Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar🙋‍♀️
Doktorumla görüştüm
Bu ayda femara kullanmamı tavsiye etti
En azından üç ay denemiş olalım ilaç tedavisini dedi
Reglimin 3. Günü bugün
5.gününden itibaren yine günde tek doz 5 gün femara kullanıcam
Ben belki biraz daha yüksek doz günde iki kez falan kullanırsam daha fazla yumurta olusur diye düşünmüştüm ama
Bi tane de olsa yumurta olustuğu için ilaçta doz artışıı yapmıyor, bi tane bizim için tercih edilen fazlası istediğimiz bı durum değil zaten diyor
Eğer bu ayda sonuç alamazsak, tercihe bağlı aşılama yada direkt tüp bebek 🤷‍♀️
Umarım bu ay güzel haberler verebilirim bende❤️
Bu arada yumurta kalitesi için falan yemem içmem yada yapmam gereken bişeyler varsa alırım tavsiyelerinizi..

Merhaba hamileyimm ben😊 biraz klişe olacak ama her ay burada hepimizin yaptığı gibi bilelirti aradım O yuzden yazıyorum buraya da 1 hafta falan önce ayak bileklerimde ödem gibi oldu agri yaptı 2 veya 3 gün halsizligim oldu klasik kasik ağrısı ve baya baya bel ağrısı iki günden beri de burnum ufak ufak kanadı çok afedersiniz kurudu kaldı baş ağrım oldu adet günüm 6 si ama akşam işten gelince kendime söz vermeme rağmen niye ise test yaptım 5 aydır beklediğim için geçen ay adetim geçmeden yapmayacağım demiştim ve testte çizgi belirdi ne silik nede diğeri ile aynı akşam acile gittik kan tahlil sonucum 232 çıktı p.tesi tekrar gidip yükseliyor mu göreceğim bunlari da benim gibi belirti yasayanlar için yazdım hepinize nasip atsın Allah

Kızlar vajinal duş dediginiz nasil oluyor? Ilk kez duyuyorum da.
Vajinanın içinin yıkanması şeklinde oluyormuş hatta aparatları bile varmış canım ben sık enfeksiyon geciriyordum doktor yapıp yapmadığımı sordu ben bilmiyordum doktor açıklamıştı bana kesinlikle yapmamam gerektiğini söyledi dıştan yıkarken bile duş jeli gibi kimyasallarla değil ya sadece suyla ya da doğal zeytinyağlı sabunla yıkamami soyledi

Ben 27 yaşındayım ama kalmadı umudum artık olur mu bilmiyorum yani Allah’a kaldı diyebilirim 🙄
Kuzum her zaman Allah a kalmıştı iş🤭 Üzülmeni anlıyorum ümitsizliğini de ama daha yaşın erken deneyebileceğin bir sürü yol var… Yeni aylar yeni ümitler ki senin kırmızlar gelmedi hala🥲

Kuzum her zaman Allah a kalmıştı iş🤭 Üzülmeni anlıyorum ümitsizliğini de ama daha yaşın erken deneyebileceğin bir sürü yol var… Yeni aylar yeni ümitler ki senin kırmızlar gelmedi hala🥲
Evet daha günüm gelmedi çünkü ama hiç olmadı ne kimyasal ne başka bir şey ne normal bence sağlıklı değilim olsa illaki olurdu yani ya 🙄

Günaydın kızlar ❤️

3 gün önce hormon testi yapmıştım. Doktorum kontrole geldiğinde bakarız demişti, şimdi baktım enabıza yüklenmiş. Bakar mısınız bir sorun mu var? İnternetten baktım referans değerlere ama pek anlayamadım. Selizay Selizay Maviesra Maviesra L Larissa Z zahrada ve diğer arkadaşlar
Gayet iyi kuzu her şey, eşin sperm testi vermiş miydi?

Herkesler gitti neredeyse senle ben ve bir kaç kişi kaldık, ne durumdasın bu ay 🥰
Umarım her şey yolundadır🙏🏻

Hem tüp bebek sürecinde olan kişilere hem de doğal gebelikle yollarına devam edenlere bir kişi önermek istiyorum ben çok faydalandım, bilimsel ve güvenilir bir profili var İdil Bozkurt, sosyal hesaplardan takip edebilirsiniz kızlar aklınızdaki pek çok soruyu yanıtlıyor 🥰
Faydalı olması dileğimle 🙏🏻

Evet tekrar içiyorum bisi demedi doktor sen napiyosun
Bende regl oldum
3. Gün bugün
Yine bu ayda femara içicem, 5.gün başlıcam bende
Günde bi tane
Senin çok yumurtan olmustu ya belki ona rağmen tutmaması hakkında bişey demiştir dedim

Evet daha günüm gelmedi çünkü ama hiç olmadı ne kimyasal ne başka bir şey ne normal bence sağlıklı değilim olsa illaki olurdu yani ya 🙄
Bende aynı düşünüyorum benimde olmadı. YouTube video hikaye koyanları bile genellikle düşükleri var🤷‍♀️ Ben 31 yaşındayım doktor beklemeyelim 6. Aydan sonra gel demişti. Ben açıkçası önce hsg çektireceğim tüpler kapalı mı değil mi bilmiyorum ki yumurta sağlıklı mı değil mi onu bile bilmiyoruz.. o kadar hormon o kadar stres yapacaksam bütün yolun açık olduğundan emin olmak istiyorum 😌

Herkesler gitti neredeyse senle ben ve bir kaç kişi kaldık, ne durumdasın bu ay 🥰
Umarım her şey yolundadır🙏🏻
Ben bu ay çok üzülmüştüm çok beklentiye girmiştim. Herşeyi de doğru yaptım diyordum.. Ama olmadı😁 Sonra gene ovulasyon denemeye karar verince gene bi neden olmasın ki moduna girdim🙈 Ovulasyon tutacak artım ya inanıyorum 🤭Benim bugün galiba yumurtlama günüm 🙈 çok heyecanlıyım 🙂 Dün değerlendirmiştik ama yola çıkıcaz. Yarın değerlendiremezsem diye bu akşam değerlendiricem…

Bilmeden tatil günü yumurtlamaya denk geldi. Tatilde gebe kalanlardan olurum inş😅 Bugün feribot seferleri iptal edilmiş onu öğrendik ahhh ilk aksilik dedim tal iptal çocuk iptal 😂 Eşim napalom izin aldık dedi.. evde duramayız karadeniz turu yapalım dedim.. Şimdi karadeniz yolculuğu yapıcam o yolculukta da olmazsa dövmek müstahak olacak😂

Eklentiler

• E7D989DE-FEB9-4DB7-A5BC-D5F14387CC02.png
    E7D989DE-FEB9-4DB7-A5BC-D5F14387CC02.png
    435,8 KB · Görüntüleme: 42
X