- 8 Mart 2020
- 676
- 515
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.761
Bata 4 gün kala erken gebelik yapmıştım negatifti.Umarım yerleşmedir gelen leke. Test yaptın mı göremedim arka sayfalara baktım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bata 4 gün kala erken gebelik yapmıştım negatifti.Umarım yerleşmedir gelen leke. Test yaptın mı göremedim arka sayfalara baktım ama
Yerleşme ise 3 4 gün sonra çıkar. Olmazsan yenile mutlaka.Bata 4 gün kala erken gebelik yapmıştım negatifti.
Pike göre ilişkide benimde hep kafam karışıyor. Bir ay üst üste bir ay günaşırı denedim. Kimi gün aşırı diyor. Kimisi 3-4 gün üst üste değerlendirin.Baya bekledi işte acaba çok mu toplandı hormonlar shdhf neyse tamam okey, takvime göre iki gün var ovulasyona, ya iki gün pik olup çatlayacak, ya da erken olacak bu ay. Kocamı eve çağırayım mı yaaaaa jdjd şimdi üst üste mi yapalım sence aralıklı mı?
ben 4 gün saldırdım lari 6 günle rekor kırdı gücün yettiği kadar devam et :dBaya bekledi işte acaba çok mu toplandı hormonlar shdhf neyse tamam okey, takvime göre iki gün var ovulasyona, ya iki gün pik olup çatlayacak, ya da erken olacak bu ay. Kocamı eve çağırayım mı yaaaaa jdjd şimdi üst üste mi yapalım sence aralıklı mı?
Öyle yapayım bekleyip çok teşekkürler :)Yerleşme ise 3 4 gün sonra çıkar. Olmazsan yenile mutlaka.
Herzaman aklimdasiniz dua ederken sizlere de ediyorum canım herşey gönlümüzce olsun inşallah burada mutlu paylaşımlar yapmak nasip olsunAy evet o daha büyük stres gerçekten çünkü son şans gibi düsünüyor insan. İnsallah ikimizin de tedavi gerekmeksizin olur artık. Hamile kalirsam bizim yaş grubuna dua edicem hep. Çünkü bizi bir yandan da zaman kıstırıyor gibi. Stresimiz büyük. Sen kalırsan sen de bize et. 30 yaş üstü ve ilk bebeği olacak kadınlar, insallah hemen olur. Öncelik bizde olmalı, gençlerin çok vakti var
Pekmezi günde 2 kaşığa çıkarayım kocamdaben 4 gün saldırdım lari 6 günle rekor kırdı gücün yettiği kadar devam et :d
2 aydır yapmadım şuan regliyim bu ay yine ovu testine başlıcam bakalim tedavi sürecine gerek kalmadan nasip olsun hepimizeİyi canım bu ay hiç bişi yapmıyorum ovü testleri de daha çok strese sokuyo onuda kullanmıyorum bakalım neler olacak zaten tedavisiz zor bebek sahibi olmamız bikaç ay daha bekleyip başlıcaz aşılama tüp bebek falan
tutarsa ben 8 bu ay zayıfladık vallahiben 4 gün saldırdım lari 6 günle rekor kırdı gücün yettiği kadar devam et :d
Anladım canim Allah yardımcımız olsun hepimizinSpermin az olmasıyla hiç sperm olmaması biraz farklı şeyler mesela sperm sayısına keçiboynuzu iyi geliyor diyorlar ama azospermi olanların kullanmaması gerektiğini okudum o yüzden çok da doktorun dışına çıkmak istemiyorum eşimin diyabeti de var onu da tetikleyebilir çünkü
Merhabalar 30 milyondu bu ay 5 milyon olmuş doktora gidemedik tahliller için bakalim ne dicek zaten tüp bebek sürecine gecicez artık herşeyin hayırlısı:)Merhaba sperm sayısı iyi olduğu sürece varikosel çok problem olmuyormuş
Evet cnm o yüzden hep umut varBu ben miyim Kan testinde çıkmamıştı lekelenme olduğu gün. 1.69 çıkmıştı sonuç. Senle de konuşmuştuk hatta canım hatırlıyor musun. Sonra batın ertesi günü kaset test yaptım ikinci çizgi silikti. Betam da 73 çıkmıştı. Geç döllenme demişti doktor. Ama sağlıkla ilerlemedi maalesef
Bu pik gece fantazisi ister artık İstersen akşamda yap çatlamayı takip et istersen aynı saatte yarın yap silikleşene kadar devam edeceksinKızlar bu birden pik oldu dün baya silikti halbuki. Şimdi ne yapıyoruz acil taktik verin Z zahrada @A R Y A C charlottes ve diğerleri
Eki Görüntüle 2910034
Bu ay üst üste deneme trendi var :) en az 4 gün üst üste deneyeceksinKızlar bu birden pik oldu dün baya silikti halbuki. Şimdi ne yapıyoruz acil taktik verin Z zahrada @A R Y A C charlottes ve diğerleri
Eki Görüntüle 2910034
Bazı uygulamalar çatlama günü gösteriyor.. onu gösteriyorsa gene normal 26-48 saat sonra çatlayacak zaten sen hazırda asker beklet uzun yaşasalarda bekleyen sayısı çok olsunBaya bekledi işte acaba çok mu toplandı hormonlar shdhf neyse tamam okey, takvime göre iki gün var ovulasyona, ya iki gün pik olup çatlayacak, ya da erken olacak bu ay. Kocamı eve çağırayım mı yaaaaa jdjd şimdi üst üste mi yapalım sence aralıklı mı?
Evet, çok erken. Yumurtlamadan en az 10 gün geçmesi gerekli.Bi umut var mı hala
Bastırınca bile hiç ağri sizi olmadi miBende bir hafta on gün önce başlardı. Yumurtlamayı her ay takip etmediğim için o tarihlere mi denk geliyordu tam bilemiyorum. Ama normalde olan göğüs ağrılarım bu ay olmadı
Hayır canım çok çok az hissedileyemecek kadar yani.normalde adet sancısında olan göğüs ağrısı gibi olmadıBastırınca bile hiç ağri sizi olmadi mi
8 saat nasıl tutuyorsunuz kızlar hayranlığımı affedin yarım saatte bir sıkışıyorum yani :)Yok yok yanlış değildir. Ben dün 8 saaatlik idrar ile yaptım silik çıktı önemli olan yapmadan önce 2 saat susuzluk olması..