• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

slm kızlar bende agustos annesiyim ama bizim topiğimiz başka yerde neden siz ayrı bi başlık kurdunuzki orda hepberabr olmak varken..üstelik aynı şehirde olan arkadalarla buluşmalarımız ble var bence katılın bize..ne kadar çok kişi o kadar tecrube demek..hem güzel dostluklarımız var..siz davet ediyorum buyrun...

Nazik davetin için teşekkür ederiz yada kendi adıma konuşmam gerekirse teşekkür ederim.
Topiğinizden haberim var ve burada gördüğünüz tüm arkadaşlarımız gibi bende o topiğe gelip tanışmaya çalışanlardanım bizler geldiğimizde sohbet ilerlemiş herkez tanışmıştı ve bu yüzden yazdıklarımız hep havada kaldı.
Bebeğini sağlıkla kucağına almanı iliyorum. a.s.

pinky
ben ilk sizin topiğe gelmiştim ama ordaki ortama geç kaldığımı gördüm.
herkes çoktan muhabbetini kurmuştu.
davetin için teşekkürler canım.

merhaba kızlar valla sizin yazdıklarınızı okumaktan hiç cvp yazmıyorum.benim kızımda bu aralar çok hareketli resmen yüzüyo mübarek

ademir selamlar canım,
maşallah bebişlerimizeeee.
bu arada senin isim neydi

merhaba kızlar valla sizin yazdıklarınızı okumaktan hiç cvp yazmıyorum.benim kızımda bu aralar çok hareketli resmen yüzüyo mübarek

Selam hoşgeldin nasılsın :CüvCüv:
Altı ayımız bitmek üzere artık bebişlerde bizim gibi sabırsızlanıyorlar sanırım , şükürşer olsun bu günümüze Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah. :Saruboceq:

kızlar artık canım kocişime kavuşmamam az kaldııı...
dün denizliden bursaya taşıdılar eşyaları bugün evin ufak tefek işleri yapılıyo. bi kaç gün içinde eşyalar yerleşir bende giderim artık..
tabi benim gitmem haftasonunu bulur ama hiç sorun değil..

Selam hoşgeldin nasılsın :CüvCüv:
Altı ayımız bitmek üzere artık bebişlerde bizim gibi sabırsızlanıyorlar sanırım , şükürşer olsun bu günümüze Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah. :Saruboceq:

haklısın canım ya.geçen gece yatıyodum.hani insanın derisinde bişey iterler ya.resmen elimi itiyodu bizim zilli.gün geçtikçe büyüyolar.dün akşamda eşim göbişime eğilmiş diyoki
"azra naz kızım senin bu annen deliyse bi tekme at hadi" dedi.anaaaaaa bizimki tekme attı.şimdi eşim bana diyoki.kızım bile tam not verdi diyo

ece senin kız babasına düşkün olacak heralde. şimdiden onun dediğini yapıyokaydirigubbakcemile3

haklısın canım ya.geçen gece yatıyodum.hani insanın derisinde bişey iterler ya.resmen elimi itiyodu bizim zilli.gün geçtikçe büyüyolar.dün akşamda eşim göbişime eğilmiş diyoki
"azra naz kızım senin bu annen deliyse bi tekme at hadi" dedi.anaaaaaa bizimki tekme attı.şimdi eşim bana diyoki.kızım bile tam not verdi diyo

kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:

:teselli:

Aşımı olup geldim.
Cumartesi kardeşimin nişanı olacakmış. Son anda belli oldu bizim damatın seminerleri yüzünden.
Damatın ailesi bende kalacak büyük ihtimal.
Benim temizlik yardımcım da yine gelemedi. Karşı komşuma geliyor yarın, sana da öğleden sonra geleyim diyor. Sürekli bu şekilde gelmek istiyor bir de. Evlerimiz zaten büyük, o kadar saatte ne yapablir ki. Başkasını aramaya başladım ama bu hafta bulmam zor gibi.
Neyse artık siler süpürürüm kendimi çok yormadan.

ece senin kız babasına düşkün olacak heralde. şimdiden onun dediğini yapıyokaydirigubbakcemile3

hiç sorma canım ya.eşim erkek kuaförü dükkanımız var.eşim zaten diyoki kızım büyüsün saçına fön çektirmeye dükkana götürcem.asi kız olcak o diyo.

kızlar artık canım kocişime kavuşmamam az kaldııı...
dün denizliden bursaya taşıdılar eşyaları bugün evin ufak tefek işleri yapılıyo. bi kaç gün içinde eşyalar yerleşir bende giderim artık..
tabi benim gitmem haftasonunu bulur ama hiç sorun değil..

Ne güzel kavuşuyorsun kocişine.
Bebeğin de çok sevinecektir :emir_bebek:

Aşımı olup geldim.
Cumartesi kardeşimin nişanı olacakmış. Son anda belli oldu bizim damatın seminerleri yüzünden.
Damatın ailesi bende kalacak büyük ihtimal.
Benim temizlik yardımcım da yine gelemedi. Karşı komşuma geliyor yarın, sana da öğleden sonra geleyim diyor. Sürekli bu şekilde gelmek istiyor bir de. Evlerimiz zaten büyük, o kadar saatte ne yapablir ki. Başkasını aramaya başladım ama bu hafta bulmam zor gibi.
Neyse artık siler süpürürüm kendimi çok yormadan.

allah yardımcın olsun böyle hamileykende zoraki işler biraz can sıkıcı oluyor canım sana hak veriyorum bende kayınvaldemle oturuyorum gelen giden bitmiyo bide bazen pazar günü gelenler oluyor onlara sinir oluyorum ya pazar pazar niye rahatsız ederlerki:bbo:

Bize normalde kardeşlerim dışında kimse gelmez haftasonları. Görümcem ve kayınvalidem başka şehirde oturuyorlar.
ılk kez göreceğim insanlar olduğundan sıkılıyorum biraz ama napalım.
Kardeşim için katlanırım.

Bize normalde kardeşlerim dışında kimse gelmez haftasonları. Görümcem ve kayınvalidem başka şehirde oturuyorlar.
İlk kez göreceğim insanlar olduğundan sıkılıyorum biraz ama napalım.
Kardeşim için katlanırım.

Orasıda doğru kardeş hatrı bende ablam 7 aylık hamileyken evlenmiştim yazık o halde koşturdu ablam işte diyorum bazı şeylere mecbur kalmak kötü...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::nazar:

Back