Benimde bu ay ikinci denemem klomenle olmazsa üçüncüye de deneriz diyor doktorum rahim filmi çekildi mi canım sana ben ikincide tutmazsa rahim filmi çekilmesini istiycemBu ay nasıl bir ay anlamadim kimsede tutmadi
insallah canim buyul ihtimal asilamaya geceriz2 kere klomendi yumurtalik gelişmedi, doktor değiştirdim oda femara verdi ilkinde gene gelişmedi 2. cisinde ise gelişti ama tutmadı nasip değilmiş..
Yok çekilmedi büyük ihtimal bu ay ara vereceğim de diğer ay çekerlerBenimde bu ay ikinci denemem klomenle olmazsa üçüncüye de deneriz diyor doktorum rahim filmi çekildi mi canım sana ben ikincide tutmazsa rahim filmi çekilmesini istiycem
Polen kullanıyorum sen söylediğinden beri muz havuç incir de tüketiyorum sanki hiçyumurta için faydalı gelen şeyleri bir araştır istersen doktoruna da sorabilirsin bana demişti mesela doktorum keçiboynuzu pekmezini de önerdi hem eşin tüketsin hem sen dedi . Polende baya faydalıymış ama benim alejim var
Sonuncuda silinmiş gibi gebelik testi mi bu yaptığınız4-5-6 bugün 6.gun iğneden yarın tamamen silinir herhakde
Rahim filmi korkutuyor beni biraz zor bi uygulama mı acabaYok çekilmedi büyük ihtimal bu ay ara vereceğim de diğer ay çekerler
İğne vuruldum onun SİLİNmesi lazım canım sonra işte yükselirseSonuncuda silinmiş gibi gebelik testi mi bu yaptığınız
Çatlama olup olmadığını anlamak için mi yaptınız testleriİğne vuruldum onun SİLİNmesi lazım canım sonra işte yükselirse
Hayır vücuttan hormon ne zaman atılacak onu görmek içinÇatlama olup olmadığını anlamak için mi yaptınız testleri
Yumurtaların durumu nedirMerhaba bende yarın çatlama iğnesi olucam korkuyorum biraz nasıl olucak nasıl devam edicek diye düşünüyorum sürekli hayırlısı olur inşallah
Bana testere dişli aslan pençesi verdi sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden iki saat sonra bir tatlı kaşığı içtim yumurtam 21 mm olmuştu dene istersen.Polen kullanıyorum sen söylediğinden beri muz havuç incir de tüketiyorum sanki hiç
Çatlamamış gibi yumurtalarım hafif bi sancı giriyor çıkıyor o kadar
Teşekkür ederim canım ben yumurtlayamıyorum klomen kullandım.Bana testere dişli aslan pençesi verdi sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden iki saat sonra bir tatlı kaşığı içtim yumurtam 21 mm olmuştu dene istersen.
Benim de yumurta değerim düşmüştü sanırım TSH oluyor o. O zaman vermişti hala kullanmaya devam ediyorum ara ara da hayıt tohumu içerim. İyi geliyor benceTeşekkür ederim canım ben yumurtlayamıyorum klomen kullandım.
Ben oldum anestezilş oldum 10 dk sürmedi ağrım çok az oldu biraz dinlendim sonra kalkıp günlük hayatıma devam ettimRahim filmi korkutuyor beni biraz zor bi uygulama mı acaba
Hayıt içiyorum ben de canım şifa olsunBenim de yumurta değerim düşmüştü sanırım TSH oluyor o. O zaman vermişti hala kullanmaya devam ediyorum ara ara da hayıt tohumu içerim. İyi geliyor bence
Amin ikimize de olsun inşallahHayıt içiyorum ben de canım şifa olsun
Ben de 12. Gün yapmıştım negatifti. Bugün kaçıncı günü bilmiyorum negatifi görünce saymayı bıraktım regli bekliyorum. Çoğu kişi regl gecikince tekrar bakın birden düşüp birden yükselebiliyor HCG diyorlar ama bakalımBu arada klomen çatlatma iğnesi oldjm 14. Gün yaptım negatifti bugün 16 . Günü adet olmadım hep negatif görmekten bıktım testim de yok heveslenmemeye çalışıyorum sizce bir şans var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?