Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya bekledi işte acaba çok mu toplandı hormonlar shdhf neyse tamam okey, takvime göre iki gün var ovulasyona, ya iki gün pik olup çatlayacak, ya da erken olacak bu ay. Kocamı eve çağırayım mı yaaaaa jdjd 😂 şimdi üst üste mi yapalım sence aralıklı mı?
Pike göre ilişkide benimde hep kafam karışıyor. Bir ay üst üste bir ay günaşırı denedim. Kimi gün aşırı diyor. Kimisi 3-4 gün üst üste değerlendirin.

Baya bekledi işte acaba çok mu toplandı hormonlar shdhf neyse tamam okey, takvime göre iki gün var ovulasyona, ya iki gün pik olup çatlayacak, ya da erken olacak bu ay. Kocamı eve çağırayım mı yaaaaa jdjd 😂 şimdi üst üste mi yapalım sence aralıklı mı?
ben 4 gün saldırdım lari 6 günle rekor kırdı gücün yettiği kadar devam et :KK70::KK70::KK70::d

Ay evet o daha büyük stres gerçekten çünkü son şans gibi düsünüyor insan. ☹️ İnsallah ikimizin de tedavi gerekmeksizin olur artık. Hamile kalirsam bizim yaş grubuna dua edicem hep. Çünkü bizi bir yandan da zaman kıstırıyor gibi. Stresimiz büyük. Sen kalırsan sen de bize et. 30 yaş üstü ve ilk bebeği olacak kadınlar, insallah hemen olur. Öncelik bizde olmalı, gençlerin çok vakti var 😏
Herzaman aklimdasiniz dua ederken sizlere de ediyorum canım herşey gönlümüzce olsun inşallah burada mutlu paylaşımlar yapmak nasip olsun

İyi canım bu ay hiç bişi yapmıyorum ovü testleri de daha çok strese sokuyo onuda kullanmıyorum bakalım neler olacak 🎉 zaten tedavisiz zor bebek sahibi olmamız bikaç ay daha bekleyip başlıcaz aşılama tüp bebek falan
2 aydır yapmadım şuan regliyim bu ay yine ovu testine başlıcam bakalim tedavi sürecine gerek kalmadan nasip olsun hepimize

Spermin az olmasıyla hiç sperm olmaması biraz farklı şeyler mesela sperm sayısına keçiboynuzu iyi geliyor diyorlar ama azospermi olanların kullanmaması gerektiğini okudum o yüzden çok da doktorun dışına çıkmak istemiyorum eşimin diyabeti de var onu da tetikleyebilir çünkü
Anladım canim Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu ben miyim 😅🙋🏼‍♀️ Kan testinde çıkmamıştı lekelenme olduğu gün. 1.69 çıkmıştı sonuç. Senle de konuşmuştuk hatta canım hatırlıyor musun. Sonra batın ertesi günü kaset test yaptım ikinci çizgi silikti. Betam da 73 çıkmıştı. Geç döllenme demişti doktor. Ama sağlıkla ilerlemedi maalesef
Evet cnm 🥰o yüzden hep umut var

Kızlar bu birden pik oldu dün baya silikti halbuki. Şimdi ne yapıyoruz acil taktik verin 😂😂😂 Z zahrada @A R Y A C charlottes ve diğerleri
Eki Görüntüle 2910034
Bu pik gece fantazisi ister artık💃🏼 İstersen akşamda yap çatlamayı takip et istersen aynı saatte yarın yap silikleşene kadar devam edeceksin🙃
Eşinde sorun yoksa 3-4 gün üst üste değerlendir. Diz dirsek pozisyon yap ve yataktan kalmak😂 Duyduk işittik itaat ettik 😂🤣 ama bizde hüsran sende inş önümüzdeki ayın müjdesi olur🥰

Z zahrada kuzu sabah 9 da idrara çıktım bu saate kadar daha çıkmadım. Çıktığım idrarla test yaptım. Yanlış çıkmaz dimi? Yenilemeye gerek var mı daha sonra?
Yok yok yanlış değildir. Ben dün 8 saaatlik idrar ile yaptım silik çıktı😀 önemli olan yapmadan önce 2 saat susuzluk olması..

Bazı uygulamalar çatlama günü gösteriyor.. onu gösteriyorsa gene normal 26-48 saat sonra çatlayacak zaten sen hazırda asker beklet uzun yaşasalarda bekleyen sayısı çok olsun😅

X