- 17 Şubat 2023
- 255
- 57
- 18
- 28
Pek bir belirti de görmüyorum kendimde bir kaç gün gecikip adet olacakmış gibi hissiyatım var ama nasipBen de 12. Gün yapmıştım negatifti. Bugün kaçıncı günü bilmiyorum negatifi görünce saymayı bıraktım regli bekliyorum. Çoğu kişi regl gecikince tekrar bakın birden düşüp birden yükselebiliyor HCG diyorlar ama bakalım
İğneden sonra duphaston ya da progestan kullanıldığı zaman birkaç gün gecikebiliyor. İlaçların öyle bir etkisi oluyor kiminde. Yine de umudunu kaybetmePek bir belirti de görmüyorum kendimde bir kaç gün gecikip adet olacakmış gibi hissiyatım var ama nasip
İğne oldu sadece duphaston kullanmadım ama belki de kist oldu o yüzden gecikme olduİğneden sonra duphaston ya da progestan kullanıldığı zaman birkaç gün gecikebiliyor. İlaçların öyle bir etkisi oluyor kiminde. Yine de umudunu kaybetme
Geçen ay benimde kist olmuştu ama regl gecikmemişti. Sadece kasık ağrısı olmuştu biraz. İnşallah tutmuştur bebiş olmuşturİğne oldu sadece duphaston kullanmadım ama belki de kist oldu o yüzden gecikme oldu
Amin inşallah bakalım umarım sizin de bebiş güzel bir haber verir :) ben buradayım derGeçen ay benimde kist olmuştu ama regl gecikmemişti. Sadece kasık ağrısı olmuştu biraz. İnşallah tutmuştur bebiş olmuştur
İnşallah canım yaAmin inşallah bakalım umarım sizin de bebiş güzel bir haber verir :) ben buradayım der
Uzak yerden bebişiyle eşiyle en yakın arkadaşım bize kalmaya geldiler keşke olsa da güzel bir haber versem onlara da eşime deİnşallah canım ya
İnşallah olur size de onlara da çok güzel bir sürpriz olur hemUzak yerden bebişiyle eşiyle en yakın arkadaşım bize kalmaya geldiler keşke olsa da güzel bir haber versem onlara da eşime de
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canımİnşallah olur size de onlara da çok güzel bir sürpriz olur hem
İnşallah olmuştur ilk denemeniz miydiUzak yerden bebişiyle eşiyle en yakın arkadaşım bize kalmaya geldiler keşke olsa da güzel bir haber versem onlara da eşime de
Evet ilk sayılır şubat ayında aslında kullandım çatlatma iğnesi oldum ama değerlendiremedik hataydaydım depreme yakalandık bu ay ilk defa oldu diyebilirimİnşallah olmuştur ilk denemeniz miydi
Bi sıkıntı yok dedi doktor yumurtam çatlıyo aslında ama bu ay ilaç ve iğneyle deneyelim dediYumurtaların durumu nedir
Kimisi zor kimisi kolay diyor em iyisi kendini korkutmamak sonuçta herkesin bünyesi bir değil. Zor da olsa kolayda olsa mecbur yapılacakRahim filmi korkutuyor beni biraz zor bi uygulama mı acaba
Benimde çatlatma iğnesinden sonra aman aman yoğun akıntım olmadı normal akıntı. Vajinamda çok ıslak değil acaba çatladı mı çatlamadı mjBen sanki yumurtam çatlamadı gibi hissediyorum
Herkeste aynı belirtiler olmayabilir vücudunun tepkisine göre bende de akıntı olmadı öyle yumurt akı falan yazıyor yorumlarda bazılarında öyle oluyormuş bazısında da olmuyrmuş. Çatlamak üzeredir daha yeni vuruldun. Kaç tane yumurtan büyümüş
bilmiyorum. Akıntımı çok göremedim. Klomenden sonra vajinal kuruluk oldu biraz belki ondan
Bende de Yok akıntı klomen sonrası ovitrella vurulduğumda akıntı olmuştu şimdi famera kullandım sonra ovitrelle bir önceki gibi akıntı yokBen sanki yumurtam çatlamadı gibi hissediyorum bilmiyorum. Akıntımı çok göremedim. Klomenden sonra vajinal kuruluk oldu biraz belki ondan
Benim bugün regl 3. Günüm doktor kontrolüm var. Kist oluşup oluşmadığına bakmak için. Onu sorucamBenimde çatlatma iğnesinden sonra aman aman yoğun akıntım olmadı normal akıntı. Vajinamda çok ıslak değil acaba çatladı mı çatlamadı mj
Progestan fitil olarak kullandınız mjBenim bugün regl 3. Günüm doktor kontrolüm var. Kist oluşup oluşmadığına bakmak için. Onu sorucam
Hayır hiç bişey kullanmadımProgestan fitil olarak kullandınız mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?