- 7 Kasım 2014
- 6.897
- 10.523
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #9.141
Hayır canım, şuan için gerekli görmüyorlar. Boşuna strese gerek yok dedi son gittiğim doktor.Gayet iyi kuzu her şey, eşin sperm testi vermiş miydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım, şuan için gerekli görmüyorlar. Boşuna strese gerek yok dedi son gittiğim doktor.Gayet iyi kuzu her şey, eşin sperm testi vermiş miydi?
Bugün güzel bir yumurtlama gelmiş siz sperm testi vermiş miydiniz hatırlayamadımBen bu ay çok üzülmüştüm çok beklentiye girmiştim. Herşeyi de doğru yaptım diyordum.. Ama olmadı Sonra gene ovulasyon denemeye karar verince gene bi neden olmasın ki moduna girdim Ovulasyon tutacak artım ya inanıyorum Benim bugün galiba yumurtlama günüm çok heyecanlıyım Dün değerlendirmiştik ama yola çıkıcaz. Yarın değerlendiremezsem diye bu akşam değerlendiricem…
Bilmeden tatil günü yumurtlamaya denk geldi. Tatilde gebe kalanlardan olurum inş Bugün feribot seferleri iptal edilmiş onu öğrendik ahhh ilk aksilik dedim tal iptal çocuk iptal Eşim napalom izin aldık dedi.. evde duramayız karadeniz turu yapalım dedim.. Şimdi karadeniz yolculuğu yapıcam o yolculukta da olmazsa dövmek müstahak olacak
Anladım doktorlar öyle diyor ama ay kaybeden biz oluyoruz endişelerle daha büyük stres oluyorHayır canım, şuan için gerekli görmüyorlar. Boşuna strese gerek yok dedi son gittiğim doktor.
Olumlu düşünmek herşeyin başı. İki kişi sağlıklı da olsa hamile kalma olasılığı her seferinde %20. O yüzden umutsuzluğa kapılma, stres de çok etkiliyor çünkü.Ben 27 yaşındayım ama kalmadı umudum artık olur mu bilmiyorum yani Allah’a kaldı diyebilirim
Aslında önce hormon testi yaptırmayı öneriyormuş doktorlar sonra hsg diyorlar hormon testi yaptırdıysan son çare o gerisi stresssiz yapmakBende aynı düşünüyorum benimde olmadı. YouTube video hikaye koyanları bile genellikle düşükleri var Ben 31 yaşındayım doktor beklemeyelim 6. Aydan sonra gel demişti. Ben açıkçası önce hsg çektireceğim tüpler kapalı mı değil mi bilmiyorum ki yumurta sağlıklı mı değil mi onu bile bilmiyoruz.. o kadar hormon o kadar stres yapacaksam bütün yolun açık olduğundan emin olmak istiyorum
Ne kadar doktora gittiysem hepsi aynı şeyi söyledi stres ve sürekli bunu düşündüğün İçin olmuyor diyor peki düşünenlerin nasıl oluyor yaOlumlu düşünmek herşeyin başı. İki kişi sağlıklı da olsa hamile kalma olasılığı her seferinde %20. O yüzden umutsuzluğa kapılma, stres de çok etkiliyor çünkü.
