Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinanın içinin yıkanması şeklinde oluyormuş hatta aparatları bile varmış canım ben sık enfeksiyon geciriyordum doktor yapıp yapmadığımı sordu ben bilmiyordum doktor açıklamıştı bana kesinlikle yapmamam gerektiğini söyledi dıştan yıkarken bile duş jeli gibi kimyasallarla değil ya sadece suyla ya da doğal zeytinyağlı sabunla yıkamami soylediKızlar vajinal duş dediginiz nasil oluyor? Ilk kez duyuyorum da.
Ben 27 yaşındayım ama kalmadı umudum artık olur mu bilmiyorum yani Allah’a kaldı diyebilirimKaç yaşındasın? Ben 38 yaşındayım ve olacağına dair umudum var..
Aman iyi ozaman bi ara hayıt suyu ictim 10 gun ozaman hormonlar cok guzel cikmisti benim ya15 ile 350 arası normalmiş. Şükür bir problem yok ozaman
Ben yapardım son 1 haftaya kadar belki tekrar yumurtlarsin bir umut ya da 2 güne 1 devam
Kuzum her zaman Allah a kalmıştı iş Üzülmeni anlıyorum ümitsizliğini de ama daha yaşın erken deneyebileceğin bir sürü yol var… Yeni aylar yeni ümitler ki senin kırmızlar gelmedi halaBen 27 yaşındayım ama kalmadı umudum artık olur mu bilmiyorum yani Allah’a kaldı diyebilirim
Evet daha günüm gelmedi çünkü ama hiç olmadı ne kimyasal ne başka bir şey ne normal bence sağlıklı değilim olsa illaki olurdu yani yaKuzum her zaman Allah a kalmıştı iş Üzülmeni anlıyorum ümitsizliğini de ama daha yaşın erken deneyebileceğin bir sürü yol var… Yeni aylar yeni ümitler ki senin kırmızlar gelmedi hala
Gayet iyi kuzu her şey, eşin sperm testi vermiş miydi?
Herkesler gitti neredeyse senle ben ve bir kaç kişi kaldık, ne durumdasın bu ayKuzum her zaman Allah a kalmıştı iş Üzülmeni anlıyorum ümitsizliğini de ama daha yaşın erken deneyebileceğin bir sürü yol var… Yeni aylar yeni ümitler ki senin kırmızlar gelmedi hala
Güzel beslen dinlen ve olumlu düşün Güzel olacaktır tebriklerKızlar adetime 3 gün varken beta hcg 17 çıktı. 2 gün sonra tekrarladık 26 çıktı adetime daha 1 gün var. Artış normal mi sizce
Teşekkürler amin inşallahGüzel beslen dinlen ve olumlu düşün Güzel olacaktır tebrikler
Sen naptınn haliBen yapardım son 1 haftaya kadar belki tekrar yumurtlarsin bir umut ya da 2 güne 1 devam
Evet tekrar içiyorum bisi demedi doktor sen napiyosunSen naptınn hali
Tekrar başladın mı klomen falann
Doktora göründü mü yada ne dedi
Bende regl oldumEvet tekrar içiyorum bisi demedi doktor sen napiyosun
Bende aynı düşünüyorum benimde olmadı. YouTube video hikaye koyanları bile genellikle düşükleri var Ben 31 yaşındayım doktor beklemeyelim 6. Aydan sonra gel demişti. Ben açıkçası önce hsg çektireceğim tüpler kapalı mı değil mi bilmiyorum ki yumurta sağlıklı mı değil mi onu bile bilmiyoruz.. o kadar hormon o kadar stres yapacaksam bütün yolun açık olduğundan emin olmak istiyorumEvet daha günüm gelmedi çünkü ama hiç olmadı ne kimyasal ne başka bir şey ne normal bence sağlıklı değilim olsa illaki olurdu yani ya
Ben bu ay çok üzülmüştüm çok beklentiye girmiştim. Herşeyi de doğru yaptım diyordum.. Ama olmadı Sonra gene ovulasyon denemeye karar verince gene bi neden olmasın ki moduna girdim Ovulasyon tutacak artım ya inanıyorum Benim bugün galiba yumurtlama günüm çok heyecanlıyım Dün değerlendirmiştik ama yola çıkıcaz. Yarın değerlendiremezsem diye bu akşam değerlendiricem…Herkesler gitti neredeyse senle ben ve bir kaç kişi kaldık, ne durumdasın bu ay
Umarım her şey yolundadır