Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi arkadaş test yaptı negatifti lekelenme yaşadı 3 4 gün geçti test yaptı pozitif inşallah senin de böyle olur cnm
Bu ben miyim 😅🙋🏼‍♀️ Kan testinde çıkmamıştı lekelenme olduğu gün. 1.69 çıkmıştı sonuç. Senle de konuşmuştuk hatta canım hatırlıyor musun. Sonra batın ertesi günü kaset test yaptım ikinci çizgi silikti. Betam da 73 çıkmıştı. Geç döllenme demişti doktor. Ama sağlıkla ilerlemedi maalesef

Canım benim de aynıydı normalde adetime bir hafta kala göğüs sızılarım başlardı fakat bu ay öyle olmadı neredeyse sıfır sızı ağrı sadece çok hafif uçlarda renk koyulaşması ve dolgunluk oldu
aaaa ben şok ben iptal resmen normalde aşırı bir hassasiyet olur şimdi neredeyse yok olsun diye sıkıp duruyorum :) ama koyulaşmayı fark edemedim yada yok dolgunluk var o da adet öncesi de oluyor bilemiyorum :/

benim yumurtlamadan sonra göğüs ağrım başlar regliye kadar zirveye çıkar normalde. sizin de öylemiydi.
aynen regl döneminde göğüs hassasiyetim çok oluyordu şimdi çok çok az oldu herkes de acıyor jilet gibi kesiliyor falan diyor benim bu ayda tutmadı diye düşündürüyor beni bu durum sizce?

aynen regl döneminde göğüs hassasiyetim çok oluyordu şimdi çok çok az oldu herkes de acıyor jilet gibi kesiliyor falan diyor benim bu ayda tutmadı diye düşündürüyor beni bu durum sizce?
Yani o herkeste değişken olabilir ama bu benim üçüncü gebeliğim ilkinde de aynıydı ikinci gebeliğim düşük ile sonuçlandı ama onda da aynı olmuştu göğüslerim bu da böyle oldu

Yani o herkeste değişken olabilir ama bu benim üçüncü gebeliğim ilkinde de aynıydı ikinci gebeliğim düşük ile sonuçlandı ama onda da aynı olmuştu göğüslerim bu da böyle oldu
hadi hayırlısı olsun bakalım belki yarın çıkar bakalım inşallah çıksın Yarabbimmmmmmmmm :)

Kızlar bu birden pik oldu dün baya silikti halbuki. Şimdi ne yapıyoruz acil taktik verin 😂😂😂 Z zahrada A R Y A A R Y A C charlottes ve diğerleri
IMG_20210902_152404.jpg

kuzu ona rağmen böyle çıktıysa çok iyi :KK70::KK70::KK70: yarın yaparsınnn daha çok mutlulukkkk
Baya bekledi işte acaba çok mu toplandı hormonlar shdhf neyse tamam okey, takvime göre iki gün var ovulasyona, ya iki gün pik olup çatlayacak, ya da erken olacak bu ay. Kocamı eve çağırayım mı yaaaaa jdjd 😂 şimdi üst üste mi yapalım sence aralıklı mı?

X