Ben yaptım herşeyim çok iyi.. Gelecek ay da eşimin testi var. Onda da sorun çıkmazsın direk hsg Hiç zaman kaybetmek istemiyorumAslında önce hormon testi yaptırmayı öneriyormuş doktorlar sonra hsg diyorlar hormon testi yaptırdıysan son çare o gerisi stresssiz yapmak
Benim de eşim testini yaptırdı ben hormon testi ve hsg ye gideceğim son olarak Artık olsaydım stresten galiba başım dönüyor bugün 7 sine kadar böyle olmasa bariBen yaptım herşeyim çok iyi.. Gelecek ay da eşimin testi var. Onda da sorun çıkmazsın direk hsg Hiç zaman kaybetmek istemiyorum
Tekrardan test yap istersen kendine çok baskı yapıyorsun.. Ben negtifi görünce üzülsemde rahatlıyorum en azından regl günümü biliyorum nasıl geçecekBenim de eşim testini yaptırdı ben hormon testi ve hsg ye gideceğim son olarak Artık olsaydım stresten galiba başım dönüyor bugün 7 sine kadar böyle olmasa bari
Yok aslında negatifi görünce biliyorum ki adet olacağım ama önümüzdeki ay ne yapsam ekstra ne denesem düşüncesi beni yoruyor bu seferde stresim de bu yüzdenTekrardan test yap istersen kendine çok baskı yapıyorsun.. Ben negtifi görünce üzülsemde rahatlıyorum en azından regl günümü biliyorum nasıl geçecek
Hayırlı olsun kuzum Allah sağlıkla sıhhatle huzurla tatiş bebeklerle oturmayı nasip etsin inş Bugün olmasa da bi gün taşınacaktın zaten.. Belki psikolojik olarak toparlanmam için böylesi daha iyi oldu. Nasıl gidiyor femera sonrası ağrı falan hissediyor musun yumurtlamaya dair??Kızlar taşındım çok şükür ama boğazım düğüm düğüm. O evde babamla hatıralarım vardı, ilk evimizdi. O ev sahibini Allah'a havale ediyorum
Evde test yapmışmıydın sen canım ya da kan testi?Benim de eşim testini yaptırdı ben hormon testi ve hsg ye gideceğim son olarak Artık olsaydım stresten galiba başım dönüyor bugün 7 sine kadar böyle olmasa bari
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim. Hiçbir belirti yok yada kendimi temizliğe verdiğim için farkında değilim. Yarın 5.günüm, kullanıp bırakıcam.Hayırlı olsun kuzum Allah sağlıkla sıhhatle huzurla tatiş bebeklerle oturmayı nasip etsin inş Bugün olmasa da bi gün taşınacaktın zaten.. Belki psikolojik olarak toparlanmam için böylesi daha iyi oldu. Nasıl gidiyor femera sonrası ağrı falan hissediyor musun yumurtlamaya dair??
Yeni evin sana güzel haberler ve sağlıklı bir yaşam versinKızlar taşındım çok şükür ama boğazım düğüm düğüm. O evde babamla hatıralarım vardı, ilk evimizdi. O ev sahibini Allah'a havale ediyorum
Canım benim anılar hep bizimle yaşayacak ama belki yeni evin sana şans getiricek uğur getiricek ❤Kızlar taşındım çok şükür ama boğazım düğüm düğüm. O evde babamla hatıralarım vardı, ilk evimizdi. O ev sahibini Allah'a havale ediyorum
Hicbsi demedi ama burda da okudum boyle olup olmayanlar var .bakalım nolcakBende regl oldum
3. Gün bugün
Yine bu ayda femara içicem, 5.gün başlıcam bende
Günde bi ta
Senin çok yumurtan olmustu ya belki ona rağmen tutmaması hakkında bişey demiştir dedim
İnşallah canım. Ayy insanın alıştığı yerden ayrılması ne zormuş ama buna da şükür.Canım benim anılar hep bizimle yaşayacak ama belki yeni evin sana şans getiricek uğur getiricek ❤
Ahhh evet sevgili mavi ben seninle aynı belirtileri yaşadığım İçin o konuştuğumuz günün ertesi günü yapmıştım ve silik bir çizgi çıktı moda girip ertesi gün yine yaptım ve koca bir Negatif yani ilk taptığım test hava almış bozukmuş yani kan testine de gerek kalmadıEvde test yapmışmıydın sen canım ya da kan testi?
Bat 7 eylül değil miydi bat geçmeden çok da umudunu kaybetme derim canım. Benim ilk gebeliğimde bat günü yaptığım test ile silik çizgi oluştu. Yani 7 eylüle kadar biraz sabret. Çok isterim mutlu haberi almanı ve sanki içimdeki ses o güzel haberi alacaksın diyor.Ahhh evet sevgili mavi ben seninle aynı belirtileri yaşadığım İçin o konuştuğumuz günün ertesi günü yapmıştım ve silik bir çizgi çıktı moda girip ertesi gün yine yaptım ve koca bir Negatif yani ilk taptığım test hava almış bozukmuş yani kan testine de gerek kalmadı