- 10 Ekim 2015
- 539
- 773
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.801
Açıkçası aşıdan yana korkum yok pek ama daha önce kimyasal geçirdim. O yüzden biraz tereddütlüyüm2 tane arkadaşım bu olayı yaşadı ve sıkıntıları yok biri 4. ayda gayet sağlıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıkçası aşıdan yana korkum yok pek ama daha önce kimyasal geçirdim. O yüzden biraz tereddütlüyüm2 tane arkadaşım bu olayı yaşadı ve sıkıntıları yok biri 4. ayda gayet sağlıklı
işte o başkaAçıkçası aşıdan yana korkum yok pek ama daha önce kimyasal geçirdim. O yüzden biraz tereddütlüyüm
Çok teşekkür ederim. Çatlamadan itibaren kasıklarımda ağrı var. Bir de ben de çok akıntı olur bu ay hiç akıntı olmadı.SiZin adınıza çok sevindim tebrikler!
geçmiş aylardan bir fark var mıydı acaba?
Neey? Tek deneme mi? Git burdaan şaka tabii ki. Tebrik ederimm Sağlıkla gelsin insallah.Kızlar adete 4 gün var iyi değerlendiremedik diye bugün korona aşısı oldum (geçen ay son anda iptal etmiştik) evde test yoktu eşimde boşver olalım aşıyı dedi gittik olduk. eve gelirken eczaneden test alayım dedim. Sonuç
Eki Görüntüle 2910073
Sen daha önce ovulasyon testi kullanmış mıydın? Hemen pik maşallah, döngünün kaçıncı günündesin?Kızlar bu birden pik oldu dün baya silikti halbuki. Şimdi ne yapıyoruz acil taktik verin @zahrada A R Y A C charlottes ve diğerleri
Eki Görüntüle 2910034
Çok teşekkür ederim. Ben de çok şaşkınım, hatta aşıya giderken dedim eşime keşke o tek denemeyi de yapmasaydık nasıl olsa tutmayacak bari kafamızda soru işareti kalmazdı Nisan ayında kimyasal geçirdim inşallah bu sefer sağlıklı ilerler canımNeey? Tek deneme mi? Git burdaan şaka tabii ki. Tebrik ederimm Sağlıkla gelsin insallah.
İnsallah kaç yasındasınn? Kaçıncı denemeydi?Çok teşekkür ederim. Ben de çok şaşkınım, hatta aşıya giderken dedim eşime keşke o tek denemeyi de yapmasaydık nasıl olsa tutmayacak bari kafamızda soru işareti kalmazdı Nisan ayında kimyasal geçirdim inşallah bu sefer sağlıklı ilerler canım
İlk defa kullanıyorum çok heyecanlıyım şuan 11. Gün. İnşallah hemen çatlar, avokadoya da başladım birden kopkoyu çıktı çok şaşırdım çünkü dün baya siliktiSen daha önce ovulasyon testi kullanmış mıydın? Hemen pik maşallah, döngünün kaçıncı günündesin?
28 yaşındayım 7.aydı bu ay. Eylül 26 evlilik yıldönümümüz, erken evlilik yıldönümü hediyesi oldu bizeİnsallah kaç yasındasınn? Kaçıncı denemeydi?
Hemen bi memeleri kontrol et. Var mi ağrı sızı28 yaşındayım 7.aydı bu ay
Allah affetsin avokadoyuda hiç sevmiyorum by ay eksik kalmasın dedim onu da aldımİlk defa kullanıyorum çok heyecanlıyım şuan 11. Gün. İnşallah hemen çatlar, avokadoya da başladım birden kopkoyu çıktı çok şaşırdım çünkü dün baya silikti
Allah Allah ben beğendim hatta neden bu kadar lafı geçti hiç fena değil dedim yerkenAllah affetsin avokadoyuda hiç sevmiyorum by ay eksik kalmasın dedim onu da aldım
Biraz sızı var ama ben hiç hamileliğe yormadım çok üstüne yattım heralde dedim. Şimdi sen yazınca dedim aaa sızlıyor diye. Bu ay umut olmayınca belirti de aramadım hiçHemen bi memeleri kontrol et. Var mi ağrı sızı
Bizlere de böylesi nasip olsun insallah yeniden çok tebrikler. Tosuncuk gibi doğsun insallah.Biraz sızı var ama ben hiç hamileliğe yormadım çok üstüne yattım heralde dedim. Şimdi sen yazınca dedim aaa sızlıyor diye. Bu ay umut olmayınca belirti de aramadım hiç
Ayy çok teşekkür ederim canım, inşallah en kısa zamanda sen de güzel haberler alırsınBizlere de böylesi nasip olsun insallah yeniden çok tebrikler. Tosuncuk gibi doğsun insallah.
Canım avokadoyu nasıl yiyorsun bilmiyorum ama Bende sevmezdim önceden. Sonra üzerine tuz attım ve limon sıktım. Ince ince dilimleyip yedim. Sonra hayran kaldım tadına. Surekli yiyorum artık.Allah affetsin avokadoyuda hiç sevmiyorum by ay eksik kalmasın dedim onu da aldım
Bu teste güvenmyrz aslında ama senin ki baya belirgin çıkmış cnm inşallah vardırKızlar adetime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi böyle sonuç veriyor sizce yalancı sonuç mudur tecrübeniz var mı
Amin, Allah razı olsunAnladım canim Allah yardımcımız olsun hepimizin
Çok sağ ol canım aynen güven azmış bu teste yorumları okuyunca gördüm hayırlısı artıkBu teste güvenmyrz aslında ama senin ki baya belirgin çıkmış cnm inşallah vardır