Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 7 eylül değil miydi bat geçmeden çok da umudunu kaybetme derim canım. Benim ilk gebeliğimde bat günü yaptığım test ile silik çizgi oluştu. Yani 7 eylüle kadar biraz sabret. Çok isterim mutlu haberi almanı ve sanki içimdeki ses o güzel haberi alacaksın diyor. :super:
Öyle olmasını çok çok isterdim ama yok galiba olsa göğüs hassasiyetim falan olur ne bileyim belirtilerim artar diye düşünüyorum tutmadığı belli önümüzdeki aya inşallah 🙄

Allaha biraktiysan isini olur ki Allahtan baskasi yapamaz isimizi kulun elinden birsey gelmezki ne guzel her isismizi Allaha birakalim
öyle zaten ben elimden geleni yapıp gerisini Allaha bırakacağım artık yıl sonuna kadar yapmaya çalışacağım sonrası da aşılama tüp falan geçerim artık sağlık olsun....

Bu ay ne yapacağımı bende bilmiyorum bi yandan tekrar doktora gitmek istiyorum yumurta takibi yapsın bi yandan evde kendim test yapıyım diyorum bi yandan aman sal gitsin olacağı varsa olur zaten diyorum . Çok sıkıldım yaaa çok bunaldım her ay aynı şey 😞 Allah yıllarca uğraşanların yardımcısı olsun ben 1 senede yıprandım .

Selam kızlar ultrosan muayene raporu nedemek istemis bilen varmi

Eklentiler

• 20210906_144751.jpg
    20210906_144751.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 65
Canım ben femara kullanıyorum ya bugün döngümün 8.günü, hala lekelenme geliyor ya. Az önce su gibi aktı resmen. Normalde 5 gün falan sürer. Sende oluyor muydu?
Arya femarayı nasıl kullanıyosunn
Ben geçen ay 5. Gün başlayıp 5 gün günde bi tane içmiştim
Bi yumurta olmustu
Bu ay belki doz arttırır dedim fazla yumurta olması için ama yine arttırmadı
Bizim için önemli olan bir en fazla 2 yumurta gelişmesi, ilaca gayet iyi cevap alıyoruz hiç gerek yok diyo doz arttırmaya🤔

Ateşim var gözlerimin içi bile yanıyo Allah korusun bide corona olursam daha çok zorlaşacak hamile olmam😞 ayyy ben çok depresifim gidip bi ormanda yırtılana kadar ağlamak istiyorum

Ateşim var gözlerimin içi bile yanıyo Allah korusun bide corona olursam daha çok zorlaşacak hamile olmam😞 ayyy ben çok depresifim gidip bi ormanda yırtılana kadar ağlamak istiyorum
Ben de dün bi düştüm. Düşmek demeyelim uçmak diyelim 😁 ay yüzüm dizim kolum her yerim yara bere içinde. Sanki motorsikletten düstüm ☹ olumsuzluklar peşimi birakmiyyy.

benimde ateşim salı gününden bu yana 36,9-37,0 genelde anlamadım gitti. bir türlü düşmüyor. gel beraber ağlayalım bacım :)) bende de var aynısı

X