Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün sabah çok az lekelenmem gelmişti. Bugün hala gelen giden yok böyle olup birkaç güne regl olan oldu mu acaba ? Bata 4 gün varken erken gebelik testi negatifti. Yerleşmeye ihtimal vermedim ama .
Bi arkadaş test yaptı negatifti lekelenme yaşadı 3 4 gün geçti test yaptı pozitif inşallah senin de böyle olur cnm

Olumsuzu çağırma🙄 yrın yap bize at ben sana söylerim ne olduğunu🙈 benim daha çok var o yüzden şimdi sizinkileri merak ediyorum. Bi hafta snrada benmkini merak etmeye başlarız😄
Tamam yarın sabah kesin yapıp atıyorum o halde çıkmadık candan umut kesilmez diyelim belli mi olur bakarsın hayalet hortlak görürüz bir şeyler 😂😂

hamile arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz var mıydı adete 5 gün kala falan benim çook çok az normalde daha çok olurdu neden böyle oldu acaba? :/
Canım benim de aynıydı normalde adetime bir hafta kala göğüs sızılarım başlardı fakat bu ay öyle olmadı neredeyse sıfır sızı ağrı sadece çok hafif uçlarda renk koyulaşması ve dolgunluk oldu

Canım benim de aynıydı normalde adetime bir hafta kala göğüs sızılarım başlardı fakat bu ay öyle olmadı neredeyse sıfır sızı ağrı sadece çok hafif uçlarda renk koyulaşması ve dolgunluk oldu
benim yumurtlamadan sonra göğüs ağrım başlar regliye kadar zirveye çıkar normalde. sizin de öylemiydi.

X