- 18 Mayıs 2023
- 275
- 49
- 31
Sen de mi ya kaçıncı günündüGunaydinn kızlar bugün kahvalti yapıp kan verecektim bir baktım ki adetim geldi çok üzgünüm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de mi ya kaçıncı günündüGunaydinn kızlar bugün kahvalti yapıp kan verecektim bir baktım ki adetim geldi çok üzgünüm..
İğneden sonra tam 15. GünSen de mi ya kaçıncı günündü
Ya bu ilişki günleri beni çok strese sokuyor dr çatlatmadan 12. Saatte ve 36.saatte ilişki önerdi 1 gün ara verip bir daha ilişki ded ben çat iğnesinden 12. Saatte ve 48. Saate ilişki ye girebildik 36. Saatte olmak zorunda mıYok hayatım, çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra zaten 24- 36 saat sonra çatlıyor. Test falan yapmaya gerek yok ki. O testler yumurtlama zamanını bilmeyenler için. Bizimki belli. İğneden bir veya bir buçuk gün sonra...
Geçmiş olsun çok üzüldüm. Umudunu kaybetmeGunaydinn kızlar bugün kahvalti yapıp kan verecektim bir baktım ki adetim geldi çok üzgünüm..
Valla bilmiyorum. Biz öyle saat tutmadık hiç. Doktorumuz iğne yapılan gün ilişki yok, sonrasında ister her gün ister günaşırı dedi. Şimdi ne desem bilemedim:)Ya bu ilişki günleri beni çok strese sokuyor dr çatlatmadan 12. Saatte ve 36.saatte ilişki önerdi 1 gün ara verip bir daha ilişki ded ben çat iğnesinden 12. Saatte ve 48. Saate ilişki ye girebildik 36. Saatte olmak zorunda mı
Ay valla en iyisi. bizim de rutin de hep gün aşırı olur zaten .ama bu hep yazılan 36 saat sonra çatlıyormuş deniyor ya tam o saatte ilişki olacak gibi anlıyorum ben . Bize dr çat iğnes vuruldum cuma saat 11 de dr gecesine ilişki ertesi gün gece ilişki sonra bir gün ara ilişki dedi yani cuma Cumartesi pazartesi şeklinde . Biz cuma gece pazar sabah oldu bu iş çok kafamı karıştırıyor pöfValla bilmiyorum. Biz öyle saat tutmadık hiç. Doktorumuz iğne yapılan gün ilişki yok, sonrasında ister her gün ister günaşırı dedi. Şimdi ne desem bilemedim:)
Canım o kadardan da birşey olmaz. Dakika mı tutacaz yok artık:))) YouTube'da kadın bir doktor var Ayşe Duman, onun bu konuyla ilgili bir videosu var. Belki daha aydınlatıcı olur.Ay valla en iyisi. bizim de rutin de hep gün aşırı olur zaten .ama bu hep yazılan 36 saat sonra çatlıyormuş deniyor ya tam o saatte ilişki olacak gibi anlıyorum ben . Bize dr çat iğnes vuruldum cuma saat 11 de dr gecesine ilişki ertesi gün gece ilişki sonra bir gün ara ilişki dedi yani cuma Cumartesi pazartesi şeklinde . Biz cuma gece pazar sabah oldu bu iş çok kafamı karıştırıyor pöf
Kesinlikle ya ay sıkıldım valla aynen biliyorum çocuk için girdiğiniz ilişki de çocuk sahibi olamazsınız diyor stres çok büyük etken maalesef ama ara ara gerginlik kaygı oluyor maalesef.bir de siz de iğneden sonra bel ağrısı şişlik gibi şeyler oldu muCanım o kadardan da birşey olmaz. Dakika mı tutacaz yok artık:))) YouTube'da kadın bir doktor var Ayşe Duman, onun bu konuyla ilgili bir videosu var. Belki daha aydınlatıcı olur.
Ay olmaz mı.. belim çok değil de karnım patlayacak gibi oluyor. Hem ağrı hem şişlik bir de kasik ağrısı..Kesinlikle ya ay sıkıldım valla aynen biliyorum çocuk için girdiğiniz ilişki de çocuk sahibi olamazsınız diyor stres çok büyük etken maalesef ama ara ara gerginlik kaygı oluyor maalesef.bir de siz de iğneden sonra bel ağrısı şişlik gibi şeyler oldu mu
Aynen benim de bel çok değil ama karnım gaz sıkılmış gibi patlıcak sanki şişkin baya var. Kasık ağrısı da hafıfAy olmaz mı.. belim çok değil de karnım patlayacak gibi oluyor. Hem ağrı hem şişlik bir de kasik ağrısı..
Siizin ne zaman belli olucakAy olmaz mı.. belim çok değil de karnım patlayacak gibi oluyor. Hem ağrı hem şişlik bir de kasik ağrısı..
Ben regenesis max kullanıyorum içeriği baya güzelBenim folik asit 4 tane kaldı. Bu defa aldığımda demir ve B12 ihtiva eden markadan alacağım. Bari bir hapla kurtulayım.
Sen de mi ya kaçıncı gün
Çok üzüldüm ne diyeceği mi artık bilmiyorum Ağustos ayı yaramadıİğneden sonra tam 15. Gün
Maalesef bu ay olmadı benim için. Umarım sizin için güzel olurSiizin ne zaman belli olucak
Aa bu çok iyi görünüyor bi bakayımBen regenesis max kullanıyorum içeriği baya güzel
Doktor önerisiAa bu çok iyi görünüyor bi bakayım
Ben denemek istiyorum bunuDoktor önerisi
Çok üzüldüm canım inşallah bir sonraki ay olur kaçıncı denemendiGunaydinn kızlar bugün kahvalti yapıp kan verecektim bir baktım ki adetim geldi çok üzgünüm..
insallah canim buyul ihtimal asilamaya geceriz 2 kere klomendi yumurtalik gelişmedi, doktor değiştirdim oda femara verdi ilkinde gene gelişmedi 2. cisinde ise gelişti ama tutmadı nasip değilmiş..Çok üzüldüm canım inşallah bir sonraki ay olur kaçıncı denemendi
Oyle maalesef sayfadan kimse mutlu haber vermediÇok üzüldüm ne diyeceği mi artık bilmiyorum Ağustos ayı yaramadı