- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #9.101
Eşinizin özverisi taktire şayan Yetişmeyi hak ediyor artıkYarın sabah sınav görevim var mümkün değil anca öğleden sorma olur yetişir heralde ya bugün yaptık işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinizin özverisi taktire şayan Yetişmeyi hak ediyor artıkYarın sabah sınav görevim var mümkün değil anca öğleden sorma olur yetişir heralde ya bugün yaptık işte
Yetiş süpermen iyiymiş tuttum bunu ben bu ay yumurtlama ve çatlama zamanını 3 gun ust uste degerlendirim dedim 3. Gun adam yeter artik iflahim gevredi dedi. Butun damarlari boşalttın daha ne istiyom diyorYetiş süpermen yumurta çatlıyoooo diyorum geliyor o benden hevesli bebek konusunda ses çıkarmıyor yönetici pozisyonda çalıştığı için giriş çıkış sorun olmuyor tak çıkıyor geliyor
Alt tarafi cinsel birleşmeyle elde edilecek bir sey için para vermek zorunda olmak da çok kötü. Bir de o da kesin değil insallah hepimiz doğal yoldan kısa sürede sahip oluruzAynen canım her seferinde o masrafı çıkarıyorlar. Benim görümcem 3 sene önce gaziantepte gitti yaptırdı 18 bin verdi tutmadı. 2 sene öncede adana da yaptırdı 23 bin verdi kese oldu bebek olmadı yani oda tutmadı. Şimdi ise 35 bin diyor özeller.
Amin kuzum İnşaAllah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünAlt tarafi cinsel birleşmeyle elde edilecek bir sey için para vermek zorunda olmak da çok kötü. Bir de o da kesin değil insallah hepimiz doğal yoldan kısa sürede sahip oluruz
Hahahha kız ben evdeki adamı zor ikna ediyorum. Geçen diyorum ki hadi gel uyuyalım sen uyu ben gelirim diyo tamam sen uyuma gel beni uyut diyorum onada korkusundan gelmiyoYetiş süpermen yumurta çatlıyoooo diyorum geliyor o benden hevesli bebek konusunda ses çıkarmıyor yönetici pozisyonda çalıştığı için giriş çıkış sorun olmuyor tak çıkıyor geliyor
Beb girmiyorum bu ay pek bi de böyle deneyim ama baya aklımdan cikuyor buraya girmeyinceHCNM ile karıştırdı heralde sende durumlar ne kuzum gözükmüyorsun
10 aydır ama her ay dolu dolu değil çünkü radyoloji stajlarımda MR tomografi falan radyasyon aldığım İçin o aylarda denemedim 10 aydır düşünüyorum çocuk ama her ay eşimle olmuyor diye çok yıpranıyoruz arkadaşlarımız düşündükleri ay hamile kalıyorlarAma sen daha gençsin bence hemen tüp bebek işlerine girme. Bu kaçinci denemendi?
Çok haklısın ama işte tüp bebek hem maddi hem manevi zor bir süreç. Yaşın bu kadar gençken sabret biraz. Baktın hakikaten olmuyor o zaman yürürsün. Ben 35 yaşındayım. Bana bile o sürece girmek zor geliyor. Keşke senin yaşında olsam da salsam biraz :)10 aydır ama her ay dolu dolu değil çünkü radyoloji stajlarımda MR tomografi falan radyasyon aldığım İçin o aylarda denemedim 10 aydır düşünüyorum çocuk ama her ay eşimle olmuyor diye çok yıpranıyoruz arkadaşlarımız düşündükleri ay hamile kalıyorlar
Canım hormonlar güzel cıkmış bi su e2 kaç olmalı inan bende anlamıyorum ama fsh lh prolaktin tsh güzel gayetGünaydın kızlar
3 gün önce hormon testi yapmıştım. Doktorum kontrole geldiğinde bakarız demişti, şimdi baktım enabıza yüklenmiş. Bakar mısınız bir sorun mu var? İnternetten baktım referans değerlere ama pek anlayamadım. @Selizay Maviesra @larissa123 @zahrada ve diğer arkadaşlar
Hayır böyle eleştirince eline ne geçiyor yada polemik yaratınca birini böyle yermeye çalışınca mutlu mu oluyorsunuz ben anlayamıyorum . O gördüğü bi fikri paylaşmış sen yap yada yapma . Aşağılayarak konuşma hakkını sana kimse vermiyor . Besmelenin faziletlerinden haberin yok sanırım…. Burda sadece üzerinde taşımak soru işareti bırakabilir . Bu kadar sorunsa sayı kısımları sen 109 yada 101 kez oku .
