktora gitmek lazımmış.

Sigara konusunu hiç ama hiç konuşmak istemiyorum , hamilelikten önce içen annelerle aynı durumdayım, Evet kendimden utanıyorum ama yatmadan önce içeceğim o bir sigaranın hayaliyle yaşıyorum tüm gün desem yeridir. Bu kadar azaltabilmiş olmam bile bana göre mucize ıçmezsem çok sinirli ve gergin oluyorum her iki türlüde bebeğe zarar vermiş oluyorum zaten :utangac:

Kızlar artık çalışmak istemiyorum tüm gün masa başında ayaklarımı yükseğe kaldıramadığım için bu saatlere doğru ayaklarım öylesine şişmiş oluyoki canım yanıyor Evde olan anneler benim içinde dinlenin olmazmı?

bende sertleşme yok şimdilik.
herşey yolunda çok şükür.
kendine dikkat et elif.

tülay merak etme canım ben hepinizin yerine yatıyorum bol bolkaydirigubbakcemile5

Elif bahşettiğin ne tür bir sertleşme kramp gibi bişeymi , gece uykudayken dönmeye çalışırsam kramp giriyor banada ama sendeki durumu anlayamadım.

Derya yemek yedikten sonra sol yanına yatarsan bebek kilo alımına faydası oluyormuş , konuyla ilgili netten tek bulabildiğim bu , yat sen bol bol yarasın Berfin'e.

Back