- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
Benim akıntım olmadı. Bende öyle düşündüm meğerse 2 tane kistim olmuş 4 ve 3 cmBenimde çatlatma iğnesinden sonra aman aman yoğun akıntım olmadı normal akıntı. Vajinamda çok ıslak değil acaba çatladı mı çatlamadı mj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim akıntım olmadı. Bende öyle düşündüm meğerse 2 tane kistim olmuş 4 ve 3 cmBenimde çatlatma iğnesinden sonra aman aman yoğun akıntım olmadı normal akıntı. Vajinamda çok ıslak değil acaba çatladı mı çatlamadı mj
Nedeni ne acaba çatlamamasının benimde bugün doktor kontrolüm vardı az yumurtam varmış ve gelişmiyormuş perşembe tekrardan çağırdıKızlar benim yumurtam hiç çatlamamış. Bugün doğum kontrol hapına başlıyorum
Bir nedeni yok başında bana böyle bir ihtimalde olabileceğini söylemişti ve ilk klomen tedavimde de başıma geldi.Nedeni ne acaba çatlamamasının benimde bugün doktor kontrolüm vardı az yumurtam varmış ve gelişmiyormuş perşembe tekrardan çağırdı
Benimde klomene rağmen yumurtam gelişmemiş morali bozuluyor insanınBir nedeni yok başında bana böyle bir ihtimalde olabileceğini söylemişti ve ilk klomen tedavimde de başıma geldi.
12.günde kontrole gittim 15.günde gittim şimdi perşembe 18.günde tekrar gidicemBir nedeni yok başında bana böyle bir ihtimalde olabileceğini söylemişti ve ilk klomen tedavimde de başıma geldi.
Bir de yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anladınızBir nedeni yok başında bana böyle bir ihtimalde olabileceğini söylemişti ve ilk klomen tedavimde de başıma geldi.
Benim 11. Günde oluştu yumurtalarım o gün iğne oldum. Normale akıntım olurdu çatlama zamanı ama bu ay olmadı ondan şüphelendim ben ama klomen bende vajinal kuruluk yapmıştı ona yordum önemsemedim iğneden 5 gün sonra ilişki esnasında inanılmaz bir ağrı yaşadım ve bu diğer ilişkilerde devam etti. Regl olunca kist ihtimalini de bildiğim için doktordan randevu aldım ve tahmin ettiğim gibi kist oluşmuşBir de yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anladınız
Oluşan kist ne kisti acaba söyledi mi doktorunuzBenim 11. Günde oluştu yumurtalarım o gün iğne oldum. Normale akıntım olurdu çatlama zamanı ama bu ay olmadı ondan şüphelendim ben ama klomen bende vajinal kuruluk yapmıştı ona yordum önemsemedim iğneden 5 gün sonra ilişki esnasında inanılmaz bir ağrı yaşadım ve bu diğer ilişkilerde devam etti. Regl olunca kist ihtimalini de bildiğim için doktordan randevu aldım ve tahmin ettiğim gibi kist oluşmuş
Yumurta çatlayamadığı için kiste dönmüş dedi bu kadar.Oluşan kist ne kisti acaba söyledi mi doktorunuz
Ay ne diyorsunuz ay korktum şuan dr kontrole gitsem mi ki acaba. ağrı falan da yok hiç sadece çatlatmadan 36 saat sonra karın da ağrı şişkinlik oldu şimdi 4. Gün geçtiBenim akıntım olmadı. Bende öyle düşündüm meğerse 2 tane kistim olmuş 4 ve 3 cm
Çatlatmadan sonra ağrı oldu mu peki .Benim 11. Günde oluştu yumurtalarım o gün iğne oldum. Normale akıntım olurdu çatlama zamanı ama bu ay olmadı ondan şüphelendim ben ama klomen bende vajinal kuruluk yapmıştı ona yordum önemsemedim iğneden 5 gün sonra ilişki esnasında inanılmaz bir ağrı yaşadım ve bu diğer ilişkilerde devam etti. Regl olunca kist ihtimalini de bildiğim için doktordan randevu aldım ve tahmin ettiğim gibi kist oluşmuş
Kist belirtileri varmıyor canım? Bende iğneden sonra 18 gün leke geldi adet oldum dedim. 2 gün günde 7_8 damla kan ile adet kesildi. Gebelik negatif idi. Doktorum kontrole çağırdı o da şaşırdı. Benim korkum kist mi oldu acaba diye ?Benim akıntım olmadı. Bende öyle düşündüm meğerse 2 tane kistim olmuş 4 ve 3 cm
İğneden sonra ağrım oldu evet. Doktora gidebilirsiniz çatlama olmuş mu bakabilirÇatlatmadan sonra ağrı oldu mu peki .
Belirti olarak saymıyorum vücudumu tanıdığım için açıkçası çatlama olmadığını anladım aslında ama klomen bende vajinal kuruluk yaptığı için ona yordumKist belirtileri varmıyor canım? Bende iğneden sonra 18 gün leke geldi adet oldum dedim. 2 gün günde 7_8 damla kan ile adet kesildi. Gebelik negatif idi. Doktorum kontrole çağırdı o da şaşırdı. Benim korkum kist mi oldu acaba diye ?
Kistler gitti mi canım çok geçmiş olsun. Bende de çatlamaya dair bir belirti yok kist mi oldu acaba...Geçen ay benimde kist olmuştu ama regl gecikmemişti. Sadece kasık ağrısı olmuştu biraz. İnşallah tutmuştur bebiş olmuştur
İğne geciktirebiliyor regliyi doktor öyle demişti umarım bebiş vardırYarın regl olmam gerekiyor hala olmadım normalde regl takviminden iki üç gün önce olurum. Umarım kist olmamıştır yine
İnşallah olmamıştır yaKistler gitti mi canım çok geçmiş olsun. Bende de çatlamaya dair bir belirti yok kist mi oldu acaba...
İnşallah. Hepimize nasip etsin Rabbimİğne geciktirebiliyor regliyi doktor öyle demişti umarım bebiş vardır