Salı günü de yapmıştım bu testten o zaman ikinci çizgi belirgindi şimdi yok gibi o yüzden saçma geldi banaAma canım yumurtan büyümemiş ki çatlaması yakın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salı günü de yapmıştım bu testten o zaman ikinci çizgi belirgindi şimdi yok gibi o yüzden saçma geldi banaAma canım yumurtan büyümemiş ki çatlaması yakın olsun
İ mom hangi markanınİşte i mom hepsini kapsıyor birde ocean mummy folik asit iç bir şey düzeltmedi ben de i mom çok faydası oldu
Valla her şeyin fazlası zararBende çok fazla kullanıyorum estrofem folik asit d vitamini balık yağı bir de folik asit çok uzun süredir kullanıyorum doktor kullan diyor fazla kullanmanın bi zararı yok mu acaba
Evet çünkü yumurta günümü az çok biliyordumEvet 5li paket aynısı muhtemelen yanlış mı göstermişti sizde
İnofolic combi hp önerdi bana doktorum kullanan var mı acabaİşte i mom hepsini kapsıyor birde ocean mummy folik asit iç bir şey düzeltmedi ben de i mom çok faydası oldu
İyi ilaç diyorlar ama kullanmadım hiçİnofolic combi hp önerdi bana doktorum kullanan var mı acaba
Anladım bende işte şuan yumurtlama günlerim olduğu için şaşırdım öyle çıkmasına çok güvenmemek lazım pazartesi kontrole gidicem bakalımValla her şeyin fazlası zarar
Evet çünkü yumurta günümü az çok biliyordum
Test bozuk olabilir mi acabaSalı günü de yapmıştım bu testten o zaman ikinci çizgi belirgindi şimdi yok gibi o yüzden saçma geldi bana
Ben şu an folden marka folik asit kullanıyorum ama bitince diofol alacağım. Aslında marka çok farketmiyor önemli olan 400 mcg olması. Aslında folik asit birşeyleri duzeltmekten ziyade olası bir gebelik için önceden alınan önlem gibi bir şey. Planlanan gebelikten en az bir ay önce başlayın diyor doktorlar.İşte i mom hepsini kapsıyor birde ocean mummy folik asit iç bir şey düzeltmedi ben de i mom çok faydası oldu
Aynen doktora gidene kadar bir şey yapma sağlığına dikkat etAnladım bende işte şuan yumurtlama günlerim olduğu için şaşırdım öyle çıkmasına çok güvenmemek lazım pazartesi kontrole gidicem bakalım
Ben Bir kere kullandım folikasit doktoruna sor gene ne kullanırsanBen şu an folden marka folik asit kullanıyorum ama bitince diofol alacağım. Aslında marka çok farketmiyor önemli olan 400 mcg olması. Aslında folik asit birşeyleri duzeltmekten ziyade olası bir gebelik için önceden alınan önlem gibi bir şey. Planlanan gebelikten en az bir ay önce başlayın diyor doktorlar.
Bende öyle düşündüm saçma çünküTest bozuk olabilir mi acaba
Ben 6 aydır kullanıyorum. Bir defa kullanmak olmaz çünkü folik asit vücutta depolanmıyorBen Bir kere kullandım folikasit doktoruna sor gene ne kullanırsan
Aynen,var bi gariplik:)Bende öyle düşündüm saçma çünkü
Yok maks 8-9 mm gelisiyorduSizin klomenle hiç mi gelişmedi benim geçen ay geç olgunlaştı yine ama 2 yumurtam büyüdü sağda 18cm solda 19cm sonrasında çatlatma iğnesi yaptırdım ama tutmadı
Yok onu demiyorum kullandığın markayıBen 6 aydır kullanıyorum. Bir defa kullanmak olmaz çünkü folik asit vücutta depolanmıyor
Afedersin canım ben yanlış anlamışımYok onu demiyorum kullandığın markayı
Sorun değil canım anladım hani başka marka olunca yan etki yapar belki ondanAfedersin canım ben yanlış anlamışım