Maviesra kuzum sende boşver artık cidden çok iyi niyetli bi insansın ama burda eleştiremenimiz çoooook herşeyi çok bilenimizzz çokkkk o yüzden umursama kendini üzme
Bilmiyorum ya ben bu kadar kasmıyordum ama çevremde herkes sen bekle bekle çocuğun olmaz bu yaştan sonra falan diyor kendimi o yüzden acele ettiriyorum yaÇok haklısın ama işte tüp bebek hem maddi hem manevi zor bir süreç. Yaşın bu kadar gençken sabret biraz. Baktın hakikaten olmuyor o zaman yürürsün. Ben 35 yaşındayım. Bana bile o sürece girmek zor geliyor. Keşke senin yaşında olsam da salsam biraz :)
Hayır ya saçmalama daha yaşın geçn hormonlarında yumurta rezervinde eşinde sıkıntı yok elbette bi gün olacaktır.. Bunları düşüp stres yapma..Bilmiyorum ya ben bu kadar kasmıyordum ama çevremde herkes sen bekle bekle çocuğun olmaz bu yaştan sonra falan diyor kendimi o yüzden acele ettiriyorum ya
15 ile 350 arası normalmiş. Şükür bir problem yok ozamanCanım hormonlar güzel cıkmış bi su e2 kaç olmalı inan bende anlamıyorum ama fsh lh prolaktin tsh güzel gayet
Bilmiyorum işte olsa hemen olurdu diye düşünüyorum da işte o zaman da Allah biliyor herşeyin vakti var diyorumHayır ya saçmalama daha yaşın geçn hormonlarında yumurta rezervinde eşinde sıkıntı yok elbette bi gün olacaktır.. Bunları düşüp stres yapma..
Herşey vaktine gebedir.. Belki sen daha hazır değilsin… Belki sen hazırsın ama çocuğun vakti değil.. Belki yaşantınız başka değişimlere gebe çocuk bunlara vesile… Bizler bizim için planlanan geleceği bilemeyiz ki biz sadece isteriz ve olması için çabalarız… Moralini bozma hiç.. Bazen bende karamsarlığa düşüyorum ama sonrasında yaşadığım ana kıymetsizlik etmişim ve sanki elimde değerli değilmiş sanki gibi yaşıyorum. Bak arkadaşına Allah çocuk vermiş ama geçim sıkıntısı da vermiş. Belki o da çocuk olduğu için pişmandır zamanı değildir diye düşünüyordur.. İsyan etmeden sabırla beklemek gerekiyor..Bilmiyorum işte olsa hemen olurdu diye düşünüyorum da işte o zaman da Allah biliyor herşeyin vakti var diyorum
Bende sakin kafayla düşünüyorum bunları da insan isteyince yine üzülüyor hayal kırıklığına uğruyorum derin duygular içerisindeyim kafamdan çıkartabilirsem olacak da işte…Herşey vaktine gebedir.. Belki sen daha hazır değilsin… Belki sen hazırsın ama çocuğun vakti değil.. Belki yaşantınız başka değişimlere gebe çocuk bunlara vesile… Bizler bizim için planlanan geleceği bilemeyiz ki biz sadece isteriz ve olması için çabalarız… Moralini bozma hiç.. Bazen bende karamsarlığa düşüyorum ama sonrasında yaşadığım ana kıymetsizlik etmişim ve sanki elimde değerli değilmiş sanki gibi yaşıyorum. Bak arkadaşına Allah çocuk vermiş ama geçim sıkıntısı da vermiş. Belki o da çocuk olduğu için pişmandır zamanı değildir diye düşünüyordur.. İsyan etmeden sabırla beklemek gerekiyor..
Vajinal duş hic bi şekilde önermiyor doktorlar canım enfeksiyon riskini yukseltiyormus aklında bulunsunÇok teşekkür ederim canım degerlendirdim dün duş aldım ama vajinal duş almadım umarım bu ay olur sırt üstü yatıp belime yastık koyup bekledim 30 dakika bakalım
Kızlar vajinal duş dediginiz nasil oluyor? Ilk kez duyuyorum da.Vajinal duş hic bi şekilde önermiyor doktorlar canım enfeksiyon riskini yukseltiyormus aklında bulunsun
Kaç yaşındasın? Ben 38 yaşındayım ve olacağına dair umudum var..Bilmiyorum ya ben bu kadar kasmıyordum ama çevremde herkes sen bekle bekle çocuğun olmaz bu yaştan sonra falan diyor kendimi o yüzden acele ettiriyorum ya