Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 saat nasıl tutuyorsunuz kızlar hayranlığımı affedin yarım saatte bir sıkışıyorum yani :)
Yaa artık uzmanlık alanım oldu benim😄 Yeni çalıştığım yerde tuvalet abdest olayı sıkıntılı.. Öğlen namazını abdest almadan kılabilmek için evden çıkarken abdest çıkıyorum sonra öğlen namazını kılıp öyle bi kere çıkıyorum. Bazen temiz olmuyor tutuyorum hiç çıkmıyorum🤦🏼‍♀️ Ovulasyon testi yapmak benim için eziyet o yüzden 😔 Bu ayda tutmazsa artık ortalama bi yumurtlama günü belirleyip devam edeceğim. Ovulasyon testi benim için rezillik resmen🤦🏼‍♀️

Bence sen kesin hamilesin canım bende tutamıyorum 😀😀
bende tutamam hiç ya ama oldum olası öyle
bat 7 eylül 5 gün kalıyor yarın sabah akşam giderken alayım o zaman erken gebelik testini evde kaset test var.
erken gebelik yap bnce
Yaa artık uzmanlık alanım oldu benim😄 Yeni çalıştığım yerde tuvalet abdest olayı sıkıntılı.. Öğlen namazını abdest almadan kılabilmek için evden çıkarken abdest çıkıyorum sonra öğlen namazını kılıp öyle bi kere çıkıyorum. Bazen temiz olmuyor tutuyorum hiç çıkmıyorum🤦🏼‍♀️ Ovulasyon testi yapmak benim için eziyet o yüzden 😔 Bu ayda tutmazsa artık ortalama bi yumurtlama günü belirleyip devam edeceğim. Ovulasyon testi benim için rezillik resmen🤦🏼‍♀️
canım bende yıldım ovulasyondan çalışırken zor oluyor ne olursa olsun.yapmıyorum bende ama ortalama tarih şaşmasın derken hergünü değerlendirmiş gibi oldum :))

ben namaz kılarken abdest alır almaz tuvaleti gelen biriydim ama bu aralar biraz daha arttı sanki kesin vücudum oynuyor bana gebelik belirtisi oluşturmaya çalışıyor diye düşünüyorum :)

ben namaz kılarken abdest alır almaz tuvaleti gelen biriydim ama bu aralar biraz daha arttı sanki kesin vücudum oynuyor bana gebelik belirtisi oluşturmaya çalışıyor diye düşünüyorum :)
Senin bata az kalmış benim öyle bir ihtimalim yok😁 Ama öyle bir gebelik belirtim olsunda istemem🤦🏼‍♀️ Gebelik düşündüğümüzden beri enfeksiyon olmasın diye dışarda tuvalete gitmiyorum..

Senin bata az kalmış benim öyle bir ihtimalim yok😁 Ama öyle bir gebelik belirtim olsunda istemem🤦🏼‍♀️ Gebelik düşündüğümüzden beri enfeksiyon olmasın diye dışarda tuvalete gitmiyorum..
avm tuvaletinde falan bende girmem o yüzden ev ve iş sadece ikisi de temiz Allahtan bu mesajı yazdıktan sonra bile iki kere gitmişim :)

Kızlar adete 4 gün var iyi değerlendiremedik diye bugün korona aşısı oldum (geçen ay son anda iptal etmiştik) evde test yoktu eşimde boşver olalım aşıyı dedi gittik olduk. eve gelirken eczaneden test alayım dedim. Sonuç
IMG_20210902_171947.jpg

Kızlar adete 4 gün var iyi değerlendiremedik diye bugün korona aşısı oldum (geçen ay son anda iptal etmiştik) evde test yoktu eşimde boşver olalım aşıyı dedi gittik olduk. eve gelirken eczaneden test alayım dedim. Sonuç
Eki Görüntüle 2910073
Maşallah hayırlı olsun 🎉🥳 gidip kan ver hemen😊 bu dönemde aşının etkisi yoktur. İyi yapmışssın ama 2. Aşıyı olmazsın artık🙃

Eki Görüntüle 2910073
2 tane arkadaşım bu olayı yaşadı ve sıkıntıları yok biri 4. ayda gayet sağlıklı

Maşallah hayırlı olsun 🎉🥳 gidip kan ver hemen😊 bu dönemde aşının etkisi yoktur. İyi yapmışssın ama 2. Aşıyı olmazsın artık🙃
Dedim keşke geçen ay iptal etmeseydi aşıyı şimdi 2.dozu olmuş olacaktım ama nasip böyleymiş. Yumurtlama 21i 22ye bağlayan gece oldu. 23ü çatladı. ben 21inde gündüz değerlendirdim sadece. Ondan hiç ümidim yoktu.

Eki Görüntüle 2910073
SiZin adınıza çok sevindim 🎊 tebrikler!
geçmiş aylardan bir fark var mıydı acaba?

X